Czasowa Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 A myśmy z Paulina wymyśliły Fudziowi przezwisko( znaczy w ogóle to Paula) Kusy :evil_lol: Bo Lucy & Kusy :diabloti: Quote
Shel Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No, filmik! :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Witamy :loveu: Super te ostatnie fotki. Quote
Shaunell Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 stratoos napisał(a):Hej :hand: Kiedy ten filmik?? Alka właśnie przed chwilą zdecydowała, że filmiku nie będzie :angryy: Quote
Shaunell Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Jupi! Jednak robi! :multi: Tylko zanim zrobi minie 1000 lat ... :roll: Quote
Czasowa Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 border_collie&westie napisał(a):Alka właśnie przed chwilą zdecydowała, że filmiku nie będzie :angryy: Ty też musisz wszystko pisać :crazyeye: Quote
Shaunell Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Czasowa napisał(a):Ty też musisz wszystko pisać :crazyeye: niestety :shake::eviltong: Quote
bianka19 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No dodaj ten filmik , dopóki mam cierpliwość !. :mad: :angryy: Quote
Czasowa Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 bianka19 napisał(a):No dodaj ten filmik , dopóki mam cierpliwość !. :mad: :angryy: Ja już do tego filmiku cierpliwość straciłam :angryy: Nie chce się zapisać :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Karolina. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Cześć ;) Przyszłam Was odwiedzić, bo ostatnio Was trochę zaniedbałam... :oops: Obiecuję poprawę, ale pod warunkiem że dasz jakieś fotki lub ten obiecywany filmik :cool3: :eviltong: Quote
Czasowa Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Cześć ;) Przyszłam Was odwiedzić, bo ostatnio Was trochę zaniedbałam... :oops: Obiecuję poprawę, ale pod warunkiem że dasz jakieś fotki lub ten obiecywany filmik :cool3: :eviltong: filmiku nie będzie, ale jutro sesja zdjęciowa ;) Znaczy foty już mam, ale nie mam jak przegrać. :cool3: Quote
bianka19 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Czasowa napisał(a):Ja już do tego filmiku cierpliwość straciłam :angryy: Nie chce się zapisać :angryy::angryy::angryy::angryy: I co dalej tak samo ? :razz: Quote
gossia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ślicznego masz piesia. Westie są cudowne:loveu: Quote
Czasowa Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 bianka19 napisał(a):I co dalej tak samo ? :razz: Niestety :placz: Gossia- dziękujemy :oops: Quote
Czasowa Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Kabla nie mam, i aparatu. Do dzisiaj, max. poniedziałku. Quote
Shaunell Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Czasowa napisał(a):Kabla nie mam, i aparatu. Do dzisiaj, max. poniedziałku. To czekamy:lol::eviltong: A ty czekaj na mój beznadziejny film. Quote
iwcza Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Heej !:multi: Witamy się tutaj pierwszy raz :loveu::loveu: Białas super :loveu::loveu: P.s. Dorwałam Cię (?) na youtube :diabloti: Quote
Jasmina* Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Cześć ;) Co z tymi fotkami i filmikiem? Czekam na jakieś nowości! :razz: Pozdrawiam, wymiziaj ode mnie Fudzia! Quote
Recommended Posts