Czasowa Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Daga & Maks napisał(a):po 5 ;) [SIZE="1"]10 znaków Dzięki wielkie :* Quote
Evelynkaa Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Czasowa napisał(a):Chodziło raczej o żywy włos. Normalnie to się trymuje martwy... że tak powiem. A co do filcaka... to nie z powodu kołtunów, bo takie nie występowały, ale raczej, żeby pobudzić ten włos, i móc go normalnie wytrymować... Nie rozumiem...do czego pobudzić ten włos??? Włos powyżej 5 cm, czyli ok 4 miesięczny, zazwyczaj jest już martwy i nadaje się do wyrwania. A filcak :crazyeye: afee, wywal go do kosza. I wywal ten piuropusz na ogonie :evil_lol: to właśnie ma wyglądać jak marchewka. ps. a po co mu ten kaganiec :roll: Quote
Ciapkowa. Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Hej. :hand: Kotka pięęękna :loveu: Przykro mi, że nie zyje [*] Btw. u nas fotki. ^^ ;* Quote
Shaunell Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Laura to króliczka, a nie kot, kotka to Kimi i żyje ;] Quote
Czasowa Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Evelynkaa napisał(a):Nie rozumiem...do czego pobudzić ten włos??? Włos powyżej 5 cm, czyli ok 4 miesięczny, zazwyczaj jest już martwy i nadaje się do wyrwania. A filcak :crazyeye: afee, wywal go do kosza. I wywal ten piuropusz na ogonie :evil_lol: to właśnie ma wyglądać jak marchewka. ps. a po co mu ten kaganiec :roll: kaganiec ubrałam mu tylko ot, tak, bo mi były zdjęcia potrzebne. A w rzeczywistości Psikut nosi go tylko, jak idziemy do Cetniewa... ( ekh...) Quote
Czasowa Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Shaunell napisał(a):Laura to króliczka, a nie kot, kotka to Kimi i żyje ;] dokładnie, Hania [Shaunell] ma rację. Laura to była króliczka. Kotka- Kimi, nadal żyje :) Quote
Pieseczkowo Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Masz bardzo ładnego westika a wygląda jak jakiś pies po pomyłce :) mało ze zgolony to jeszcze z jakims piuropuszem na ogonie. Ojej... nie wiem czemu go golicie :( pozdrawiam. Nie trzeba dużo by westik wygladał jak westik :) Quote
Czasowa Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Po zeszłorocznych wyczynach Fudzia z zimnem i kompletnym brakiem chęci wychodzenia na dwór, postanowiłam zakupić coś, co ochroni go choć w jakis sposób przed zimnem. Ciepły kubraczek nie krępuje psu ruchów, a na dwór psisko wychodzi w nim dużo chętniej. :) Nie bardzo wiem, czy teraz w jego obecnym futrze byłoby mu również zimno( ale wątpię), lecz bynajmniej nie trzeba go tyle myć. XD Quote
Evelynkaa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 http://lh6.ggpht.com/_hDctVlWglyE/TQxYVmpHqwI/AAAAAAAABL0/7GEIbW5ARLE/s800/IMG_9996.JPG Nie gadaj że taki niedzwiadek marznie bo nie uwierze :P Mój owszem się trzęsł pierwsze dwa dni co było -20 ale był dwa tygodnie po trymowaniu więc maiła prawo :P Ale kubraczek słodki :D Quote
Czasowa Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 W zeszłym roku owszem trząsł się... ale wtedy był łysielec. W każdym razie bez kubraczka stoi w drzwiach i nie łaskaw się ruszyć dalej. :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Co do tej kotki i króliczka albo mi się coś wtedy pomieszało albo chodziło mi o to, że kotka sliczna, a królik nie żyje :D ale raczej to pierwsze xD. Jejciu! Fudzi jest naprawdę pięknym westikiem :) Quote
whiteterrier Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Witam, witam :loveu: Cudowny ten Twój Fudzi :loveu: Tylko dlaczego najnowsze fotki mi się nie wyświetlają ? :( Quote
Recommended Posts