__Lara Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 sdal2 napisał(a):czy możemy liczyć na jakies darmowe zdjęcia Darmowe :cool3: ciotki pisały, że wkrótce będą. Quote
Paulina_mickey Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 __Lara napisał(a):Darmowe :cool3: ciotki pisały, że wkrótce będą. To czekamy cierpliwie :cool3: Quote
Mike i Morgan Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Paulina_mickey napisał(a):To czekamy cierpliwie :cool3: Przyłączam się do czekania:eviltong: Quote
gagata Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Hej,wlasnie wrocilam z krotkiego urlopu i przed kolejnym wyjazdem postaram sie zajrzec do chlopaka,a wieściami , mam nadzieje,że najlepszymi,nie omieszkam sie podzielic.. Quote
karlaaa Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Super :) cieszę się Może uda się fotki zrobić :) Quote
kahoona Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 na razie tyle - obejrzyjcie Lucky'ego na naszej stronie - prawie ON-ek http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-akt.htm Quote
karlaaa Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Nawet nie wiesz jak się cieszę z tych zdjęć Twój link nie działał więc wstawiam jeszcze raz: http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-akt.htm Lucky wygląda świetnie!! Nie widać mu już żeber i wystających kości. Uszko mu stanęło!! Aż łezka mi się w oku zakręciła na jego widok!! Tak mi przykro że nie mógł zostać u nas na wsi, ale sąsiedzi byli,są i będą dla niego zagrożeniem. Dziękuje jeszcze raz za pomoc, za informacje o jego zdrowiu i za zdjęcia! Ten pies zasługuje na CUDOWNY dom!! Dziękuje kahonna za info. Quote
Paulina_mickey Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Takie zdjęcia :loveu: Widać, że czuje się lepiej. Quote
sdal2 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Wspaniały psiaczek, dużo szczęścia Ci życze chociaż już troszkę szczęścia miałej że zostałeś wyrwany z rąk swojego kata. Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 :loveu: jaki to fajny piesio :loveu: pocieszny :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Cały czas śledzę Twoją historię Lucky i trzymam za Ciebie kciuki... Quote
Marinka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Cały czas śledzę Twoją historię Lucky i trzymam za Ciebie kciuki... I JA RÓWNIEŻ...wspaniały psiak bardzo podobny do mojej Mari... Zdrowiej Lucky :loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Byłam u Luckiego,wraca do zdrowia ewidentnie, bo i humor mu dopisuje....Zjadł ode mnie cała wielka miche jedzonka, po czym zajął sie inspekcją towarzystwa w biurze...Wyglądało to bardzo śmiesznie, bo on jest wysoki i gips troche mu przeszkadza,a towarzystwo to m.in.niewielka suczka i taki mały łobuziak Fax,który sie za mna tam bezczelnie wśliznął..Wpychał mi nochala pod pache i nadstawiał się do głasków, ale jak głaskać go po tej pobitej łepetynie?Tylko pysio i uszka.....Załowałam,że nie mogłam zrobić fot,ale wcześniej ktoryś skubaniec ufaflunił mi cały obiektyw błotem:diabloti:. No nic, w piątek,jak pogoda dopisze i stan Luckiego pozwoli, to może pstryknę cos ze spacerku,choć na 100 % nie obiecuję... Naprawde widać znaczna poprawę! Oby tak dalej i oby nic paskudnego juz sie nie przyplątało po tych ciosach... Quote
__Lara Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 gagata napisał(a):Byłam u Luckiego,wraca do zdrowia ewidentnie, bo i humor mu dopisuje....Zjadł ode mnie cała wielka miche jedzonka, po czym zajął sie inspekcją towarzystwa w biurze...Wyglądało to bardzo śmiesznie, bo on jest wysoki i gips troche mu przeszkadza,a towarzystwo to m.in.niewielka suczka i taki mały łobuziak Fax,który sie za mna tam bezczelnie wśliznął..Wpychał mi nochala pod pache i nadstawiał się do głasków, ale jak głaskać go po tej pobitej łepetynie?Tylko pysio i uszka.....Załowałam,że nie mogłam zrobić fot,ale wcześniej ktoryś skubaniec ufaflunił mi cały obiektyw błotem:diabloti:. No nic, w piątek,jak pogoda dopisze i stan Luckiego pozwoli, to może pstryknę cos ze spacerku,choć na 100 % nie obiecuję... Naprawde widać znaczna poprawę! Oby tak dalej i oby nic paskudnego juz sie nie przyplątało po tych ciosach... To super, że jest widoczna poprawa :) oby było jeszcze lepiej :D bardzo się cieszymy :D Quote
Mike i Morgan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Spoko że Luckiemu się polepsza:loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Niespodzianka !!! Niestety innych sie nie udało,bo Lobuziak pcha sie do człowieka a ja nie mogłam zbyt długo czekac.... Quote
sdal2 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 a mi sie podoba to ostatnie zdjęcie, niezły z niego przystojniak Quote
Isadora7 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Gagata nie połknął Ciebie? http://lh4.ggpht.com/_oAeK0DYoAA0/SjzzDQvyFJI/AAAAAAAATgE/vHcU0TtjBsM/s800/Clipboard77.jpg Quote
karlaaa Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Słodziak z niego!! Dzięki za fotki!! To bardzo miłe :) Quote
gagata Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Isadora7']Gagata nie połknął Ciebie? http://lh4.ggpht.com/_oAeK0DYoAA0/SjzzDQvyFJI/AAAAAAAATgE/vHcU0TtjBsM/s800/Clipboard77.jpgOn,skubaniec, ziewał z nudow....czekal aż walnę ta świecąca maszyne w kat i wezmę się za prawdziwe przyjemności....Szkoda tylko,że padało... Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 gagata napisał(a):On,skubaniec, ziewał z nudow....czekal aż walnę ta świecąca maszyne w kat i wezmę się za prawdziwe przyjemności....Szkoda tylko,że padało... :loveu: taki z niego miziak :lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Nie ten pies! Teraz wygląda znacznie lepiej:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Toż to prawdziwy przystojniak się z niego zrobił :crazyeye: :loveu: Quote
Recommended Posts