karlaaa Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Skoro już zdjęcie zostało zrobione to czy JA mogę zobaczyć pieska? Uwierzcie że jest to pies bardzo mi bliski, widziałam go cierpiącego w lesie, wzięłam na ręce i w zakrwawionej bluzce zawiozłam do weta. Zrobiłam co w mojej mocy żeby mu pomóc. W nerwach, w płaczu. W życiu nie byłam tak zdenerwowana. Absolutnie nie chce robić tu z siebie bohaterki, nie o to mi chodzi, chciałabym go teraz po prostu zobaczyć. Jeśli Fundacja nie życzy sobie żebym wstawiała na forum ok. Uszanuje to. Jeśli nie mogę go też zobaczyć na żywo ok. Również uszanuję ale zdjęcie? Też nie mogę? Proszę! Tęsknię za nim :( Quote
kahoona Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 karlaaa napisał(a):Skoro już zdjęcie zostało zrobione to czy JA mogę zobaczyć pieska? Uwierzcie że jest to pies bardzo mi bliski, widziałam go cierpiącego w lesie, wzięłam na ręce i w zakrwawionej bluzce zawiozłam do weta. Zrobiłam co w mojej mocy żeby mu pomóc. W nerwach, w płaczu. W życiu nie byłam tak zdenerwowana. Absolutnie nie chce robić tu z siebie bohaterki, nie o to mi chodzi, chciałabym go teraz po prostu zobaczyć. Jeśli Fundacja nie życzy sobie żebym wstawiała na forum ok. Uszanuje to. Jeśli nie mogę go też zobaczyć na żywo ok. Również uszanuję ale zdjęcie? Też nie mogę? Proszę! Tęsknię za nim :( daj nam trochę czasu Quote
li1 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 A ja przypominam,ze zdjecie psa jest wystawione do licytacji. Cena wywolawcza 100zl. Cala suma bedzie przeznaczona na potrzeby Lucky. Ja w ten sposob pragne zebrac forse na psy w potrzebie. Teraz zobaczylam, ze Karlaa jest z Warszawy. Chetnie sie z Toba spotkam za jakies 3-4 tygodnie. Bedziesz wtedy w Warszawie ? Quote
karlaaa Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 li1 napisał(a): Teraz zobaczylam, ze Karlaa jest z Warszawy. Chetnie sie z Toba spotkam za jakies 3-4 tygodnie. Bedziesz wtedy w Warszawie ? Li1, bardzo chętnie ale wolałabym zobaczyć Luckyego. Chyba że masz na myśli spotkanie u Luckyego? Napisz proszę. Bo nie bardzo wiem co miałoby na celu nasze spotkanie. Bo Cię nie znam :) Niestety możliwe ze nie będzie mnie w Warszawie. Quote
li1 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 karlaaa napisał(a):Li1, bardzo chętnie ale wolałabym zobaczyć Luckyego. Chyba że masz na myśli spotkanie u Luckyego? Napisz proszę. Bo nie bardzo wiem co miałoby na celu nasze spotkanie. Bo Cię nie znam :) Niestety możliwe ze nie będzie mnie w Warszawie. Spotkania wlasnie daja mozliwosc poznania sie. Dam Ci znac, czy i kiedy bede w Warszawie. Zobaczymy czy uda nam sie zgrac i co wyjdzie z wizyty u Lucky. Nikt nawet nie wie, czy ten pies bedzie nadal w Emirze. Przeciez sprawa odebrania wlasnosci nie zakonczona. Quote
Erazm Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ja jestem w Warszawie, moge w czyms pomoc? Mam czas o kazdej porze dnia i nocy, jesli ma to na celu dobro psiaka jestem gotowa. Gdzie jest ten bazarek? Znalazlam all Quote
li1 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Erazm napisał(a):Ja jestem w Warszawie, moge w czyms pomoc? Mam czas o kazdej porze dnia i nocy, jesli ma to na celu dobro psiaka jestem gotowa. Gdzie jest ten bazarek? Znalazlam all Chcialabym podac pare rzeczy komus w Warszawie, ale dopiero za 4 tygodnie. Quote
kahoona Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 wieści od Lucky'ego z dziś: Weterynarz odwiedziła go dziś, chyba możemy pozwolić sobie na bardzo umiarkowany optymizm. Lucky nie jest już taki osowiały, nieproszony sam wstaje. Najważniejsze, że sam je i robi to chętnie - do tej pory karmiony był z ręki i jedzenie trzeba mu było trochę wmuszać. Zaczął również reagować na otoczenie - do tej pory było mu obojętne. Miejmy nadzieję, że to było tylko wstrząśnienie mózgu i właśnie z tego wychodzi. Nasz optymizm jest umiarkowany, ponieważ skutki uszkodzenia mózgu pojawiają się czasem długo po urazie. Życzmy sobie, żeby nie wystąpiły nigdy.:kciuki: Jakieś fotki niedługo. Quote
majqa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Takie wieści o Luckim to prawdziwy balsam. Tak delikatnie, delikatnie zaczynam się cieszyć i zaciskam kciuki, by nie wyszedł jakiś kwiatek. :happy1: Quote
Lu_Gosiak Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 kahoona dzieki za wieści, oby dalej było tylko lepiej Quote
karlaaa Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Ale FAJNIE!! Cieszę się ogromnie :) Na takie wieści czekałam A teraz na zdjęcia czekamy :) Quote
mortikia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 A ja wypisuję się z wątku, bo dostałam już kilka ostrzeżeń. Nie rozumiem czemu :shake: Trzymam kciuki za psa. Quote
kahoona Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Mike i Morgan napisał(a):Co tam u ciebie Lucky??:eviltong: Jest coraz lepiej. Powoli wraca do zdrowia. Ma apetyt i na początek "objadł" sobie trochę gipsu. Żywo reaguje na każdą osobę wchodzącą do pokoju. Za kilka dni spróbujemy małego spacerku w ogrodzie (oczywiście na krótko i na smyczy). Quote
Lu_Gosiak Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ale super wieści:multi::multi: to najgorsze już ma za soba Quote
karlaaa Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Bardzo się cieszę z tych wieści!! Kochany dzielny piesek! Quote
majqa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 kahoona napisał(a):(...) Żywo reaguje na każdą osobę wchodzącą do pokoju. (...) Dobry znak! Tak 3maj Lucky! Quote
Paulina_mickey Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Oby tak dalej, oby był coraz zdrowszy :multi::loveu: Quote
Marinka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Nareszcie jakieś dobre wiadomości :lol::lol::lol: Zdrowiej piesku :loveu::loveu::loveu: Quote
bagulek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Lacky - trzymamy mocno kciuki i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia piesku :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Cieszę się ,że Lucky zdrowieje :thumbs::thumbs: Quote
__Lara Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 kahoona napisał(a):Jest coraz lepiej. Powoli wraca do zdrowia. Ma apetyt i na początek "objadł" sobie trochę gipsu. Żywo reaguje na każdą osobę wchodzącą do pokoju. Za kilka dni spróbujemy małego spacerku w ogrodzie (oczywiście na krótko i na smyczy). Są postępy, a to dobry znak :loveu: Quote
Recommended Posts