Kana Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Trzymaj się kochany psiaku :-( Pomoc już blisko ... Quote
mortikia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Karolina, odpisałam Ci na pw na forum o szkoleniu psów. Co z maluchem? Jeśli nie ma gdzie go zabrać możecie go przywieźć do mnie nawet dziś, zaraz, teraz. Na 99% mam też dla niego dom STAŁY. Na pw zaraz Ci wyślę mój nowy numer tel. Justyna Quote
Paulina_mickey Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jeju nie było mnie od wczoraj a tu tyle ciotek się odezwało. Ta sprawa jest okropna a ci ludzie jacyś nie normalni! Wszyscy czekamy na wiadomości... Oby dobre! Quote
karlaaa Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Dzwonili do mnie rodzice Lucky żyje!! Zabrany został już przez policję :) Quote
Paulina_mickey Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 karlaaa napisał(a):Dzwonili do mnie rodzice Lucky żyje!! Zabrany został już przez policję :) UFFFFFF :roll: Kamień z serca, na prawdę! Biedny psiak. Możesz napisać coś więcej, jak się czuje, gdzie teraz jest? Quote
karlaaa Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Lucky przeżył JUŻ wiele!! Teraz czekają go same dobre rzeczy! Tak się cieszę że im go zabrano :multi: CUDNIE!! Dziękuję Gosiu za pomoc i rozmowy. Gdyby nie Wy nie wiem kiedy byśmy go wydobyli stamtąd. Quote
mortikia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dużo postów, więc cytuję raz jeszcze: mortikia napisał(a):Karolina, odpisałam Ci na pw na forum o szkoleniu psów. Co z maluchem? Jeśli nie ma gdzie go zabrać możecie go przywieźć do mnie nawet dziś, zaraz, teraz. Na 99% mam też dla niego dom STAŁY. Na pw zaraz Ci wyślę mój nowy numer tel. Justyna Cieszę się, że piesek już odebrany !!!! Co dalej ?! Quote
kahoona Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 BRAWO GONIA! [SIZE=3]i niech mi ktoś powie, że powiedzenie "jak coś prawie niemożliwe to EMIR poradzi" to nieprawda... Quote
zuzlikowa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Wspaniałe wieści :multi: Tyle nerwów towarzyszyło tej potwornej sytuacji, ale już wszystko jest dobrze, ufff :multi: A gdzie teraz będzie przebywał Lucky? I co dalej z tymi zwyrodnialcami...? Odetchnęłam...dobrze,że piesek żyje! Co dalej? Quote
MyrkurDagur Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 karlaaa napisał(a):Lucky przeżył JUŻ wiele!! Teraz czekają go same dobre rzeczy! Tak się cieszę że im go zabrano :multi: CUDNIE!! Dziękuję Gosiu za pomoc i rozmowy. Gdyby nie Wy nie wiem kiedy byśmy go wydobyli stamtąd. Wspaniałe wieści :multi: Tyle nerwów towarzyszyło tej potwornej sytuacji, ale już wszystko jest dobrze, ufff :multi: A gdzie teraz będzie przebywał Lucky? I co dalej z tymi zwyrodnialcami...? Quote
ANETTTA Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 kahoona napisał(a):BRAWO GONIA! [SIZE=3]i niech mi ktoś powie, że powiedzenie "jak coś prawie niemożliwe to EMIR poradzi" to nieprawda... święte słowa ........................ Quote
Lidan Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Uff... Cały dzień myślałam o tym ślicznym psie. Kamień spadł mi z serca. Widzę, że akcja odbicia Luckiego trwała dosyc długo. Strasznie się cieszę, że pies już bezpieczny. Mam nadzieję, że byli właściciele psa zostana ukarani, a pies szybko pojedzie do nowego domu. Quote
gonia66 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ufff.Chwała Bogu...najbardziej sie bałam że pies.....:placz::placz:nawet nie chcę pisać...teraz już wierzę, że będzie dobrze i tamtejsze cioteczki nie pozwolą aby pieskowi dziala sie kiedykolwiek jeszcze jakas krzywda...najważniejsze, że żyje:multi::multi::multi::multi: Quote
sdal2 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Wielkie ukłony dla wszystkich którzy pomagali w odbici psiaczka , gdzie on teraz jest i jak sie czuje, jak by wiedział ile osób go kocha i wspiera toby mu było cieplutko na serduszku. Quote
karlaaa Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Lucky jest teraz w pewnym bezpiecznym miejscu. Dziś spędzi tam noc. Pan który go przyjął powiedział że jest wystraszony :( Jutro Lucky zostaje wywieziony dalekoooooo od tego miejsca. Jesteśmy na dobrej drodze w znalezieniu mu dobrego domu i tymczasu. Teraz wszystko trzeba sprawdzić i ustalić co robimy. Z dobrych wiadomości, firma E-karma funduje Luckyemu do końca roku karmę!! :multi: Quote
Paulina_mickey Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 To super, że jest bezpieczny! To najważniejsze. :multi: Quote
__Lara Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 karlaaa napisał(a):Lucky jest teraz w pewnym bezpiecznym miejscu. Dziś spędzi tam noc. Pan który go przyjął powiedział że jest wystraszony :( Jutro Lucky zostaje wywieziony dalekoooooo od tego miejsca. Jesteśmy na dobrej drodze w znalezieniu mu dobrego domu i tymczasu. Teraz wszystko trzeba sprawdzić i ustalić co robimy. Z dobrych wiadomości, firma E-karma funduje Luckyemu do końca roku karmę!! :multi: Suuuuuuper :D :loveu: jak dobrze:D jejku, a jakim sposobem zdobył taki super bonus na karmę? przydałaby się innym psiakom na dogo :cool3: Quote
majqa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Już nie mam wyrzutów Goniuś, że Cię niepokoiłam w porze duchów. :calus::ghost_2: Quote
Jasza Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Szczęścia Ci życzymy, wszystkiego naj, naj! Jak to dobrze.. Quote
Ajula Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 jezuu jaki koszmar! niskie ukłony dla rodziny Karli i Emira za uratowanie psiaka :Rose: Quote
Recommended Posts