GoniaP Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Policja odjechała. Psa nigdzie nie widać. Policja nie ma uprawnień, żeby wejść na posesję podczas nieobecności właścicieli, chyba, że istnieje zagrożenie życia, niestety nie psiego :shake: Nie mamy na miejscu człowieka, próbujemy sterować sprawą zdalnie. Quote
MyrkurDagur Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 GoniaP napisał(a):Policja odjechała. Psa nigdzie nie widać. Policja nie ma uprawnień, żeby wejść na posesję podczas nieobecności właścicieli, chyba, że istnieje zagrożenie życia, niestety nie psiego :shake: Nie mamy na miejscu człowieka, próbujemy sterować sprawą zdalnie. O matko, nie !!!! Potworne wiadomości, a najgorsze, że psa nigdzie nie widać !!! Matko, jak to Policja nie ma uprawnień ??? Przecież to są mordercy !!! Co oni zrobili z Luckym ??? Quote
MyrkurDagur Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Przecież ci zwyrodnialcy mogą wszystko zrobić temu psu... A później powiedzą, że uciekł, zdechł lub cokolwiek innego, bo i tak nikt nie będzie doszukiwał się prawdy... To jakiś koszmar! Quote
Fundacja Pies dla Stasia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Witajcie, tu aga faber, wspollokatorka karli, razem tez pracujemy w fundacji, karla do wieczora na uczelni, wiec wybaczcie brak wiesci od niej. z tego co mowila Lucky jest miedzy stodołą a innym pomieszczeniem i nie widac tego z zewnatrz- byc moze stad bierze sie trudnosc i dlatego policja go nie zauwazyla. wszyscy trzymamy kciuki pozdrawiam Quote
AgusiaP Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dziwi mnie tylko, że jak tam zrobiło się takie zamieszanie to czemu ten biedny psiak nie szczekał.:-oNawet nie mamy pewności, czy on tam wogóle jeszcze jest.:-(Ta bezsilnośc jest straszna. Quote
gonia66 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 O Matko...czy ktos tam dzis jezszce podjedzie????To straszne co przeczytałam...:-(:-(:-( Quote
karlaaa Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Jestem wróciłam już z zajęć. Tak jak pisze GoniaP sprawa jest w toku. Że też nie mogę tam być na miejscu i uczestniczyć w tym na żywo!! Moi rodzice wyrazili zgodne na przewiezienie psa w bezpieczne miejsce jak tylko uda się go stamtąd wydostać. Quote
Bzikowa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 to jest jakiś absurd że przez jakąś formalną bzdurę policja nie może im odebrać psa !!! ludziom, którzy chcieli go zabić i nie chcą go !!! a mimo to wzięli go do siebie i przetrzymują:shake: nadal trzymam kciuki, naprawdę straż dla zwierząt nie może tam po prostu wejść i wziąć psa? na miłość boską, przecież są dowody, przecież to wszystko takie oczywiste...:placz: co za kraj ... :-( Quote
GoniaP Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Na razie nie panikujcie proszę. Prosiliście o wieści, to je przekazuję. Sprawa nadal jest w toku, są ustalenia, jest kontakt z policją i wójtem, są rozwiązania, tylko trzeba to wszystko dopiąć. Quote
GoniaP Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Trzymajcie kciuki i nie puszczajcie dopóki nie powiem uff (około 17stej) . Obym powiedziała uff. Szczegóły, dla dobra sprawy, podam post factum. Quote
AgusiaP Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 No to powodzenia ;) Oby wszystko poszło po waszej myśli Quote
Ninka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Trzymam mega mocno kciuki!!! takich ludzi powinno sie pokazywac w prasie i podawac z imienia i nazwiska!!!! Zwyrodnialcy! Quote
sdal2 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 życze wszystkiego najlepszego, trzymaj sie piesku, wszyscy jestesmy z Toba malenstwo. Quote
gonia66 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 NO to ja też zanoszę modły...i czekam niecierpliwie na wieści......:roll: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 do 17 już niedługo... oby dla tej kochanej szczureńki ta godzina przyniosła jak najlepsze wieści :-( Quote
karlaaa Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Trzymam i ja!! Czekam cierpliwie na telefon z dobrymi wieściami!! Quote
GoniaP Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Niestety akcja się opóźnia. Mam nadzieję, że do 20 już definitywnie będzie wiadomo co z biedakiem. Quote
__Lara Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dotarłam na wątek i ręce opadają i w ogóle strach pomyśleć o tym jacy są ludzie, jakie to potwory... :angryy: Piesku, trzymaj się! Ciotki nie zostawią Cię samego !!! Quote
Recommended Posts