Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Policja odjechała. Psa nigdzie nie widać.
Policja nie ma uprawnień, żeby wejść na posesję podczas nieobecności właścicieli, chyba, że istnieje zagrożenie życia, niestety nie psiego :shake:
Nie mamy na miejscu człowieka, próbujemy sterować sprawą zdalnie.

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoniaP napisał(a):
Policja odjechała. Psa nigdzie nie widać.
Policja nie ma uprawnień, żeby wejść na posesję podczas nieobecności właścicieli, chyba, że istnieje zagrożenie życia, niestety nie psiego :shake:
Nie mamy na miejscu człowieka, próbujemy sterować sprawą zdalnie.

O matko, nie !!!! Potworne wiadomości, a najgorsze, że psa nigdzie nie widać !!! Matko, jak to Policja nie ma uprawnień ??? Przecież to są mordercy !!! Co oni zrobili z Luckym ???

Posted

Przecież ci zwyrodnialcy mogą wszystko zrobić temu psu... A później powiedzą, że uciekł, zdechł lub cokolwiek innego, bo i tak nikt nie będzie doszukiwał się prawdy... To jakiś koszmar!

Posted

Witajcie,
tu aga faber, wspollokatorka karli, razem tez pracujemy w fundacji,

karla do wieczora na uczelni, wiec wybaczcie brak wiesci od niej. z tego co mowila Lucky jest miedzy stodołą a innym pomieszczeniem i nie widac tego z zewnatrz- byc moze stad bierze sie trudnosc i dlatego policja go nie zauwazyla.

wszyscy trzymamy kciuki
pozdrawiam

Posted

Dziwi mnie tylko, że jak tam zrobiło się takie zamieszanie to czemu ten biedny psiak nie szczekał.:-oNawet nie mamy pewności, czy on tam wogóle jeszcze jest.:-(Ta bezsilnośc jest straszna.

Posted

Jestem wróciłam już z zajęć.
Tak jak pisze GoniaP sprawa jest w toku.
Że też nie mogę tam być na miejscu i uczestniczyć w tym na żywo!!
Moi rodzice wyrazili zgodne na przewiezienie psa w bezpieczne miejsce jak tylko uda się go stamtąd wydostać.

Posted

to jest jakiś absurd że przez jakąś formalną bzdurę policja nie może im odebrać psa !!! ludziom, którzy chcieli go zabić i nie chcą go !!! a mimo to wzięli go do siebie i przetrzymują:shake:
nadal trzymam kciuki, naprawdę straż dla zwierząt nie może tam po prostu wejść i wziąć psa? na miłość boską, przecież są dowody, przecież to wszystko takie oczywiste...:placz: co za kraj ... :-(

Posted

Na razie nie panikujcie proszę. Prosiliście o wieści, to je przekazuję.
Sprawa nadal jest w toku, są ustalenia, jest kontakt z policją i wójtem, są rozwiązania, tylko trzeba to wszystko dopiąć.

Posted

Dotarłam na wątek i ręce opadają i w ogóle strach pomyśleć o tym jacy są ludzie, jakie to potwory... :angryy:

Piesku, trzymaj się! Ciotki nie zostawią Cię samego !!!