Monday Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 red czy ten dom w warszawi jest pewny ? czy nadal ogłaszać Chestera? A co z siedlcami i opolem...czy ktoś chciał może tego drugiego psiaka, którego fotografowała Lilith? Quote
red Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Ten drugi nie ma jeszcze wątku ani ogloszeń. Zdjęcia są niezbyt udane, takie z daleka, nie wiem czy zrobią wrażenie na kimś, a on jest urodziwy naprawdę. Pani z warszawy jest zdecydowana, ta z Siedlec też, czeka na wizytę przedadopcyjną. Zapytam Gallegro czy dałby radę sprawdzić. Quote
tula Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 No ale chyba trzeba wybrać, którąś z tych pań, bo po co robic wizytę w Siedlcach jak w końcu psiak trafi do Wa-wy? A nie wiadomo czy ta pani z Siedlec będzie chciała tego drugiego psiaka. Po naszych ostatnich doświadczeniach z nieudanym domem dla Elzy myślę, że lepiej rozmawiać o konkretach z jedną wybraną osobą. Quote
Monday Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Też myślę, że trzeba uzgodnić jedną osobę, a np. pani z siedlec zaproponować tego drugiego psa. Powiedzieć, że w schronisku jest taki drugi, prawie identyczny... chyba nie ma co zawozić pani psa, żeby zobaczyła sobie czy jej odpowiada....chociaż, może jak pani o wielkim sercu, to na pewno na widok tego psiaka, nie kazałaby mu ponownie wracać do schroniska... tyle, że te siedlce to bardzo daleko, żeby takie eksperymenty robić i męczyć psa Quote
Monday Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 acha no i na razie wstrzymuję się z ogłaszaniem Chestera - nie ma sensu, skoro już dwa domy na niego czekają.. Quote
red Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Poczekajmy, Pani z Warszawy ma dzwonić w piątek, czeka na wyjęcie mu gwoździa. Dom k.Siedlec trzymam w zanadrzu, jeszcze nie sprawdzony. Quote
red Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Wiadomo, że Chester nadal nie ma domu....Pani z warszawy się ociąga, zadaje jakieś dziwne pytania, w końcu nie pasuje jej termin, myślę, że nic na siłę. A zapowiadało się dobrze. Natomiast dom w siedleckim sprawdzony, Gallegro przeprowadził wywiad - dzięki wielkie - niestety nie nadaje się. Osoba nadużywająca alkoholu, nie dbająca o dzieci, odpada. Nadal szukamy domu dla Chestera. Chester już może iść do domku, ma wyjęty gwóźdź. Tula, jeśli możesz, daj mu jakieś ogłoszenia, nie wiem czy był na cafeanimal, najlepiej gdyby ukazał się w Metrze. Quote
Monday Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 No to od nowa zaczynamy ogłaszć Chesterka Oby tylko to zainteresowanie tą kudłątą mordką nie spadło !!!!! Quote
red Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Monday, ręce opadają, jacy Ci ludzie są dziwni....myślę, że Chester ma wielkie szanse na dom, to śliczny pies. Może jeszcze tekst do ogłoszeń: Chester, piękny, młody kudłaczek trafił do radomskiego schroniska w opłakanym stanie. Złamanie przedniej łapki, polepiona sierść, przerażenie w oczach.... kulka nieszczęścia. Siedział wciśnięty w kąt klatki,obolały, czekając na spojrzenie człowieka. Łapka po operacji gwoździowania zrastała się powoli, a Chester czuł się coraz lepiej. "Ktoś mnie pogłaskał, ktoś przytulił, ktoś wziął na spacer, ktoś wyczesał moją polepioną sierść - uwierzyłem w ludzi!" Chester znów pokochał człowieka, chodzi za nim krok w krok, przytula się, jest nawet zazdrosny o inne psiaki. Cieszy się życiem, biega już na czterech łapkach. Marzy o swoim domku i swoim człowieku, który codziennie go przytuli i zabierze na spacer. Kontakt w sprawie adopcji: tel 501-732-982 lub email: w.anna@gazeta.pl Może być? O allegro poproszę Gallegro, może nie stracił jeszcze cierpliwości.... Quote
red Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Super.... moje posty idą do góry zamiast w dół :lol: Quote
red Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Monday, dzięki, ale chyba trzeba wkleić więcej zdjęć na allegro, tekst jest fajny. Quote
red Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Kurcze, mieszają się posty, chyba trzeba więcej zdjęć Chestera na allegro. Quote
Monday Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Chester - piękny kudłacz (652694695) - Aukcje internetowe Allegro Quote
tula Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 No i mamy szybciutko allegro, dzięki Monday:lol: Chesterka oczywiście zaczęłam od nowa na cafeanimal wklejać codziennie inne ogłoszenia tez mu będę robiła. Quote
red Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Chester dziś wystąpił z różową kokardą na imprezie ekologicznej na Żeromskiego, razem z dwiema suczkami, ale nikt ich nie chciał, niestety, nasze miasto jest super, natomiast były pytania jak można oddać psa do schroniska:mad: Jutro wkleję zdjęcia. Quote
tula Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Nasze maisto jest do d..y, ale chyba juz to pisałam, byłam w marcu w Toruniu, na turnusie rehabilitacyjnym z synem i tam wszędzie dosłownie wszędzie widziałam ludzi z psami na spacerach, u nas jakoś tak dużo mniej. W ośrodku w którym byłam były powystawiane budki dla bezdomnych kotów, które tam mieszkały, a pani z pobliskiego osiedla ich dokarmiała. Wszystkie te koty były wysterylizowane. Ale co miasto to miasto, a nasze raczej przypomina dużą wieś jeśli chodzi o mentalność wielu ludzi. Quote
red Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Monday, może wkleisz te zdjęcia na allegro, taki tu jest śliczny...... Quote
red Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Tak wyglądał nasz Chester na imprezie ekologicznej. Chyba trochę się zmęczył....w naszym mieście ludzi nic nie wzrusza..... Quote
tula Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Piękny Chesterek, ludzie za to w naszym mieście nie piękni niestety. Quote
Monday Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Zdjęcia pięknego różowego Chesterka dodane Chester - piękny kudłacz (652694695) - Aukcje internetowe Allegro Oby one coś dały Quote
red Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Dzięki ale może to pierwsze zdjęcie główne też podmienić, ono nie jest zachęcające. Quote
Monday Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 nie ma sprawy red, powiedz mi tylko na które, bo to mnie się akurat najbardziej podoba może któeś z tych "kokardowych"? Quote
red Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Może być to pierwsze. Aha, Chester szczypie w łydki, ale tego nie pisz, bo tylko czasami.....i nie wszystkich:evil_lol: Quote
red Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Chester znalazł dom w Warszawie, ale musimy załatwić transport, najlepiej w ten weekend. Quote
Recommended Posts