Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]RING XII : Sędzia - Wiesław Boryczko
Sędzia bardzo dokładny,miły i rzeczowy.Sprawdzał dokładnie psom zęby i dla każdego wystawcy miał miłe słowo.Jako asystent jestem bardzo zadowolona z pracy na ringu i utwierdzenia się ,że "mam oko":cool3:do psów.

Szpic miniaturowy (Pomeranian) - Zwergspitz - Pomeranian)

PSY
[/FONT]
[FONT=Verdana]Klasa pośrednia[/FONT]
562 EASY von Little Dragon Heart-nb
[FONT=Verdana]

SUKI

Klasa młodzieży
[/FONT]561 KIM KOLWIEK Bobrolandia-III
563 DIVA Little King's-II
564 KONTRAPUNKT Verita Definita-I,Zw.Mł,NJwR

[FONT=Verdana]Klasa pośrednia
[/FONT]565 CHCOLATE COCO Neudeck Celebration I,CWC,NDSwR,BOB

[FONT=Verdana] Klasa otwarta
[/FONT]566 FLOWER GIRL von Taischen-nb

Posted

Gratuluję bardzo serdecznie zwycięzcą.

Beatko masz powód do dumy nie dość że byłaś asystentką na tej wystawie to jeszcze córeczka twojego PUSIA zostaje ZWYCIĘZCĄ RASY:multi:
Wielkie brawa!!!:klacz::klacz::klacz:

[SIZE=1]A czy zaprosiłaś właścicielkę na DOGOMANIĘ bo zapewne nie wie o istnieniu tego forum.;)

Posted

Jacku bardzo się cieszę,bo to znaczy,że CHOCOLATE TOFFI Neudeck Celebration(Tofipom) i CHOCOLATE COCO Neudeck Celebration(brat i siostra) dzieciaki Pusiola są pokazywane tzn.że są wystawowe:lol::multi:(bez wad i piękne).Pusio i ja jesteśmy bardzo dumni:loveu: .Ja jestem asystentem grupy V FCI już 6 lat(ponad 50 asystentur),ale zawsze z przyjemnością pracuję na ringu z sędzią od którego mozna czegoś więcej się dowiedziec,a jeszcze jak są ładne psy na ringu to juz szczyt marzeń ;)
P.S.Właścicielka CHOCOLATE COCO zagląda na pewno na dogo i przeczyta gratki:cool3:

Posted

Szkoda tylko że tu się nie udziela bo nie może liczyć na zbyt wiele gratulacji,bo na tym forum gratuluje się udzielającym właścicielom pomków:-(.