ab-agnieszka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Dzwonilam do dziewczynek:evil_lol: Asti troche zdziwiona byla sytuacja w domu jak Lilka tam sobie po mieszkaniu smigala. Ale wszystko dobrze. Dziewczynki spia narazie osobno. Mam obiecane zdjecia wiec musze czekac ciepliwie:lol: Quote
Tengusia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 cudownie :loveu::multi::grins: Agnieszka jestes wielka :multi::multi::multi: nie znalazlabys jakiegos domku dla naszego Fuksa :oops: Quote
ab-agnieszka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Kochane cioteczki to nie ja jestem genialna tylko ludzie ktorzy do mnie dzwonia i adoptuja psiaki:eviltong: Quote
ab-agnieszka Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Alicja napisał(a): :cool1:kurcze .... skąd masz taką lampkę co im oświetla droge .....bo tak trudno o takich ludzieńków Alicja nie mam zadnej takiej lampki. Czasami z posrod czubow tego swiata znajduja sie ludzie o dobrych duszyczkach.;) Sama chcialabym miec taka magiczna lampke Quote
Alicja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Kochane cioteczki to nie ja jestem genialna tylko ludzie ktorzy do mnie dzwonia i adoptuja psiaki:eviltong: :cool1:kurcze .... skąd masz taką lampkę co im oświetla droge .....bo tak trudno o takich ludzieńków Quote
rufusowa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 wspaniałe wieści od rana czytam :multi: :loveu: ślicznie się bawią siostrzyczki - oby sielanka trwała :p Quote
andzia69 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 boskie te zdjęcia suniek razem:loveu::loveu::loveu: a moja manka chyba ma klimakterium:angryy: najpierw chciała zjeść sukę mojej siostry, potem henkowi się oberwało, a ostatnio Zgredek dostał od niej manto:mad:chyba jej słonce za bardzo dogrzało w łepetynę:shake: Quote
fioneczka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 andzia69 napisał(a): a moja manka chyba ma klimakterium:angryy: najpierw chciała zjeść sukę mojej siostry, potem henkowi się oberwało, a ostatnio Zgredek dostał od niej manto:mad:chyba jej słonce za bardzo dogrzało w łepetynę:shake: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: cioteczko czy u Ciebie jest bezpiecznie ??? :eviltong: może my u sąsiada będziemy kimać :evil_lol: a zdjęcia bliźniaczek cudowne :loveu: Quote
koprynia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Lili mieszka z nami od niedzieli; jest miłym pieskiem, na początku bardzo terroryzowała naszą 8 miesięczną amstafkę Asti ale pracujemy nad nią i dziś już było prawie ok. Lili uwielbia długie spacery, jest pojętna i jak na swój wiek i stan zdrowia bardzo aktywna i sprawna. Quote
ab-agnieszka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Witam serdecznie na dogo. :lol: Rewelacyjnie teraz beda wiadomosci z pierwszej reki.:multi: Quote
fioneczka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 oooo witamy :multi: buziaki dla bliźniaczek i dla Was za serducha :loveu: no to teraz fotki i informacje będą non stop i nie trzeba będzie wieki całe na Agę czekać i się prosić :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 koprynia witaj na dogo :loveu: prosimy o wieści jak sie sytuacja rozwija :loveu: Quote
koprynia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Dzięki za powitanie :) wszystko jest ok, Lili jest miłą sunią, z młodszą siostrzyczką fajnie się dogaduje i uczy ją jak to jest byc psem, gdyż nasza mała chyba myślała do tej pory że jest człowiekiem ;) Żonka właśnie wzięła Lili do Weterynarza na kontrolę po tygodniu brania antybiotyku i jak sądzę wszystko jest ok. Lili wyraźnie przybrała na wadze, codzienne spacery po parę kilometrów wzmocniły jej mięśnie, zabawy z Asti i naszymi dzieciakami robią z niej naprawdę pogodnego psa. Po południu napiszę więcej o jej stanie zdrowia pozdrawiam wszystkich Bartosz Quote
Alicja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 no to czekamy na info zdrowotne i opowieści i fotki :multi: Quote
Alicja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 fioneczka napisał(a):hmmmm już jest po południu :eviltong: :razz::razz:wczesne ...może chodziło o te późne :hmmmm: Quote
koprynia Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Lili zdrowieje w szybkim tempie - jest u nas 6-ty dzień a już przybyło jej prawie 1,5 kg i to samych mięsni a nie sadełka. Zdecydowanie lepiej wyglądają uszy, na łapki przez jeszcze jeden tydzień potrzebny będzie antybiotyk. Sierść zaczyna błyszczeć, pieska jest aktywna i energiczna. Problemy stwarza jedynie jej stosunek do jedzenia - je, jakby obawiała się, że jej ktoś zabierze, wchłania karmę bez gryzienia i próbuje odbierać jedzenie Asti na co otrzymuje zdecydowane sygnały dezaprobaty od nas. Asti już otrząsnęła się z pierwszego szoku i nie daje sobą rządzić, pogoniła dizś Lili od zabawki. Chyba tyle, pozdrawiam wszystkich zainteresowanych finałem historii Lili Bartosz Quote
agaga21 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 dobre wieści! sunie chyba muszą się poznać i ustalić między sobą gdzie jest której miejsce w szeregu;) czekamy na kolejne zdjęcia dziewczynek:cool3: Quote
Recommended Posts