Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwonilam do dziewczynek:evil_lol:
Asti troche zdziwiona byla sytuacja w domu jak Lilka tam sobie po mieszkaniu smigala. Ale wszystko dobrze. Dziewczynki spia narazie osobno. Mam obiecane zdjecia wiec musze czekac ciepliwie:lol:

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):

:cool1:kurcze .... skąd masz taką lampkę co im oświetla droge .....bo tak trudno o takich ludzieńków

Alicja nie mam zadnej takiej lampki. Czasami z posrod czubow tego swiata znajduja sie ludzie o dobrych duszyczkach.;)
Sama chcialabym miec taka magiczna lampke

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Kochane cioteczki to nie ja jestem genialna tylko ludzie ktorzy do mnie dzwonia i adoptuja psiaki:eviltong:

:cool1:kurcze .... skąd masz taką lampkę co im oświetla droge .....bo tak trudno o takich ludzieńków

Posted

boskie te zdjęcia suniek razem:loveu::loveu::loveu:

a moja manka chyba ma klimakterium:angryy: najpierw chciała zjeść sukę mojej siostry, potem henkowi się oberwało, a ostatnio Zgredek dostał od niej manto:mad:chyba jej słonce za bardzo dogrzało w łepetynę:shake:

Posted

andzia69 napisał(a):
a moja manka chyba ma klimakterium:angryy: najpierw chciała zjeść sukę mojej siostry, potem henkowi się oberwało, a ostatnio Zgredek dostał od niej manto:mad:chyba jej słonce za bardzo dogrzało w łepetynę:shake:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cioteczko czy u Ciebie jest bezpiecznie ??? :eviltong:
może my u sąsiada będziemy kimać :evil_lol:

a zdjęcia bliźniaczek cudowne :loveu:

Posted

Lili mieszka z nami od niedzieli; jest miłym pieskiem, na początku bardzo terroryzowała naszą 8 miesięczną amstafkę Asti ale pracujemy nad nią i dziś już było prawie ok. Lili uwielbia długie spacery, jest pojętna i jak na swój wiek i stan zdrowia bardzo aktywna i sprawna.

Posted

oooo witamy :multi:

buziaki dla bliźniaczek i dla Was za serducha :loveu:

no to teraz fotki i informacje będą non stop i nie trzeba będzie wieki całe na Agę czekać i się prosić :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzięki za powitanie :)

wszystko jest ok, Lili jest miłą sunią, z młodszą siostrzyczką fajnie się dogaduje i uczy ją jak to jest byc psem, gdyż nasza mała chyba myślała do tej pory że jest człowiekiem ;)

Żonka właśnie wzięła Lili do Weterynarza na kontrolę po tygodniu brania antybiotyku i jak sądzę wszystko jest ok. Lili wyraźnie przybrała na wadze, codzienne spacery po parę kilometrów wzmocniły jej mięśnie, zabawy z Asti i naszymi dzieciakami robią z niej naprawdę pogodnego psa.

Po południu napiszę więcej o jej stanie zdrowia

pozdrawiam wszystkich
Bartosz

Posted

Lili zdrowieje w szybkim tempie - jest u nas 6-ty dzień a już przybyło jej prawie 1,5 kg i to samych mięsni a nie sadełka. Zdecydowanie lepiej wyglądają uszy, na łapki przez jeszcze jeden tydzień potrzebny będzie antybiotyk. Sierść zaczyna błyszczeć, pieska jest aktywna i energiczna. Problemy stwarza jedynie jej stosunek do jedzenia - je, jakby obawiała się, że jej ktoś zabierze, wchłania karmę bez gryzienia i próbuje odbierać jedzenie Asti na co otrzymuje zdecydowane sygnały dezaprobaty od nas. Asti już otrząsnęła się z pierwszego szoku i nie daje sobą rządzić, pogoniła dizś Lili od zabawki.

Chyba tyle, pozdrawiam wszystkich zainteresowanych finałem historii Lili

Bartosz