Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Lilki w miare dobrze. Dziewczyna ma apetyt i rosnie jej tkanka tluszczowa:loveu:
Mialam telefon w jej sprawie od rodzinki z Krakowa ktora ma 7-miesieczna sunie. Umowilam sie z nimi na tel. Poinformowalam ich ze czekamy na wizyte Oli.

• 2 weeks later...
Posted

ze zdrówkiem coraz lepiej, ale strasznie smutna jest, wygłaskałam, wyściskałam i nawet się nie bałam (nie krzyczcie ale czuje respekt przed tą rasą). Bardzo się cieszy z każdego kto poświęci jej choć troche uwagi, jest przekochaną psicą, która bardzo potrzebuje swojego ludzia...

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]a co ze spotkaniem Lili z Olą ...bo kurcze nie wiem czy nie przeoczyłam :razz:[/FONT]

oj tego nie wiem, Agnieszka wyjechała do Niemiec ale w niedziele juz wraca więc pewnie niebawem sie odezwie...

Posted

agaga21 napisał(a):
hehe, napisałyśmy w tym samym czasie ;)

he he ;)

mam nadzieję że spotkanie wypadnie pozytywnie i Lili pojedzie do domku, naprawde jest cudowną psinką...

Posted

iwona213 napisał(a):
oj tego nie wiem, Agnieszka wyjechała do Niemiec ale w niedziele juz wraca więc pewnie niebawem sie odezwie...

hehe, napisałyśmy w tym samym czasie ;)

Posted

Bylam dzisiaj z Lili u weta. Ma zapalenie uszu i zapalenie (niewiem jak to sie fachowo mowi) tych szczelinek miedzy poduszkami w przednich lapach. Dostala antybiotyk i srodek przeciw bolowy. Jutro jedziemy pomownie. Dobra wiadomoscia jest to ze pobrane zostaly sekrobiny i Lilka nie ma nuzenca.