agaga21 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 andzia69 napisał(a):Aga - a Lili ma jakieś ogłoszenia? no i czy ona siedzi w schronie? czy u ciebie?:razz: aga jest w trasie (właśnie zawozi rokiego do nowego domu:multi: ) więc pozwolę sobie za nią odpowiedzieć;) lili nie siedzi u agi bo białasy by ją zjadły.lili jest w schronisku, aga jutro ją odwiedzi pewnie. z ogłoszeń ma pewnie tylko moje allegro. ogłoszenia byłyby mile widziane :cool3: Quote
andzia69 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 to trzeba by poprosic Jenny o ogłoszenia...ja nie jestem biegła w te klocki:shake: też tylko allegro umiem:oops: Quote
Alicja Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [FONT=Arial]ktoś pisał takie piękne texty do ogłoszeń :hmmmm: majga :hmmmm:[/FONT] Quote
LILUtosi Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ktoś pisał takie piękne texty do ogłoszeń :hmmmm: majga :hmmmm:[/FONT] Taaak, majga pisze świetne teksty :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Poprosze Majge o tekst. Bylam dzisiaj w schronisku ale do niej nie poszlam bo nie moglam jej zabrac ze soba i nie mialam duzo czasu zeby wyjsc z nia na dluzszy spacer. Dzisiejszy czas poswiecilam Kasce ale za to w sobote popoludniu ja zabiore i troche czasu spedzimy razem. Quote
ab-agnieszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Moze na razie wstrzymajmy sie z ogloszeniami. Mialam dzisiaj fantastyczny tel w sprawie Lili z Warszawy. Dziewczyna ma bardzo lagodna amstaffke w podeszlym wieku bo 14 lat. Za miesiac przeprowadza sie do domu z ogrodem uwaza ze jej sunia nie zrobi nic Lili tylko teraz musimy sprawdzic jak Lili zachowa sie do innej suni. Dziewczyny z Warszawy przyjada do nas na dniach aby dziewczynki sie poznaly na neutralnym terenie. Quote
iwona213 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ab-agnieszka napisał(a):Moze na razie wstrzymajmy sie z ogloszeniami. Mialam dzisiaj fantastyczny tel w sprawie Lili z Warszawy. Dziewczyna ma bardzo lagodna amstaffke w podeszlym wieku bo 14 lat. Za miesiac przeprowadza sie do domu z ogrodem uwaza ze jej sunia nie zrobi nic Lili tylko teraz musimy sprawdzic jak Lili zachowa sie do innej suni. Dziewczyny z Warszawy przyjada do nas na dniach aby dziewczynki sie poznaly na neutralnym terenie. Agnieszka jesteś niesamowita :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Zabralam dzisiaj Lili jedziemy do mojej mamy sprawdzic ja z Ramzesem (jamniko amstaff) beda fotki i relacje zdam wieczorem. Quote
rufusowa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ...jestem w pozytywnym szoku i az boję się miec nadzieję, ze to juz Quote
agaga21 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 wygląda na to że spotkanie się udało:multi: to bardzo dobry znak! Quote
ab-agnieszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Lili nie zainteresowala sie Ramzesem. Zachowywala sie tak jakby go wcale nie bylo. Jak tylko probowal sie do niej dobrac i lizal usza to sie na niego postawila.Ramzes ewidentnie sie do niej dostawial i to jej sie nie podobalo. Nie wiem jak zareaguje na sunie. Quote
agaga21 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 sunia pewnie nie będzie się do niej "dostawiać":evil_lol: więc może będzie dobrze. trzymam kciuki za następny spacerek-tym razem dwóch dziewczynek;) Quote
ab-agnieszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Lili pieknie przybiera na wadze. Ma apetyt i jej psychika bardzo sie poprawia. Bedzie z niej swietna psinka tylko musze wyleczyc jej skore. Quote
ab-agnieszka Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 agaga21 napisał(a):a czy na skórze widać już poprawę? Widac poprawe ale to jeszcze nie to. Wazne jest ze przybiera cialka:lol: Lili bardzo sie zmienila jest otwarta i chetna do zabawy. Jak widzi brame schroniskowa to sie cieszy. Bardzo bym chciala zeby jej sie udalo i trafila do domu u Oli w Warszawie. Quote
OlgaiEtna Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Cześc Aga i witamy pozostałych. To o nas Aga pisze w ostatnch postach. Wreszcie tu dotarłam i możemy się przedstawic. Narazie nie będe sie rozpisywac i czarowac, bo nie lubie i nie chce zapeszac, ale szykujemy sie z Nuna na przyjecie nowego czlonka rodziny, na ktorego upatrzyłysmy sobie Lilke (bo tak ja przechrzcilam gdy zobaczylam ta kupke nieszczescia) Porsze o porady, otuche i gigantyczne kciuki zeby sunki sie bezwarunkowo i ekspresowo polubily bo od tego wszystko zalezy. Moja ciapowata i pyskata (same skrajnosci :) sunka juz przyjaznila sie z bullowatymi suniami (bulterierka - bialy wiekowy prosiaczek, amstaffka - psie dziecko w wieku dojrzewania zwana przez mnie krowka z racji umaszczenia, ale najintensywniej wlacznie z placzem po rozstaniach - z wilczka 8 moejej sasiadki). Teraz wszystko zalezy od Lilki - jak ona znosi przyjaznie z suczkami. Mam nadzieje ze roznica wieku moja 14 -stka i ona mniej niz połówka pokochają się jak mama z corcia. Tryzmajcie kciuki. Beziemy w kontakcie a teraz do roboty - dołki pod slupki ogrodzeniowe kopac idziemy (musze przed decyzja co do Llki wyszykowac ogrodzenie) bo sasiedzi zacofani i latwo ulegaja durnowatym opiniom co do rasy. juz jak moja staruszke zobaczyli to lament i histeria byly. oj jakze szoda mi takch ludzi. pozdrawiamy. olga i etna z wawy. heh a mialam sie nierozpisywac ale jakos tak poszlo ;-) Quote
OlgaiEtna Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ehhh ale zdjęcia jeszcze nierozgryzłam jak wstawic, zmniejszylam, wstawilam i klopsnie ma... podpowiedzcie jak wstawic, bo moze ja spozniona jestem hehe .. Quote
iwona213 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='OlgaiEtna']ehhh ale zdjęcia jeszcze nierozgryzłam jak wstawic, zmniejszylam, wstawilam i klopsnie ma... podpowiedzcie jak wstawic, bo moze ja spozniona jestem hehe .. wrzucasz zdjęcie np na www.fotosik.pl, po wstawieniu tam zdjęcia kopiujesz odpowiedni kod, wklejasz kod na dogo i gotowe ;) Quote
fioneczka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 OlgaiEtna witamy na dogo :p bardzo się cieszę ze Lili dostaje od Was szansę ... oby z niej skorzystała nasza dziewczynka trzymamy kciuki ... powodzenia Quote
Recommended Posts