Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajna niunia...tylko taka ...smutna:-(

dostałam właśnie wiadomość, ze w podwarszawskim schronie jest szczyl 7-mio mies z alergią:placz: i nikt go jakoś nie chce....a odkąd jest na karmie dla alergików jego skóra ładnie się regeneruje...ech...i co tu robić jak tyle bidoków czeka na domki:-(

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ab-agnieszka']No dzisiaj tez. Najlepiej to bym ja wziela do siebie ale nie moge:-(

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Aguś, dla chcącego nic trudnego :cool3: :diabloti:[/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='agnieszka32'][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Aguś, dla chcącego nic trudnego :cool3: :diabloti:[/FONT][/FONT]
Aga tez tak dzisiaj myslalam ale za duze ryzyko.:shake:Musialabym byc non stop w domu a tego nie da sie przeszkoczyc. Lili jest za slaba i za mala a moje bialasy by ja zdominowaly. Ja czesto wyjezdzam co by bylo gdyby Chico sie na nia postawil? :shake:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Aga tez tak dzisiaj myslalam ale za duze ryzyko.:shake:Musialabym byc non stop w domu a tego nie da sie przeszkoczyc. Lili jest za slaba i za mala a moje bialasy by ja zdominowaly. Ja czesto wyjezdzam co by bylo gdyby Chico sie na nia postawil? :shake:

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Agnieszka, ja Ciebie rozumiem doskonale... I widzę, że sunia Ci w sercu się już zadomowiła :cool3: i wcale Ci się nie dziwię, bo jest cudowna :loveu:. Ja sama nie wiem, co bym zrobiła .... Wiem, że musi Ci być ciężko odwozić ją do schroniska, ale pocieszające jest to, że dbają tam o nią ... [/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Sama mam chrapkę na jeszcze jednego asta, ale nie wiem, jak pogodziłabym psiaki z nowym nabytkiem (chyba najlepszy byłby szczeniak, albo rzucę pracę :diabloti:). [/FONT][/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:shake: no i co zrobić jak się nie da.... u Mnie głos rozsądku nazywa się Cezary :cool3: inaczej bym już dawno wsiąknęła ...
ja wierzę , że i Lili znajdzie dobry domek
[/FONT]

Posted

rufusowa napisał(a):
strasznie mi szkoda Niuni :-(

czy ona moze jesc suchą karme? no chyba, ze tylko przednich sąbków nie ma :-(

[FONT=Arial]myślę , że Niunia tylko gotowane .... [/FONT]

Posted

Lili dzisiaj znowu u mnie.
Przywitala mnie w schronisku merdajac ogonem i skaczacz na mnie z radoscia. Sama zachecala mnie do zabawy.Jak tylko otworzylam bagaznik juz w nim siedziala :evil_lol: do tej pory musialam ja sama wkladac i chciala uciekac. Dzisiaj chyba juz zalapala ze jedzie do ciotki na wyzerke i wypoczynek. Zjadla dwie miski i teraz spi pod stolem na miejscu Bialej. Chcialam z nia wyjsc na spacer do lasu ale niestety pogoda nam na to nie pozwolila bo leje i leje

Posted

rufusowa napisał(a):
strasznie mi szkoda Niuni :-(

czy ona moze jesc suchą karme? no chyba, ze tylko przednich sąbków nie ma :-(

Ona ma zabki ale rowne z dziaslami jakos daje sobie rade z gryzieniem