andzia69 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Fajna niunia...tylko taka ...smutna:-( dostałam właśnie wiadomość, ze w podwarszawskim schronie jest szczyl 7-mio mies z alergią:placz: i nikt go jakoś nie chce....a odkąd jest na karmie dla alergików jego skóra ładnie się regeneruje...ech...i co tu robić jak tyle bidoków czeka na domki:-( Quote
Isadora7 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Chyba chce się na jamnika przerobić http://img200.imageshack.us/img200/6781/bild049.jpg :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
ab-agnieszka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 agaga21 napisał(a):aga, dzisiaj też ją miałaś u siebie? No dzisiaj tez. Najlepiej to bym ja wziela do siebie ale nie moge:-( Quote
agnieszka32 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='ab-agnieszka']No dzisiaj tez. Najlepiej to bym ja wziela do siebie ale nie moge:-( [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Aguś, dla chcącego nic trudnego :cool3: :diabloti:[/FONT][/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='agnieszka32'][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Aguś, dla chcącego nic trudnego :cool3: :diabloti:[/FONT][/FONT] Aga tez tak dzisiaj myslalam ale za duze ryzyko.:shake:Musialabym byc non stop w domu a tego nie da sie przeszkoczyc. Lili jest za slaba i za mala a moje bialasy by ja zdominowaly. Ja czesto wyjezdzam co by bylo gdyby Chico sie na nia postawil? :shake: Quote
agnieszka32 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Aga tez tak dzisiaj myslalam ale za duze ryzyko.:shake:Musialabym byc non stop w domu a tego nie da sie przeszkoczyc. Lili jest za slaba i za mala a moje bialasy by ja zdominowaly. Ja czesto wyjezdzam co by bylo gdyby Chico sie na nia postawil? :shake: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Agnieszka, ja Ciebie rozumiem doskonale... I widzę, że sunia Ci w sercu się już zadomowiła :cool3: i wcale Ci się nie dziwię, bo jest cudowna :loveu:. Ja sama nie wiem, co bym zrobiła .... Wiem, że musi Ci być ciężko odwozić ją do schroniska, ale pocieszające jest to, że dbają tam o nią ... [/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Sama mam chrapkę na jeszcze jednego asta, ale nie wiem, jak pogodziłabym psiaki z nowym nabytkiem (chyba najlepszy byłby szczeniak, albo rzucę pracę :diabloti:). [/FONT][/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Aga strasznie mi ciezko ale wiem ze nie moge jej tez przyzwyczajac zbytnio do mnie. Dzisiaj dala mi brzuchol do glaskania. :loveu: Quote
Alicja Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [FONT=Arial]:shake: no i co zrobić jak się nie da.... u Mnie głos rozsądku nazywa się Cezary :cool3: inaczej bym już dawno wsiąknęła ... ja wierzę , że i Lili znajdzie dobry domek [/FONT] Quote
rufusowa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 strasznie mi szkoda Niuni :-( czy ona moze jesc suchą karme? no chyba, ze tylko przednich sąbków nie ma :-( Quote
Alicja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 rufusowa napisał(a):strasznie mi szkoda Niuni :-( czy ona moze jesc suchą karme? no chyba, ze tylko przednich sąbków nie ma :-( [FONT=Arial]myślę , że Niunia tylko gotowane .... [/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Lili dzisiaj znowu u mnie. Przywitala mnie w schronisku merdajac ogonem i skaczacz na mnie z radoscia. Sama zachecala mnie do zabawy.Jak tylko otworzylam bagaznik juz w nim siedziala :evil_lol: do tej pory musialam ja sama wkladac i chciala uciekac. Dzisiaj chyba juz zalapala ze jedzie do ciotki na wyzerke i wypoczynek. Zjadla dwie miski i teraz spi pod stolem na miejscu Bialej. Chcialam z nia wyjsc na spacer do lasu ale niestety pogoda nam na to nie pozwolila bo leje i leje Quote
ab-agnieszka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 rufusowa napisał(a):strasznie mi szkoda Niuni :-( czy ona moze jesc suchą karme? no chyba, ze tylko przednich sąbków nie ma :-( Ona ma zabki ale rowne z dziaslami jakos daje sobie rade z gryzieniem Quote
ab-agnieszka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Zrobilam teraz dwie jak lezy na dywanie ale sa nie ciekawe. Zaraz wstawie. Quote
fioneczka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 jaka ona słodka :loveu: i chudzinka :-( jak moja Fionka Quote
Alicja Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [FONT=Arial]:shake: jakie smutne słoneczko http://img40.imageshack.us/img40/5396/bild083r.jpg[/FONT] Quote
andzia69 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 małe, chudziutkie i smutne stworzonko z Lili:-( oby ją ktoś pokochał (oprócz Agi oczywiście;)) Quote
ab-agnieszka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Hus Martyna wpacila na Lili 15zl dzieki wielkie Quote
ab-agnieszka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 I dostalam jeszcze na konto 100zl na Lili do Katarzyny Tomczyk Quote
andzia69 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Aga - a Lili ma jakieś ogłoszenia? no i czy ona siedzi w schronie? czy u ciebie?:razz: Quote
Recommended Posts