Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylysmy z Lili dzisiaj u weta. Temperatura w normie. Dostala antybiotyk.Pobralismy krew do badania i kupilam jej dobra karme wysoko energetyczna zeby troche przybrala bo wazy 18kg
w piatek jedziemy ponownie na ogledziny do weta.
Wydalam na ta bestie dzisiaj 170zl

Lili jest swietna rewelacyjnie jezdzi w aucie jest wszystkiego ciekawa. Mam pare zdjec ale nie moge wstawic moj kom odmawia posluszenstwa.
Wpadlysmy na chwilke do mnie:evil_lol:

Posted

[quote name='andzia69']szkoda tylko, ze musiała po tej wycieczce wracać do schroniskowego boksu...
[FONT=Arial]
strasznie szkoda :shake:.... jakby któryś z psiaków BB poszedł do domku to byłaby szansa na hotelik ..... a tak :-(
[/FONT]

Posted

[quote name='agaga21']alicja, ab-agniesyka pisała że nie ma sensu oddawac lili do hotelu bo w schronisku o nią dbają.potrzejest dom tymczasowy, stały.

[FONT=Arial]to teraz domek.... coś ostatnio z domkami krucho :shake: lato ...wakac
je ...... nigdy nie ma chyba dobrego czasu dla psiaków
[/FONT]

[FONT=Arial]w niedziele jade do Tary ;)[/FONT]

Posted

Ona jest slodka. Bardzo spokojna zna podstawowe komendy. Troche polezala na trawce a teraz spi w pokoju na dywanie.
Jest smutna bo nie ma swojego czlowieka. Jesli znazlbysie dla niej dom to odzyla by bardzo.

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Jejku, jaka bidulka z niej :-(
Agnieszka, a ona jest u Ciebie w domku? A co na to Twoje Białasy?? :cool3:

Byla u mnie w domu.:lol:
Zabralam ja na dwie godzinki. Bialasy niestety musialy byc zamkniete bo by ja zjadly. Lili jest przytulasna do dzieci rowniez. Ja bym ja wziela ale niestety nie moge.:shake:

Posted

agaga21 napisał(a):
kochana chudzinka...aga, ty chyba wpadłaś jak sliwka w kompot, co?

Nie ukrywam ze sie zakochalam w tej malej bestii. :eviltong: Ona jest taka cudna i wdzieczna za kazdy dotyk tak jak moja Biala.
Domku jej potrzeba bedzie cudownym dodatkiem na kanapie:eviltong:

Posted

Lili dzisiaj tez u mnie.Poszlysmy do lasu na spacer. Bardzo ladnie chodzi na smyczy. Reaguje na kazdy szelest wiatru, trawy. Ogolnie boi sie wlasnego cienia. W domu jest bardzo grzeczna jak sie polozy na jednym miejscu tak tam lezy. Mozna ja zostawic sama nie niszczy nie piszczy nie szczeka nie zalatwia sie w domu. Jak cos chce to podchodzi i traca nosem lub lapka. Pies ideal.:loveu: