madcat1981 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Mamy tam do wyratowania kilka psiaków - Dog, Ruduś, Bumel - może by z jakąś zniżką?;) A tak na serio, czy ktoś już podał informacje do NaamahChild, bez tego nie ruszymy z ogłoszeniami. A to taka rzecz, ze za darmo w kazdej wolnej chwili można robić. Na kogo kontakt? Gazzy? Quote
Justa&Zwierzaki Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czas tak szybko ucieka :(:(:( Quote
NaamahsChild Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 madcat1981 napisał(a):Mamy tam do wyratowania kilka psiaków - Dog, Ruduś, Bumel - może by z jakąś zniżką?;) A tak na serio, czy ktoś już podał informacje do NaamahChild, bez tego nie ruszymy z ogłoszeniami. A to taka rzecz, ze za darmo w kazdej wolnej chwili można robić. Na kogo kontakt? Gazzy? Prosiłabym bardzo o informacje - póki mam czas, chcę go wykorzystać;) Quote
NaamahsChild Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Chyba, że mam się oprzeć na pierwszym poście? Jeśli tak, to prosiłabym o namiary osoby, której dane mam zamieścić w tekście. Quote
bela51 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Znajdzcie gdzies hotelik z mozliwością płatnosci z dołu. I trzeba zacząc zbierać deklaracje. Inaczej bedziemy dreptac w miejscu. Quote
gazzy Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dobrze , że chociaż z Rudzikiem się ruszyło. NaamahsChild oprzyj się na pierwszym poście i daj namiary do mnie - mail : agnieszka.deptula4@wp.pl , gg: 9046103 , tel. 667 693 239 Dzięki :) Quote
Emigrantka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dog - wrzucilam Cie w podpis, tyle tylko moge terz pomoc biedaczysko... moze wiecej osob Cie zauwazy - ja mam totalny dolek finansowy.... Bela - mozesz moze wymienic Sonie lub Kapsla na Doga? Bo Sonie i Kulfon (Bingo) juz w hotelikach dupska grzeja.. ja wlasnie troche powymianialam.....w podpisie.... Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ile tych psich bid.... :( Quote
NaamahsChild Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [FONT=Franklin Gothic Medium][FONT=Verdana][SIZE=2]Ciotki, co o tym sądzicie?[/FONT] Czas. Jak gwałtownie przemyka po stronicach życia, ledwo mierzwi sierść. Lecz jednocześnie rzeźbi na twarzach nieuchronne zmarszczki. Rysy nabierają szlachetności, wzrok nieco słabnie, ruchy stają się spokojniejsze, pełne ostrożności. Jednych starość wyniszcza, innym dodaje niezwykłego blasku.. .. taki właśnie jest Dog. Schroniskowa rzeczywistość nie pozbawiła go pokładów dobroci, ciepła i zaufania do człowieka. Ten wspaniały duży pies (wielkości owczarka niemieckiego) ciągle się uśmiecha - do ludzi - bo ich w swoim życiu brakuje mu najbardziej. Uwielbia pieszczoty, prawdopodobnie doskonale sprawdzi się jaki towarzysz dzieci. Dog jest pełnym wyrozumiałości dojrzałym panem w wieku 11-12 lat. Na inne zwierzęta patrzy z dobrotliwie roześmianą mordką, zgadza się z psami, sukami i kotami. Nie pozwoli sobie jednak wejść na głowę, jak na prawdziwego dżentelmena przystało. Starość przysporzyła Dogowi troszkę problemów z poruszaniem, jednak odpowiednie leczenie prowadzone już teraz oraz ciepło domowego ogniska w przyszłości zniwelują te przypadłości. [/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium]Ów niesamowity pies, jakim jest Dog, patrzy w nasze oczy. Uśmiecha się wyrozumiale, mówi "Witaj, kochany człowieku, jak miło Cię widzieć! Może dasz mi szansę? Oddam Ci się bez reszty".[/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium]Czy potrafiłbyś odwrócić wzrok?[/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium] Jeśli jesteś zainteresowany adopcją Doga, skontaktuj się z jego Opiekunem, a on rozwieje Twoje wszelkie wątpliwości: Agnieszka, mail : agnieszka.deptula4@wp.pl; gg: 9046103 ; tel: 667 693 239; [/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium]Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium]Pamiętaj, że Dog nie jest zabawką, wymaga miłości, zainteresowania i opieki człowieka Nie nadaje się do budy, a z uwagi na swój wiek nie powinien być trzymany na podwórzu.[/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium]W miarę naszych możliwości pomożemy w transporcie psa na terenie Polski.[/FONT] Quote
gazzy Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Suuuuuuper ! Zapytam znajomych o allegro. Może zrobią :) Dzięki :*:*:*:*:*:* Quote
MakS Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 bela51 napisał(a):Znajdzcie gdzies hotelik z mozliwością płatnosci z dołu. I trzeba zacząc zbierać deklaracje. Inaczej bedziemy dreptac w miejscu. to ja się zgłaszam z deklaracją- na razie 10 zł, może uda się więcej:) na dogo bywam baaardzo rzadko, ale gorąco kibicuję Dożkowi. Dajcie znac na pw, komu wpłacac pieniądze. Quote
bela51 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Gazzy, czy wybrałas juz jakis hotelik? Rozmialas z Kikou i co ? A może u Megii w Serocku? Megii jest milosniczka ONkow , mozna zapytac, czy mialaby miejsce. Tylko tam sa zewnetrzne boksy. Quote
madcat1981 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 O rany, taki tekst że aż mnie ciary przeszły :D dziękujemy:) Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 MakS napisał(a):to ja się zgłaszam z deklaracją- na razie 10 zł, może uda się więcej:) na dogo bywam baaardzo rzadko, ale gorąco kibicuję Dożkowi. Dajcie znac na pw, komu wpłacac pieniądze. Czy ktos moze zrobic tekst na 1 stronie ze zbieramy na Dog-a? Ile potrzeba, gdzie go mozemy wyslac (znajdziecie mu cos, prawda?) Ile jest deklaracji stalych, ile jednorazowych - duzym, tlustym drukiem na 1 stronie. Mam nadzieje ze psiko znajdzie dom staly ale trzeba sie przygotowac zeby my hoteliku szukac jakby cos - no i finanse zorganizowac. Jak bedzie pierwsze strona zrobiona - bedzie ludzi przyciagac... Ja jestem w tej chwili potwornie splukana ale te 10 zl stalej (od marca) na miesiac dam i 50 zl jednorazowej jak juz psie bedzie gotowe do drogi. Mamy wiec: ************************************************************** Deklaracje stale: MakS - 10zl Emigrantka - 10zl ------------------------ Razem - 20zl Delklaracje jednorazowe: Emigrantka - 50zl ------------------------ Razem - 50 zl *************************************************** Moze ktos przejrzec watek czy byly jeszcze jakies deklaracje na Dog-a i cos przeoczylam? Dzieki. Czy moze ktos zrobic AKTUALNE zdjecie przystojniaka? BO to z trawa w tle to stare (juz). Quote
Bjuta Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Emigrantko - mała errata: Deklaracje stale: (potrzeba 360) 10 - Agat21 10 - MakS 10 - Emigrantka ------------------------ Razem - 30zl Brakuje 330 Delklaracje jednorazowe: 50 - Emigrantka ------------------------ Razem - 50 zl Na pierwszej stronie warto dopisać, że zdjęcia są na stronach 5 i 8, a tekst do ogłoszeń na 16. Dogo ma tylko jedno, jedyne ogłoszenie: http://www.adopcje.org/adopcja15593.html Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Bjuta: :modla: dziekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dziewczyny - uzupelnijcie ta 1 strone plssssssssssssssssssss Quote
yoko100 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 to spojrzenie na tym zdjeciu jest powalajace Quote
madcat1981 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 No dobra, do roboty. Biorę na siebie ogłoszeniana tych portalach z wyróżnieniami. Tylko Allegro jeszcze nie umiem:oops: Alegratka Eoferty Giełda Ogłoszeń Mój Pupil (można tylko szukać po słowach kluczowych, krótkie ogłoszonka :sad:) Przygarnij Zwierzaka - czeka na akceptację adm. Przygarnij.pl Kokosy Zoonet - nie mogę się zalogować :nerwy: KupSprzedaj Petworld.pl - GAZZY PROSZĘ AKTYWUJ LINK Z EMAILA! Zrobiłam jeszcze na aleokazja.pl, ale tu też nie dochodzi link, więc może dojść do gazzy (ja już nie wiem który e-mail wpisałam :oops::mdleje:) Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Madcat - bomba, dzieki...... Gazzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy - jak tylko wpadniesz to rob 1 strone bo ja laze po Dogo i wolam na watek ale jak 1 strona nie ma info to... czapka z daszkiem ;) Quote
madcat1981 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nie dziękować, wybrac sobie kolejną dziesiątkę :diabloti: Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jak siem naumiem to se wybiore :P Buzka :D (ide zebrac) Quote
madcat1981 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 To nie jest trudne tylko niesamowicie czasochłonne :mdleje: (już uciekam) Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 madcat1981 napisał(a):To nie jest trudne tylko niesamowicie czasochłonne :mdleje: (już uciekam) A co, goni Cie ktos? :mad::mad::mad: Quote
madcat1981 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Czas mnie goni, a zwłaszcza Doga goni :oops: Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Gazzy - ja wnioskuje o zmiane imienia dla tego psiaka. Dog to znaczy po prostu pies, jak on ma sie z takim imieniem przebic wsrod tlumow? A inym sie myli z rasa dog niemiecki i..... nie wchodza na watek :( Proponuje Oscar. Piekne, dostojne imie. ( a poza tym mialam kiedys Oscara On-ka kochanego) I ruszamy z akcja..... Zmiana imienia psa na 1 stronie/w tytule watku. Wpis dokladny planow, deklaracji itd (Bjuta zliczyla wszystko w poscie wczesniej bo mnie 10 zl zginelo) I zebramy :mad::mad: I prosze wrzucic w 1 post na watku to co ponizej: ************************************ Deklaracje stale: (potrzeba 360) 10 - Agat21 10 - MakS 10 - Emigrantka ------------------------ Razem - 30zl Brakuje 330 Delklaracje jednorazowe: 50 - Emigrantka ------------------------ Razem - 50 zl Na pierwszej stronie warto dopisać, że zdjęcia są na stronach 5 i 9, a tekst do ogłoszeń na 16. Dogo ma tylko jedno, jedyne ogłoszenie: http://www.adopcje.org/adopcja15593.html Quote
Recommended Posts