Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZIEWCZYNY, ŻADNE MIEJSCE NIE PRZEPADNA ALE MUSIMY JE ROZDZIELIĆ WG WIELKOŚCI I STANU PIESKÓW, ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE ZORGANIZOWANE. STARSZE I SŁABSZE MNIEJSZE IDĄ RAZEM W JEDNO MIEJSCE, WIĘKSZY OSOBNO BO TAKIMI MIEJSCAMI DYSPONUJEMY, CZEKAM NA ODPOWIEDZ W SPRAWIE PEREŁKI.. JAK SIE NIECO ZBIERZE DEKLARACJI TO ZACZYNAMY TRANSPORTY. POCZEKAMY NA KETUNIĘ JAK SIĘ TROSZKĘ OGARNIE Z PRACĄ. I ZADECYDUJEMY

Super że jesteście. Może nieco wiecej krewniakow nas odwiedzi z pomocą.to jednak duże przedsiewzięcie.:roll::roll:

Posted

Teresa- prosze wyczysc skrzynke.. i zajrzyj do Fokusa, dziewczyny mu znalazly miejsce ale za 450 plus karma, wiem ze potrafisz taniej ;)

Troche duzo te 450 plus karma.....

Wiem ze bylas u Fokusa, ma pieniazki, moze jechac ale to co znalazly troche drogo....

Zajrzysz? Poradzisz?

dzieki

http://www.dogomania.pl/threads/180206-Stary-Onek-Fokus-w-bardzo-zA-ym-stanie-Zbieramy-na-hotelik-WrzeA-nia-Wlkp/page12

Dzieki

Posted

Dog to pies w moim typie, mogę jednorazowo zadeklarować 50 zł oraz 10 zł stałe. Proszę o dane do przelewu na PW i ew. przypomnienia, gdy zapomnę przelać, po prostu już czasami nie ogarniam tych nieszczęść!