LAZY Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Bardzo przykra wiadomość... Teraz może znowu fruwać po zielonych łąkach bez bólu i żadnych ograniczeń (') Quote
bela51 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Biedny Dogus, tak bardzo mi przykro i smutno...:-( Quote
_Aga_ Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Dobrze, że odszedł otoczony opieką.. A jednak smutno, że nie w swoim domu :( :( (') Quote
lilo Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Dogusiu....kolejne łzy i smutek ... dziękuję dziewczyny że dzięki Wam ten biedny pies umarł kochany i szczęśliwy... Quote
wojtuś Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Doguś Przyjacielu żegnaj.. Byłeś szczęśliwy u Kasi, w grupie innych Psiaków, dostojny, ufny, przyjacielski do Wszystkich i psiaków i kotków i każdego człowieka. Tęczowe chmurki są teraz Twoje - biegaj tam szczęśliwy.. Quote
madcat1981 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Żegnam Cię Dogusiu. Mam nadzieję, że gdzieś tam po drugiej stronie spotkasz swojego dawnego towarzysza ze Szczytna Alberta. Quote
mmd Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Taka kolej rzeczy, parę dni temu myślałam o Dogusiu, że każdy dzień ma darowany. Miał swój dom i wielką psią rodzinę, co z tego, że nie był to DS, on tego nie wiedział. Śpij, piesku, a tam gdzie jesteś życzę Ci wielkich szalonych gonitw i ogromnych wspaniałych kości do obgryzania. Quote
gazzy Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Smutne... Żegnaj Dogusiu [*] Kikou - dzięki za troskliwą opiekę... :( Quote
wapiszon Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Żegnaj Dogusiu [*] Biegaj szczęśliwy za TM. Pozdrów Dianę , Azę i Kamę. One się z Tobą zaprzyjaźnią. Kikou - dziękujemy za troskliwą opiekę :( Quote
gazzy Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Mam takie pytanko odnośnie deklaracji Doga. Czy jakiś psiak (Laps lub Rudzik) potrzebują deklaracji ? Czy miejsce doga w hoteliku jest wolne ? Czy wszyscy którzy wpłacali na Doga pieniądze zgadzają się wpłacać je na inne psiaki z naszego schroniska ? Aktualnie szukamy dt dla tej łaciatej tinki z mojego podpisu. Bardzo ufa innym zwierzętom, za to ludziom nie. Trzeba by było z nią popracować. Może mogłaby iść na miejsce Doga ? Quote
Jolanta08 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Śpij spokojnie Dogusiu... nie pomyślałam tylko, że tak szybko przyjdzie się pożegnać :shake: Quote
LAZY Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Jeżeli chodzi o moją deklarację to ja postanowiłam się nieco "wyspecjalizować" i wspomagać ONki i ONkopodobne psiaki. Niestety bez takiego postanowienia pójde z torbami. Jednak jednorazowo zawsze postaram sie wspomóc również inne psie bidy. Quote
gazzy Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 No dobra, ale jeżeli byśmy chcieli wyciągnąć jakiegoś onkopodobnego psiaka to czy przekazałabyś swoją deklarację Doga na tego psa ? Quote
Dzika_Figa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Skoro Gazzy już zaczęła o pieniądzach... Wszystkich bardzo proszę o skasowanie zleceń stałych na Doga. Zrobię rozliczenie i trzeba będzie podjąć decyzję, co zrobić z pieniędzmi po Dogu. Quote
lilo Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Niestety pieniądze są stałym tematem na dogo... czasem w tak smutnym kontekscie jak śmierc Doga. Zgodnie z prośbą skasowałam stałe zlecenie , kilka psiaków już czeka na każdy grosz więc przeniosę deklarację na kogo innego... Quote
brygida999 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Żegnaj Dogusiu.. i do zobaczenia... :,( Quote
lilo Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 cały czas o nim myślę , nie mogłam dawac innych deklaracji bo moi podopieczni to starsze pieski prawie nieadopcyjne i zawsze mowilam ze musze poczekac az ktorys pojdzie do domku az sie zwolni deklaracja , nie bralam pod uwage ze zwolni sie w ten sposob :( Quote
LAZY Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 gazzy napisał(a):No dobra, ale jeżeli byśmy chcieli wyciągnąć jakiegoś onkopodobnego psiaka to czy przekazałabyś swoją deklarację Doga na tego psa ? Jeśli chwyci mnie za serce to tak;) No i o ile wczesniej jakiegoś już nie wspomogę. Mam ograniczoną pulę na psiaki w potrzebie, ale postaram sie Wam pomóc jak tylko będę mogła. Quote
malibo57 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Nie zaglądałam na Dogo od kilku dni - ogromnie mi przykro, miałam nadzieję...Żegnaj, Doguś. Quote
ketunia Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Kasia nie ma dostępu do internetu. Jak bedzie mogła to wszystko opisze. Teraz Dogusiu już nic Cię nie boli.. Quote
agusiazet Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Strasznie przykra nowina:( Dog powodzenia za TM! [*] Quote
ketunia Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Rozmawiałam dzisiaj z Kasią na temat Doga.:( Dog poczuł sie gorzej w niedzielę rano. Wymiotował jakaś dziwną breją. Kasia pojechała do wterynarza. Dostał kroplówkę i antybiotyk. Wieczorem poczuł sie troszkę lepiej. Jak Kasia wstała ok. 2 nad ranem to znalazła Dogusia obok posłania. Wstał aby zwymiotować... Kikou mówiła mi, że jakiś wirus musiał panować bo 2 dni później odeszła Sunia z podobnymi objawamy jak Dog. Mieli słabe organizmy i nie poradzili sobie.... Biedaczek. Powiedziała, że Dog był bardzo mądrym i kochanym psiakiem. Często siadała przy nim i go głaskała po główce. Uwielbiał to. Czuł się kochany. Uważał dom Kasi za swój DOM. Żegnaj Kochany [*] Quote
bela51 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 I znowu rycze...:-( Zegnaj biedny, kochany Dogusiu.:-( Quote
REJA Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ja też zawsze ryczę w takich sytuacjach.Najważniejsze,że nie odszedł samotny w schronisku.Biegaj za TM piesku! Quote
Recommended Posts