Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doguś Przyjacielu żegnaj..
Byłeś szczęśliwy u Kasi, w grupie innych Psiaków,
dostojny, ufny, przyjacielski do Wszystkich i psiaków i kotków i każdego człowieka.
Tęczowe chmurki są teraz Twoje - biegaj tam szczęśliwy..

Posted

Taka kolej rzeczy, parę dni temu myślałam o Dogusiu, że każdy dzień ma darowany. Miał swój dom i wielką psią rodzinę, co z tego, że nie był to DS, on tego nie wiedział.
Śpij, piesku, a tam gdzie jesteś życzę Ci wielkich szalonych gonitw i ogromnych wspaniałych kości do obgryzania.

Posted

Mam takie pytanko odnośnie deklaracji Doga. Czy jakiś psiak (Laps lub Rudzik) potrzebują deklaracji ? Czy miejsce doga w hoteliku jest wolne ? Czy wszyscy którzy wpłacali na Doga pieniądze zgadzają się wpłacać je na inne psiaki z naszego schroniska ? Aktualnie szukamy dt dla tej łaciatej tinki z mojego podpisu. Bardzo ufa innym zwierzętom, za to ludziom nie. Trzeba by było z nią popracować. Może mogłaby iść na miejsce Doga ?

Posted

Jeżeli chodzi o moją deklarację to ja postanowiłam się nieco "wyspecjalizować" i wspomagać ONki i ONkopodobne psiaki. Niestety bez takiego postanowienia pójde z torbami. Jednak jednorazowo zawsze postaram sie wspomóc również inne psie bidy.

Posted

Skoro Gazzy już zaczęła o pieniądzach...
Wszystkich bardzo proszę o skasowanie zleceń stałych na Doga.
Zrobię rozliczenie i trzeba będzie podjąć decyzję, co zrobić z pieniędzmi po Dogu.

Posted

Niestety pieniądze są stałym tematem na dogo... czasem w tak smutnym kontekscie jak śmierc Doga. Zgodnie z prośbą skasowałam stałe zlecenie , kilka psiaków już czeka na każdy grosz więc przeniosę deklarację na kogo innego...

Posted

cały czas o nim myślę , nie mogłam dawac innych deklaracji bo moi podopieczni to starsze pieski prawie nieadopcyjne i zawsze mowilam ze musze poczekac az ktorys pojdzie do domku az sie zwolni deklaracja , nie bralam pod uwage ze zwolni sie w ten sposob :(

Posted

gazzy napisał(a):
No dobra, ale jeżeli byśmy chcieli wyciągnąć jakiegoś onkopodobnego psiaka to czy przekazałabyś swoją deklarację Doga na tego psa ?

Jeśli chwyci mnie za serce to tak;) No i o ile wczesniej jakiegoś już nie wspomogę. Mam ograniczoną pulę na psiaki w potrzebie, ale postaram sie Wam pomóc jak tylko będę mogła.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Kasią na temat Doga.:(
Dog poczuł sie gorzej w niedzielę rano. Wymiotował jakaś dziwną breją.
Kasia pojechała do wterynarza. Dostał kroplówkę i antybiotyk.
Wieczorem poczuł sie troszkę lepiej.
Jak Kasia wstała ok. 2 nad ranem to znalazła Dogusia obok posłania. Wstał aby zwymiotować...

Kikou mówiła mi, że jakiś wirus musiał panować bo 2 dni później odeszła Sunia z podobnymi objawamy jak Dog.
Mieli słabe organizmy i nie poradzili sobie....

Biedaczek.
Powiedziała, że Dog był bardzo mądrym i kochanym psiakiem. Często siadała przy nim i go głaskała po główce. Uwielbiał to.
Czuł się kochany. Uważał dom Kasi za swój DOM.
Żegnaj Kochany
[*]