Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emigrantka napisał(a):
Moje pieniazki i corki pieniazki poszly na Doga, Lapsa i Rudzika kolo 11-go - nie widze w rozliczeniach, mozecie sprawdzic?

45 zl ode mnie i 40 od corki, razem 85 zl.

dzieki

Powtarzam prosbe o potwierdzenie moich i corki przelewow na Doga - nie widze na 1 stronie?

Dziekuje

Posted

Bardzo mi przykro ale niestety w obecnej sytyuacji musze wycofac swoja i corki deklaracje dla lapsa, Doga i Rudusia.
Ostatnia wplata poszla okolo 11 wrzesnia (nadal nie ma jej w rozliczeniach na 1 stronie chociaz prosilam o to kilka razy a rowniez moje PW do osoby do ktorej miesiecznie wplacalam w sumie 85zl na te 3 psiaki z prosba o potwierdzenie zostaly bez odpowiedzi).
Dziekuje i pozdrawiam
E

Posted

Emigrantka napisał(a):
Bardzo mi przykro ale niestety w obecnej sytyuacji musze wycofac swoja i corki deklaracje dla lapsa, Doga i Rudusia.
Ostatnia wplata poszla okolo 11 wrzesnia (nadal nie ma jej w rozliczeniach na 1 stronie chociaz prosilam o to kilka razy a rowniez moje PW do osoby do ktorej miesiecznie wplacalam w sumie 85zl na te 3 psiaki z prosba o potwierdzenie zostaly bez odpowiedzi).
Dziekuje i pozdrawiam
E

Droga Emi!
Wyobraź sobie, że oprócz prowadzenia psiakom finansów mam tez inne zajęcia.
Przypominam Ci też, że na tych trzech watkach pojawiłam się na Twoją prośbę i na Twoją prośbę zgodziłam się też prowadzić finanse.
Ty na wątkach przestałaś bywać, a ja zostałam z trzema psiakami w trudnej sytuacji finansowej i sporym bałaganem.
Oprócz dogomanii mam też życie prywatne i nie zawsze mam czas uzupełniać rozliczenia na bieżąco. Ale robię to i robię uczciwie (jakoś nikt nigdy nie miał do mnie pretensji, że sobie jakieś pieniądze przywłaszczyłam).
Jeżeli dla Ciebie ważniejsze jest, żeby rozliczenia były uzupełniane na Twoje zawołanie a nie żeby psy miały "za co żyć", to muszę przynać, że bardzo się na Tobie zawiodłam.
Pisałam, że zrobię rozliczenie na dniach - i zamierzałam dziś się do tego zabrać.
A może tylko szukałaś pretekstu żeby wycofać swoje deklaracje i zwalić winę na kogoś innego? To już nie pierwszy wątek, na którym wycofujesz deklaracje.
Oczywiście jest jeszcze opcja przekazania obowiązku prowadzenia psiakom kot komuś innemu - jeżeli takie rozwiązanie skłoni Cię do podtrzymania deklaracji, to ja jestem za.

EDIT:
Potwierdzam wpłynięcie przelewu na łączną kwotę 85 zł ( od Emigrantki 25 zł na Doga, 10 na Lapsa, 10 na Rudusia, od Moniki: 20 na Doga, 10 na Rudusia, 10 na Lapsa). Przelew przyszedł 13 września 2010. Jutro rano możesz się spodziewać zobaczyć go w rozliczeniu na pierwszej stronie.

Posted

Dzika_Figa - świetnie prowadzisz finanse chłopaków, nie denerwuj się ;)

Od 13 września nie minęło aż tak dużo czasu Emigrantko, żeby się aż tak unosić...

Posted

Małogosia - podpisuję się pod Agą. Świetnie prowadzisz finanse. A to , że nie masz czasami czasu jest chyba logiczne. Twój świat nie kręci się tylko wokół dogomaniii , a tym bardziej wokół wątków naszych psów. Bardzo dziękujemy , że prowadzisz nam finanse, że udostępniasz konto. Jest to ciężka praca ;) Pozdr. Aga

Posted

Uzupełniłam rozliczenie Doga - mam nadzieję, że wszystko się zgadza.
Jutro pójdzie przelew do Kikou za hotelik.
Może by tak wykupić chłopakom po pakiecie na jakimśc bazarku ogłoszeniowym?
Ja im swoich kilka ogłoszeń odnawiam, ale to nie wystarcza najwyraźniej...
Zrobię im na dniach allegro...

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/192416-Pakiet-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82!!!-na-Jag%C4%99-Bub%C4%99-i-Zefira-z-sosnowieckiego-schr.-do-30.09
Jest niedrogi bazarek ogłoszoniowy, moze ktos zasponsoruje?
Ja tez wezme w obrone Dzika Fige. Sama prowadze ksiegowosc paru psom i wiem, ze naprawde to jest czasochłonne zajecie. Staram sie prowadzic na bieżąco rozliczenia, ale nie jest to proste, szczegołnie, gdy ktos pracuje, ma jeszcze obowiazki domowe. A gdy wyjechałam na kilka dni, to myslałam,ze nie dojde do ładu w finansami.

Posted

... albo tak jak ja, jak straciłam dane na komputerze i nagle zorientowałam się, że aktualizuję jakiś plik gdzie nie ma chyba tygodnia czy dwóch wpłat :p

Dzika_Figo, nie pisze tego żeby Cię zirytować, ale tam dalej nie ma mojej "końcowolipcowej" wpłaty - chodzi mi tylko o to, że w rzeczywistości chłopak ma te 10 z więcej niż Ci wychodzi.

Strasznie jest mi głupio, że musialam się wycofać z tych kilku miesiecy wpłat, no cóż, siła wyższa, ale wpadłam na pomysł (no dobra, ktoś mi zaproponował :p), żeby robić bazarki dla tych "opuszczonych" moich psiaków i jak tylko zbiorę jakies możliwe fanty, to coś wystawię dla Doga. Choć by się i 10 zł uzbierało, to zawsze jest to jak jeden miesiąc wpłaty.

Posted

madcat1981 napisał(a):
... albo tak jak ja, jak straciłam dane na komputerze i nagle zorientowałam się, że aktualizuję jakiś plik gdzie nie ma chyba tygodnia czy dwóch wpłat :p

Dzika_Figo, nie pisze tego żeby Cię zirytować, ale tam dalej nie ma mojej "końcowolipcowej" wpłaty - chodzi mi tylko o to, że w rzeczywistości chłopak ma te 10 z więcej niż Ci wychodzi.

Cholera, musiałm to wtedy wpisać i nie zapisać potem zmian... Przepraszam poprawię się dzisiejszej nocy.

Posted

gazzy napisał(a):
Wiesz Madcat, ze jesteś kochana ?

A przestań;)

Dzika_Figa napisał(a):
Cholera, musiałam to wtedy wpisać i nie zapisać potem zmian... Przepraszam poprawię się dzisiejszej nocy.

Spokojnie;) po prostu pamietaj, że jest +10. To chyba nawet jakąś równą sumkę daje.

Posted

Emigrantka napisał(a):
Dziekuje i pozdrawiam
E

No cos Ty, prosze Cie, zastanów sie jeszcze.
Dzika_Figa bardzo rzetelnie prowadzi finanse Doga, Rudusia i Lapsia.
I wierzę że nie jest to wcale takie proste.

Małgosiu:loveu:
Przykro mi z powodu tej wypowiedzi.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Wielkie dzięki!
Proponuję zatem zakupienie Dogowi Gelacanu Fast - pomoże na łapska.
To wydatek rzędu 200 zł - powinno starczyć na jakieś 4 miesiące

Powiedz coś więcej o tym preparacie, Dzika Figo. Zajrzałam na stronę, zapowiada się interesująco. Znasz może jakieś doniesienia z praktyki?