gazzy Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Wątek Zoltara ze schroniska w szczytnie http://www.dogomania.pl/threads/184099-Wieny-oddany-zakochany-w-cz%C5%82owieku...-Czyli-Zoltar.?p=14528444#post14528444 Quote
wojtuś Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Nowe banerki dla Doga: Dzięki Małgosiu za banerki :-) Ketunia prosimy o wklejenie banerków do 1 postu :) Quote
lilo Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 gazzy napisał(a):Te jego uchole :evil_lol::evil_lol: Uchole ma cudne ale łapki ma fantastyczne , takie wielkie :) wygladaja tak nieporadnie ... wogole nasz Dogus to "dusza pies" Quote
wojtuś Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 ketunia napisał(a):Pierwszy post zmieniony :) Dziękujemy, dziękujemy :) Quote
TERESA BORCZ Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 cioteczki i wujkowie gratulacje dla MARCHEWY!!!! gazzy pisze ze Tinka poszła do ds. A to znaczy szczęście dla psineczki (oby) w nowym domku na który zasługuje swym urokiem baaaardzo a dla naszych szczytniaków obiecany zastrzyk gotówki w spadku po pięknej pannie . Quote
bela51 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Zajrzyjcie na wątek Malwy ze szczytnickiego schronu. Psy ją podgryzają, nie radzi sobie, a jest miejsce u mariamc za 200 zł/mc. Może uda sie cos zebrac? http://www.dogomania.pl/threads/1383...e-200-z%C5%82-!!! Quote
Dzika_Figa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Rozliczenie Doga uzupełnione - mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Nadal czekam na jakikolwiek odzew od amensalizm - nie daje znaku, choć bywa na dogo. Może wykupimy pakieciki gdzie indziej? Nie możemy tyle czekać... Quote
ketunia Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Rozliczenie Doga uzupełnione - mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Nadal czekam na jakikolwiek odzew od amensalizm - nie daje znaku, choć bywa na dogo. Może wykupimy pakieciki gdzie indziej? Nie możemy tyle czekać... Troszkę czasu już minęło. Może trzeba się przypomnieć.. Quote
wojtuś Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ketunia, Małgosiu - podobnie jak myślelismy na wątkach Rudusia i Lapsia dobrze chyba będzie wykupić inny pakiet ogłoszeń dla Psiaków:) Quote
ketunia Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Na bazarku Zuzi można wykupić ogłoszenia. Małgosiu podaj mi nr konta, ja zasponsoruję Dogowi taki pakiecik. Quote
TERESA BORCZ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ketuniu, narazie mamy od amnsalizm niedaleką kolejkę ogłoszeniową, może za jakiś czas lepiej, aby się nie ukazały równolegle.??? Quote
ketunia Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Ketuniu, narazie mamy od amnsalizm niedaleką kolejkę ogłoszeniową, może za jakiś czas lepiej, aby się nie ukazały równolegle.??? Skoro juz niedługo mają być to poczekamy :) Właśnie robię allegro Dogusiowi. Za chwilkę wstawię link. Quote
ketunia Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Polecam się na przyszłość:) Allegro Doga http://allegro.pl/show_item.php?item=1033843936 Quote
agat21 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 moja majowa wpłata na Dogusia jutro poleci głaski dla chłopaka :) Quote
wojtuś Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='ketunia']Polecam się na przyszłość:) Allegro Doga http://allegro.pl/show_item.php?item=1033843936 I Dog dziękuje za allegro:) [quote name='agat21']moja majowa wpłata na Dogusia jutro poleci głaski dla chłopaka :) Pięknie dziekujemy:):) Quote
Dzika_Figa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Biore się za rozliczenia. Hotelik za nastepny miesiąc zapłacony. Dostałam pocztą z hoteliku fakturę za chłopaków i płytkę ( domyslam się, że ze zdjęciami ) - na mój krakowski adres, pod którym mieszka mama nieobyta ze skanerem, musicie więc dać mojej siostrze kilka dni na dotarcie tam i przejęcie materiałów - jak tylko je posiądę w formie cyfrowej - natychmiast opublikuję. EDIT: Rozliczenie uzupełnione. Quote
_Aga_ Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 I Doga na pierwszą stronę podniosę :) Do domku już czas.. :) Quote
Dzika_Figa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dog dostał od cioteczek Ick i MARCHEWY spadek po Tince, która poszła do nowego domu - tym samym jego konto zasiliło się o 200 zł - dziękujemy!!!! EDIT: A ja mu zrobiłam cafeanimal przygarnijzwierzaka.pl morusek.pl kupiepsa.pl adopcjepsow.org adopcje.org - ogłoszenie czeka na akceptację psiamania.pl - czeka na aktywację gumtree wrocław - czeka na aktywację (Gazzy - dzięki!) petworld.pl - czeka na aktywację petsy.pl e-zwierzak.pl - czeka na aktywację adopcja psa.pl tu Dog ma dwa, bo raz się rąbnęłam i dałam ogłoszenie Doga ze zdjęciem Lapsa :roll: i juz się nie dało zmienić Quote
Recommended Posts