Dzika_Figa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 yyy też nie mam uprawnień, żeby w ten benerek zajrzeć... zaraz poprawię EDIT: Banerek nie działa, wątek mi zniknął z subskrybcji, spytałam Florentynkę, jej nie działa też... Quote
ketunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Małgosiu pieniądze z bazarku Ick przesłałam do Ciebie. Jutro powinny być na koncie. Quote
malibo57 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Posłałam własnie 100,- na konto Doga - na transport Stricza. Quote
Dzika_Figa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dzięki dziewczyny! To co, chyba przeleję juz natychmiast a tą 100 dozbieramy później? Quote
2010 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dzika Figa proszę podziel pieniądze z mojego bazarku 286 zł na psiaki: Ruduś , Laps, na te obiecane 20 zł ogłoszenia a i też na Perełkę, Capri przeznaczam na pakiet ogłoszenia po 10 zł = 40 zl Prosze preślij je na konto tego bazarku gdzie robią ten pakiet ogłoszeń. Reszte 286 zł-40 zł= 246 zł przeznaczam na hotelik dla Rudusia 100zł, Doga 36zł, Lapsa 110zł Quote
Ra_dunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Sytuacja się pokomplikowała bo rozliczenia są prawie wspólne a psiaków 4 na 4 wątkach... Długi trzeba koniecznie uregulować... Quote
2010 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Każdy psiak ma swoje konto i prowadzi je Dzika Figa. :loveu:Dziękujemy Na ogłoszenia ( Dla Rudusia, Lapsa, Capri, Perełki) 40 zł daje Teresa B a na Doga 10 zł .Dzika Figa. :loveu:Dziękujemy A więc te 40 zł przeznaczam na konto dla najbiedniejszego, któremu brakuje na hotelik. Quote
2010 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 malibo57 napisał(a):Posłałam własnie 100,- na konto Doga - na transport Stricza. :loveu:Dziękujemy bardzo To i dług za transport uregulowany. Nie za bardzo rozumiem... Czy rodzinka sznaucerka się wycofała i mamy dług do spłacenia? To znaczy jeszcze 100 zł? Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Troszkę tu się namieszało, to może ja wypunktuje fakty: - Mamy dług 230 zł za transport (30 za nakarmienie przewoźników) - Malibo (kochana i dobra) posyła nam 100 zł i redukuje dług do 130 - zaraz robie przelew, spłacam cały dług a potem się będziemy martwić... - za ogłoszenia psiaków chce zapłacić p Teresa - będzie to (dla Doga, Lapsa, Rudusia i Stricza) 30 zł, bo na doga amensalizm ma deklaracje i jemu zrobi za darmo Quote
Ra_dunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wiem, że konta osobne ale jak widzisz kochana Ick jednak opłata za transport jakoś umknęła :( Też nie rozumiem... czyli ktoś deklarował, ale nie wpłacił? tak? Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 No nie do końca tak... Miało iść z jakiegoś sznupkowego funduszu, ale zaszło nieporozumienie, malawaszka myslała, że jest zapłacone i wsparła inne psiaki... Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ick, ponieważ P Teresa płaci za ogłoszenia, mam od Ciebie 20 złotych nadwyżki. Wpiszę je na konro Lapsa, bo chłopak ma najmniej, zgadzasz się? Na ogłoszenia perełki i capri mam pezelać amensalizm, tak? są dla nich teksty? zdjęcia? ja nie wiem, bo nie zaglądam na wątki - dla dobra tych psiaków, na których wątkach bywam już teraz... Mam na koncie o 17 złotych za dużo. Liczyłam wszerz i wspak i nijak mi nie wychodzi, skąd to... przejrzyjcie prosze swoje wpłaty dokładnie... czy czegoś nie przeoczyłam... Quote
2010 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Tak to znaczy 10 zł dla Capri i 10 zł dla Perełka dostaną ten pakiecik ogłoszeń? Tekścik trzeba jeszcze napisać...ale jest też na początku ich watku. To moje życzenię, bo psiaki niestety prawie zapomniane i sa stare a tam przepelnienie. A gdzie ta nadwyżka? Czy na liście wpłat? Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Oczywiście, że im wykupię po pakieciku - przeciez o to mnie prosisz. Pytam tylko, czy masz dla nich teksty i czy są zdjęcia - jak tak, to dawaj do mnie na maila (macrolepiota@gmail.com) - hurtem wszystko wyślę do amensalizm... Jak nie mają tekstów to same foty i informacje... Quote
2010 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 :loveu:Dzięki!! Zaraz skopiuje z ich wątkówfotki i jakiś tekścik Może go też poprawisz ..i prześlę....na ten adres. Twoja lista wplat jest o.k. wszystko się zgadza...:lol: Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 jeszcze nie doszło... a maila prawidłowego podałam (sprawdzałam trzy razy, bo mam tendencję do walenia w klawiaturę jak popadnie) Quote
gazzy Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Mówi zając do baranka, Jaka piękna ta pisanka, Wtem z jajeczka wyszła kurka, Nastroszyła swoje piórka. Teraz biega, głośno krzyczy , że WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZY!!! Życzę Wam radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. Bardzo dziękuję za pomoc w uratowaniu psiaków ze Szczycieńskiego schroniska. Dzięki Wam dożyją spokojnej emerytury. Ps. Mam zepsuty komp i nie wiem czy do świąt będę jeszcze na dogo. Quote
_Aga_ Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ucichło na wszystkich wątkach.. Wiesz, psy już bezpieczne, więc wszyscy pouciekali na wątki, gdzie jest jakieś bezpośrednie zagrożenie dla psiaków... Niedobrze, bo deklaracje potrzebne bardzo... Ale ja ciągle mam nadzieję, że psiaki szybko znajdą domki :) Czy coś wiadomo o stanie zdrowia Doga?? Bo mi umknęło.. Czy on potrzebuje jakichś leków? A przy okazji wszystkim odwiedzającym wątek Doga życzę WESOŁYCH ŚWIĄT :loveu: Quote
wojtuś Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='_Aga_']Ucichło na wszystkich wątkach.. Wiesz, psy już bezpieczne, więc wszyscy pouciekali na wątki, gdzie jest jakieś bezpośrednie zagrożenie dla psiaków...[/QUOTE] Tak Aga ja sam nie przypuszczałem że w pewnym momencie aż brakuje czasu by być u Wszystkich Kochanych Psiaków, choć cały czas się myśli:-) Radosnych, wesołych i mile spędzonych Świąt Wszystkim życzę:loveu: Quote
ketunia Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Postaram sie dzisiaj dodzownić do hoteliku. Jeśli dr Gut nie będzie miał czasu na rozmowę to napiszę maila i wypytam o psiaki. Quote
madcat1981 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Z podziękowaniem za to, co zrobiliście dla szczycieńskich psiaczków: Quote
agusiazet Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy! Quote
Recommended Posts