Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilo napisał(a):
Dziewczyny a czy ja moglabym prosic numer konta bo deklarowalam 10 zl stałe i nie mam gdzie wpłacic :(

Ups, musiałam przeoczyć. Podesłałam Ci numer konta. Dziękujemy!

Posted

A to wiadomość od Tereni z wątku Rudusia, trzy psiaki są razem szczęliwe:multi:

TERESA BORCZ napisał(a):
Rudzik ma szczęście i oby go nie opuściło. w podróży zauważyłam że to bardzo towarzyski pies, i ciekawski, . nie jest całkiem niewidomy, w niewielkim stopniu widzi jakies zarysy jednym oczkiem i bardzo pragnie zobaczyć co go otacza, zwraca się zawsze tam gdzie go coś ciekawi tą zdrowszą stroną. dzisiaj dzwoniłam do opiekuna Rudzia. został poddany zabiegom kosmetycznym, głównie łapek bo psiaki miały pazurki w okropnym stanie. doprowadzono to do porządku. Pazury przeszkadzały wszystkim trzem psom w chodzeniu, najgorsze to było u Łapsia.

Wyobrażam sobie jak musi Rudzisko piękne i biedne być szczęśliwe w swym nowym raju. Biegali sobie w trójkę, ŁAPSIO, RUDZIK I DOG w dużym ogrodzie swobodnie, bardzo po koleżeńsku , bez zgrzytów i cudownie biegły do opiekuna na wołanie po imieniu.
narazie sporo pracy jest z doprowadzeniem ich do porządku, ale mamy obiecane zdjęcia, których nie mogę się doczekać. Rudzik nie jest nieposłuszny ani zadziorny, jest ciekawski i przymilny, ma przepięknie miękką sierść, czekam na nowe odkrycia przymiotów uratowanych psiaków od opiekuna.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Wspaniale!
A ja ponawiam pytanie, kiedy, komu i ile mam przelać za hotelik chłopaków , no i za transport oczywiście... wszak trzymam kasę i Doga i Rudzika...

Małgosiu, Terenia na wątku Stricza poprosiła o zwrot za transport:

TERESA BORCZ napisał(a):

Jak już wiecie psiak jest u mnie i ptasiego mleka tylko mu brakuje. pieniążki deklarowane dla niego moga natychmiast zasilić konto figi dla reszty psiaków. Striczowi hotelik nie będzie potrzebny.Jest u mnie a u mnie jak wiecie wszystko zawsze jest bezpłatne. Jedynie będzie potrzebne opłacenie transportu, panu z ktorego pomocy skorzystałam, na trasie Oborniki - Szczytno - OBORNIKI - GLIWICE.

Tak Małgosiu myślałem, że mamy 3 psy w jednym hoteliku i czy nie byłoby dobrze gdybyś wzięła na Siebie jeszcze Lapsia,
Dla Lapsia musimy zacząć zbierać deklaracje.

Posted

[quote name='wojtuś']To Kochani wątek Lapsia.
http://www.dogomania.pl/threads/181286-Laps-mix-onka-z-chorymi-A-apami-bA-aga-o-pomoc-Zbieramy-deklaracje

Prosze Was odwiedzajcie go, musimy zacząć zbierać deklaracje.
Dzika_Figa mogłaby również poprowadzić finanse Lapsia.

Trzy psiaki Dog, Ruduś i Lapsio mieliby wtedy jedną księgową dla jednego hoteliku gdzie są razem:-)
Co o tym myślicie?
Jeżeli się zgodzi dzika Figa :lol:...dziękujemy:loveu:
Moim zdanie to będzie najlepiej ,kasa dla tych psiaków na jednym koncie

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Zameldowałąm się u Lapsia, dopieor teraz, bo miałam trochę bieganiny, plus przejściowe kłopoty z dogo.

Czekam aż wszystkie osoby wpłaca mi za bazarek i wtedy będę mogłą przelać 500 zł Lapsowi.
Podaj mi proszę nr konta na pw:)

Posted

ketunia napisał(a):
Czekam aż wszystkie osoby wpłaca mi za bazarek i wtedy będę mogłą przelać 500 zł Lapsowi.

Oho, czyli trochę Laps ma. Uff. Juz się bałam że on golec totalny i żeby opłacić hotel będzie trzeba pożyczyć od Doga i Rudusia...
Zaraz Ci dam konto.

Posted

ketunia napisał(a):

Ketunia bardzo dziękujemy:loveu:

Dzika_Figa napisał(a):
Oho, czyli trochę Laps ma. Uff. Juz się bałam że on golec totalny i żeby opłacić hotel będzie trzeba pożyczyć od Doga i Rudusia...
Zaraz Ci dam konto.

Dzika_Figa również bardzo dziękujemy że poprowadzisz finanse dla 3 psiaków: Doga, Rudusia i Lapsa:loveu:

Posted

marlenka napisał(a):
Zgubiłam wszystkie watki ale pomału je odnajduje :) super ze psiami juz bezpieczne

Dzięki Marlenko za odwiedziny:-)

AgusiaP napisał(a):
A co z Perełką?

Myślimy też o Perełce i Capri - najważniejsze że do czasu adopcji są bezpieczne:-)

Posted

Dzień dobry Wszystkim:-)
Dogo w końcu ostro ruszyło - Doguś prędko do góry:-)
Spróbuję sie dowiedzieć co u naszych psiaków w hoteliku i jak tam Stricz u Tereni:-)

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):

co do PAWEŁKA to masz chłopie ileś tam lat, bądż już mężczyzną, a jeśli coś piszesz to czytaj swoje posty, abyś nie powiedział że się pomyliłeś. Nie daj sobą chłopie manipulować, bo nie chcemy złej atmosfery na wątku który ma służyc pomocą a nie wprowadząć animozje.

o co pani chodzi ? Ja wiem co piszę ! Czy ja mówię że się pomyliłem? Sory bardzo ale mną nikt nie manipuluje i nie będzie manipulował ! To że ktoś tak mówi że ja jestem manipulowany to jest w WIELKIM błędzie !

PS
Proszę nie mówić do mnie Pawełek bo to mnie denerwuje .