Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
ok transport ok, rozmawialam z panem od transportu. Dajcie mi malutko czasu na mała zmianę logistyczną. wszystko będzie ok. dog i rudzik brani pod uwagę, narazie , moze i trzeci. od razu. wracam wkrótce

Teresa jak zwykle niezawodna!
Dziękujemy bardzo!

Posted

Rozmawiałam już z Kasią ( to ta fajna Pani, która wciągnie dla nas Doga i Rudzika).
Teraz czekamy na Panią Terseskę i na wieści w sprawie transportu.

Posted

JA tez czekam na wynik działania pani KASI, ketunia koordynuj, transport załatwiła dzielna gazzy, rozmawiałam z nim i pan czeka na termin odbioru psiaków, jest z Elbląga. 45 gr za km.

Teraz tylko pani KASIA.

Posted

Niestety nic nie wiadomo. Gazzy w szkole. Kasia, która miałą wyadoptowac psiaki nie może osobiście pojechać do schroniska.
Nie mam nr tel. do Pan od transportu.
Pomyślałam, że może pani kierowniczka zgodzi się na wyadoptowanie psiaków na pana od transportu a umówę przepisaną na Kasię wyślemy do schroniska.
Jednak na chwilę obecną mam związane ręce.
Mam nadzieję, że psiaki żyją...

Posted

z tych co znacie to na 100% Dog a nie pewni są: Stricz teraz rozmawiałem z panią która zajmuję się Dogiem że i Rudy jest zagrożony . Ta pani powiedziała że może jeszcze troche poprosić żeby Doga nie usypiać ale też nie da tak długo rady .trzeba się jak najszybciej sprężyć z transportem!!

Posted

paweeł a Ty nie znasz kogoś dorosłego co by na siebie te psy wział żeby tylko je ze schroniska wyrwać ???? Błagam popros ciocie , wujka , kogokolwiek żeby zabrał te psy stamtąd żeby wyjechały , żeby ich nie zabili ...