ketunia Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Niestety nie ma osoby, która by go wyciągnęła ze schroniska. Gazzy miała poszukać kogoś w swojej okolicy. Quote
_Aga_ Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/180984-KsiAE-A-ki-i-pocztA-wki-KUP-TERAZ-na-Rudusia-Doga-i-Bumelka-do-15-marca Skleciłam bazarek... Quote
agusiazet Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Nie rozumiem, czemu nie możecie psa wyciągną na już ze schroniska i wieść do DT? Przecież macie zebrane 230 zł. Ja ze swoimi wpłatami wstrzymuję się do momentu, kiedy Dog będzie na DT, bo szkoda mi zamrażać pieniądze!!! Quote
Ra_dunia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Czy Dog pojedzie razem z Rudusiem? To wtedy ich razem najlepiej byłoby wyciągnąć... Quote
Dzika_Figa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Doszły wpłaty od Emi i jej córki - dziękujemy! Jak z wyciągnięciem Doga ze schronu? Quote
ketunia Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Nadal nikogo nie mamy aby go wyadoptował ze schroniska. Niestety na odległośc jest ciężko Quote
ketunia Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Najnowsze wieści. Dog w tym tygodniu ma iśc do uśpienia. Na szczęście Gazzy znalzła osobę chętną do wyadoptowania psa. Teraz trzeba dograć transport i jak najszybciej go zabierać Quote
anita_happy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 DOGO...biedulu..trzymam kciuki..chociaz tyle moge zrobić:/ musze kase trzymać na CYWILA - bo u niego polowa deklaracji :( i ciszaaaaaa a pieso musi isc z ulicy bo moze bedzie miał domek po lekkiej socjolizacji:/ Quote
Dzika_Figa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ketunia napisał(a):Najnowsze wieści. Dog w tym tygodniu ma iśc do uśpienia. Na szczęście Gazzy znalzła osobę chętną do wyadoptowania psa. Teraz trzeba dograć transport i jak najszybciej go zabierać ... Chociaz tyle, że Gazzy znalazła kogoś kto go wyciągnie... Może znajdzie się też ktoś kto go chwilke przechowa...? dorota1 napisał(a):Ile jeszcze brakuje deklaracji? Brakuje nam 160 złotych stałych deklaracji. Quote
TERESA BORCZ Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 zaraz dzwonię do pana od transportu. może sie uda. Quote
bela51 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Nie możemy pozwolic aby go uspiono. Jak będziemy wszyscy z tym zyc???????? Quote
lilo Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 bela51 napisał(a):Nie możemy pozwolic aby go uspiono. Jak będziemy wszyscy z tym zyc???????? Ja mogę dorzucic 10 zł stałej deklaracji i w miarę możliwości coś więcej ale nie obiecuje ile i kiedy... Quote
Dzika_Figa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='lilo']Ja mogę dorzucic 10 zł stałej deklaracji i w miarę możliwości coś więcej ale nie obiecuje ile i kiedy... dziękujemy bardzo !!! Quote
_Aga_ Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181053-Super-ciuszki-na-Doga-ktA-remu-grozi-uA-pienie-Rudusia-i-Bumelka-do-15-marca?p=14224109#post14224109 Zrobiłam drugi bazarek.. Jeśli będzie potrzeba, to wszystko pójdzie na Doga, bo on chyba w największej potrzebie.. Czy konto na doga to samo co na Rudusia? Bo ja wpłacam co miesiąc na Rudusia.. A z książkowego bazarku jeśli potrzeba mogę na bieżąco przelewać np. na Doga, nie czekając na zakończenie bazarku.. Quote
Dzika_Figa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 _Aga_ napisał(a): Zrobiłam drugi bazarek.. Jeśli będzie potrzeba, to wszystko pójdzie na Doga, bo on chyba w największej potrzebie.. Czy konto na doga to samo co na Rudusia? Dzięki za bazarek! Tak Ruduś i Dog obydwaj zbierają pieniądze u mnie na koncie. Quote
bela51 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Na Doga czeka hotel. Najwiekszy problem jest teraz z transportem. I tym, aby go jak najszybciej zabrac ze schronu. Quote
TERESA BORCZ Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ok transport ok, rozmawialam z panem od transportu. Dajcie mi malutko czasu na mała zmianę logistyczną. wszystko będzie ok. dog i rudzik brani pod uwagę, narazie , moze i trzeci. od razu. wracam wkrótce Quote
Recommended Posts