2010 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ruduś ma też obiecaną deklaracje ( jednorazową- starczy na pierwszy miesiąc) ) ....ale jak pojedzie do weta (konieczna jest faktura). Wet ma go przyjąć w taryfie ulgowej... I już ma stałe deklaracje na swoim wątku... i coś z mojego bazarku... Ślepaczkowi trzeba też dać szanse....W schronisku b. duże przepełnienie.. Myślmy ekonomicznie i tanio...A Dog jest chyba za duży dla kikou.... Psiaki będą nadal intensywnie ogłaszane i zgłaszane do znanych organizacji ... Quote
TERESA BORCZ Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ICK PILNUJ TEJ DEKLARACJI JAK OKA W GŁOWIE. JEŚLI POTWIERDZIŁAS TO NIE MA CO CZEKAĆ. MUSIMY TO ZAŁATWIĆ DZISIAJ , WSZYSTKIE POTWIERDZENIA BO NIE BĘDZIE MNIE 2 DNI, JA TEZ COS POMOGĘ. PROSZE cIE KONTAKTUJ SIE W SPRAWIE RUDZIKOWEJ KASY TO SZANSA NA WIĘCEJ NIZ MIESIAC, RACZEJ PÓŁTORA, RUSZYMY Z ALLEGRO , OGŁOSZENIAMI I UZUPEŁNIENIEM DEKLARACJI "NA ZAŚ" . UDA SIE NAPEWNO!!!FAKTURA BĘDZIE. Quote
TERESA BORCZ Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ICK PILNUJ TEJ DEKLARACJI JAK OKA W GŁOWIE. JEŚLI POTWIERDZIŁAS TO NIE MA CO CZEKAĆ. MUSIMY TO ZAŁATWIĆ DZISIAJ , WSZYSTKIE POTWIERDZENIA BO NIE BĘDZIE MNIE 2 DNI, JA TEŻ COŚ POMOGĘ. PROSZE CIĘ KONTAKTUJ SIĘ W SPRAWIE RUDZIKOWEJ KASY TO SZANSA NA WIĘCEJ NIŻ MIESIAC, RACZEJ PÓŁTORA, RUSZYMY Z ALLEGRO , OGŁOSZENIAMI I UZUPEŁNIENIEM DEKLARACJI "NA ZAŚ" . UDA SIE NAPEWNO!!!FAKTURA BĘDZIE.:shake::roll: Quote
TERESA BORCZ Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ICK PILNUJ TEJ DEKLARACJI JAK OKA W GŁOWIE. JEŚLI POTWIERDZIŁAS TO NIE MA CO CZEKAĆ. MUSIMY TO ZAŁATWIĆ DZISIAJ , WSZYSTKIE POTWIERDZENIA BO NIE BĘDZIE MNIE 2 DNI, JA TEZ COS POMOGĘ. PROSZE cIE KONTAKTUJ SIE W SPRAWIE RUDZIKOWEJ KASY TO SZANSA NA WIĘCEJ NIZ MIESIAC, RACZEJ PÓŁTORA, RUSZYMY Z ALLEGRO , OGŁOSZENIAMI I UZUPEŁNIENIEM DEKLARACJI "NA ZAŚ" . UDA SIE NAPEWNO!!!FAKTURA BĘDZIE. Quote
2010 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Też tak myślę , że nie ma co czekać...To działajmy...:lol: A co z transportem?.. Ketunia gdzie jesteś???:lol: Quote
2010 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 AKTUALNE KONTO :loveu:DOGA DEKLARACJE JEDNORAZOWE 50 zł Emigrantka 10 - Kakadu 30 - Oska 1983 40 - Rencia42 20 - kami_23 50 - Agusiazet COŚ NaamahsChild 20 zł Gonia13 Malibo57 doplaci do 1 miesiąca i "niech jedzie:lol: RAZEM DEKLARACJI JEDNORAZOWYCH: 220 złotych DEKLARACJE JEDNORAZOWE WARUNKOWE: madcat 1981 - od czasu do czasu coś jakby było trudno madcat 1981 - 10/mies jesli jej tymczas zostanie w nowym DS DEKLARACJE STAŁE 10 - Agat21 10 - MakS 10 - Emigrantka 20 - Lazy 20 - Monika (corka Emigrantki) 10 - Pliszka .5 - DarkWater 10 - Jolanta08 10 - REJA 10 - amensalizm 10 - Dzika Figa 50 - Malibo57 .5 - Ewa K (kolezanka Beli) 10 - Agusiazet (prosi o przypominajki, gdyby nie wpłaciła) RAZEM DEKLARACJI STAŁYCH - 190 zł [SIZE=5]BRAKUJE 140 zł :-( Quote
ketunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 W takim razie szkoda tracić czas. Stanęło na tym, że Dog jedzie jednak do Obornik? Kto wyadoptuje na siebie psa? MAm zakładać wątek na transportowym? Quote
bela51 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A czy cena w Obornikach taka sama jak u Kikou? Tereniu ??? Quote
TERESA BORCZ Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 DZISIAJ WŁASNIE ROZMAWIAŁAM Z DOKTOREM. WARUNKI WSZYSTKIE POTWIERDZONE, JESZCZE DO TEGO OBOK WYJSCIA SWOBODNEGO DO OGRODU, SA SPACERKI DO LASU, OGRZEWANA PODŁOGA, OPIEKA FREE, TYLKO LEKI. . CHCIAŁAM SIE PRZESTAĆ SZCZYPAĆ BO OFICJALNE CENY TO 30, 40 ZŁ . SAMA SOBIE NIE WIERZYŁAM ALE CZAS SIĘ UPEWNIĆ. WIĘC WSZYSTKO OK MAMY TAKIE SAME WARUNKI FINANSOWE JAK W MIELCU. CZY U KIKOU. PRZYNAJMNIEJ NARAZIE. BO JA JESLI CHODZI O PSY TO JESTEM SKNERA, TE CO MAMY SĄ SPORE WIEC NIE CHCIAŁAM PRZEGINAĆ ALE ZA MNIEJSZE TO BĘDZIE MNIE MAM NADZIEJE TA CENA JUŻ WYZYWIENIEM. TU DAJEMY KARME NASZĄ ALBO WETOWĄ. DO UZGODNIENIA. UWAŻAM ŻE TO IDEALNE WARUNKI, A DOŚWIADCZENIE MAM. DOCHODZI WAŻNA RZECZ FINANSOWANIA RUDZIKA, ALBO MAMY KASĘ NA FAKTURĘ ALBO NIE. WIĘC WYBÓR JEST PROSTY. MAMY DALSZE PLANY CO DO KIKOU. PODAŁAM DZIEWCZYNOM NAMIARY (ICK I KETUNI) I CZEKAM NA DESZCZ PIENIAZKÓW DLA R. Myslę że to dla nas wszystkich jest ok, wieć jesli sie ostatecznie dogra , pozostaje jechać . SŁUCHAJCIE BARDZO PIĘKNY BAZAREK ZROBIŁA RA_DUNIA. PRZEPIĘKNE FOTOGRAFIE Z DUSZĄ. OBEJRZYJCIE PRZY RUDZIKU. JA JUZ MAM DWIE. NIE MOGŁAM SIE OPRZEĆ. Quote
TERESA BORCZ Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 dobrze że jestes KETUNIU, CALA JESTEM SZCZĘSLIWA ŻE MIAŁAM ODWAGE ZADZWONIC I PRZESTAC SIE SZCZYPAĆ ZE ZDZIWIENIA.. TRZEBA PODEJRZEC CZY NA TAMTYCH TERENACH POŁNOCNYCH NIE MA CIOTECZEK NA MAPIE POMOCY. KTORE POMAGAJA W TRANSPORCIE. JA DZIS PODZWONIE DO WSZYSTKICH W MOJEJ BAZIE DANYCH. NAWET NA DWA ETAPY BY MOGŁO CHYBA BYĆ, CO MYŚLICIE? Quote
ketunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Cieszę się, że wszystko dograne :) Pozostaje kwestia transportu i wyadoptowania psów ze schroniska. Lecę zakłądać wątek na transportowym. Quote
2010 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):dobrze że jestes KETUNIU, CALA JESTEM SZCZĘSLIWA ŻE MIAŁAM ODWAGE ZADZWONIC I PRZESTAC SIE SZCZYPAĆ ZE ZDZIWIENIA.. TRZEBA PODEJRZEC CZY NA TAMTYCH TERENACH POŁNOCNYCH NIE MA CIOTECZEK NA MAPIE POMOCY. KTORE POMAGAJA W TRANSPORCIE. JA DZIS PODZWONIE DO WSZYSTKICH W MOJEJ BAZIE DANYCH. NAWET NA DWA ETAPY BY MOGŁO CHYBA BYĆ, CO MYŚLICIE? Ja już patrzałam na tę mapę ...kiepsko...nikogo tam nie znalazłam chętnego do transporu z tych rejonów.. Zapraszamy na piękny i bazarek :loveu:Radunii takzę i dla Rudzika.. http://www.dogomania.pl/threads/180531-ZdjAE-cia-autorskie-na-Mielczaki-i-Rudusia-do-26-lutego-do-20-00 Quote
Dzika_Figa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Jestem... a gdzie i kiedy Agusiazet się deklarowała? Zaraz uaktualnię... Quote
2010 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Gonia13 napisał(a):Wysłałam 20 zł - tyle mogłam :loveu:Dziękujemy serdecznie w imieniu Doga:loveu: Quote
Dzika_Figa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Gonia13 napisał(a):Wysłałam 20 zł - tyle mogłam Bardzo bardzo dziękujemy! Quote
maarit Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Bardzo bardzo dziękujemy! Spoko... w końcu "coś";) obiecałam... Quote
2010 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Mamy pytanko czy pozbierasz :loveu:Dzika Figo też dla Radusia? .Mamy już 200 zł deklaracji stałych i dogociotki chcą już wplacić..... Psiaki prawdopodopnie ----- jadą razem i to wręcz praktycznie razem zebrać na jedno konto. Pieniążki dla Radusia poja na konto kliniki weta w Obornikach. Quote
Dzika_Figa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dobra, pozbieram też dla Rudusia... juz tam idę A tutaj BARDZO PROSZĘ WAS O UŚCIŚLENIE CZY WASZE DEKLARACJE STAŁE SĄ OD MARCA CZY OD LUTEGO ułatwi mi to rozliczenia i pozwoli uniknąć zamieszania. Quote
Ra_dunia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 wow - tu to się dopiero działo :) To już wiecie, czy Dog jedzie z Rudusiem? Pięknie dziękuję za reklamowanie bazarku :) Quote
2010 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Dobra, pozbieram też dla Rudusia... juz tam idę A tutaj BARDZO PROSZĘ WAS O UŚCIŚLENIE CZY WASZE DEKLARACJE STAŁE SĄ OD MARCA CZY OD LUTEGO ułatwi mi to rozliczenia i pozwoli uniknąć zamieszania. :loveu:Bardzo dziękujemy :loveu:Dzika Figa:loveu: Marzec to już za 4 dni a Ruduś nadal w schronisku. To raczej od marca... Napewno akcja będzie w marcu... Quote
Dzika_Figa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ick napisał(a)::loveu:Bardzo dziękujemy :loveu:Dzika Figa:loveu: Marzec to już za 4 dni a Ruduś nadal w schronisku. To raczej do marca...Napewno akcja będzie w marcu... W sumie racja... to zmieniam Luty na Marzec na pierwszej i już. Quote
paweeł Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Doguś już niedługo:lol:. Dziękujemy za każdą złotówkę dla Doga jak i również innych czteronożnych przyjaciół:bluepaw: Quote
Recommended Posts