Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ruduś ma też obiecaną deklaracje ( jednorazową- starczy na pierwszy miesiąc) ) ....ale jak pojedzie do weta (konieczna jest faktura).
Wet ma go przyjąć w taryfie ulgowej...
I już ma stałe deklaracje na swoim wątku... i coś z mojego bazarku...
Ślepaczkowi trzeba też dać szanse....W schronisku b. duże przepełnienie..
Myślmy ekonomicznie i tanio...A Dog jest chyba za duży dla kikou....
Psiaki będą nadal intensywnie ogłaszane i zgłaszane do znanych organizacji ...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ICK PILNUJ TEJ DEKLARACJI JAK OKA W GŁOWIE. JEŚLI POTWIERDZIŁAS TO NIE MA CO CZEKAĆ. MUSIMY TO ZAŁATWIĆ DZISIAJ , WSZYSTKIE POTWIERDZENIA BO NIE BĘDZIE MNIE 2 DNI, JA TEZ COS POMOGĘ. PROSZE cIE KONTAKTUJ SIE W SPRAWIE RUDZIKOWEJ KASY TO SZANSA NA WIĘCEJ NIZ MIESIAC, RACZEJ PÓŁTORA, RUSZYMY Z ALLEGRO , OGŁOSZENIAMI I UZUPEŁNIENIEM DEKLARACJI "NA ZAŚ" . UDA SIE NAPEWNO!!!FAKTURA BĘDZIE.

Posted

ICK PILNUJ TEJ DEKLARACJI JAK OKA W GŁOWIE. JEŚLI POTWIERDZIŁAS TO NIE MA CO CZEKAĆ. MUSIMY TO ZAŁATWIĆ DZISIAJ , WSZYSTKIE POTWIERDZENIA BO NIE BĘDZIE MNIE 2 DNI, JA TEŻ COŚ POMOGĘ. PROSZE CIĘ KONTAKTUJ SIĘ W SPRAWIE RUDZIKOWEJ KASY TO SZANSA NA WIĘCEJ NIŻ MIESIAC, RACZEJ PÓŁTORA, RUSZYMY Z ALLEGRO , OGŁOSZENIAMI I UZUPEŁNIENIEM DEKLARACJI "NA ZAŚ" . UDA SIE NAPEWNO!!!FAKTURA BĘDZIE.:shake::roll:

Posted

ICK PILNUJ TEJ DEKLARACJI JAK OKA W GŁOWIE. JEŚLI POTWIERDZIŁAS TO NIE MA CO CZEKAĆ. MUSIMY TO ZAŁATWIĆ DZISIAJ , WSZYSTKIE POTWIERDZENIA BO NIE BĘDZIE MNIE 2 DNI, JA TEZ COS POMOGĘ. PROSZE cIE KONTAKTUJ SIE W SPRAWIE RUDZIKOWEJ KASY TO SZANSA NA WIĘCEJ NIZ MIESIAC, RACZEJ PÓŁTORA, RUSZYMY Z ALLEGRO , OGŁOSZENIAMI I UZUPEŁNIENIEM DEKLARACJI "NA ZAŚ" . UDA SIE NAPEWNO!!!FAKTURA BĘDZIE.

Posted

AKTUALNE KONTO :loveu:DOGA

DEKLARACJE JEDNORAZOWE

50 zł Emigrantka
10 - Kakadu
30 - Oska 1983
40 - Rencia42
20 - kami_23
50 - Agusiazet
COŚ NaamahsChild
20 zł Gonia13
Malibo57 doplaci do 1 miesiąca i "niech jedzie:lol:

RAZEM DEKLARACJI JEDNORAZOWYCH: 220 złotych

DEKLARACJE JEDNORAZOWE WARUNKOWE:
madcat 1981 - od czasu do czasu coś jakby było trudno
madcat 1981 - 10/mies jesli jej tymczas zostanie w nowym DS

DEKLARACJE STAŁE

10 - Agat21
10 - MakS
10 - Emigrantka
20 - Lazy
20 - Monika (corka Emigrantki)
10 - Pliszka
.5 - DarkWater
10 - Jolanta08
10 - REJA
10 - amensalizm
10 - Dzika Figa
50 - Malibo57
.5 - Ewa K (kolezanka Beli)
10 - Agusiazet (prosi o przypominajki, gdyby nie wpłaciła)

RAZEM DEKLARACJI STAŁYCH - 190 zł

[SIZE=5]BRAKUJE 140 zł :-(

Posted

DZISIAJ WŁASNIE ROZMAWIAŁAM Z DOKTOREM. WARUNKI WSZYSTKIE POTWIERDZONE, JESZCZE DO TEGO OBOK WYJSCIA SWOBODNEGO DO OGRODU, SA SPACERKI DO LASU, OGRZEWANA PODŁOGA, OPIEKA FREE, TYLKO LEKI. . CHCIAŁAM SIE PRZESTAĆ SZCZYPAĆ BO OFICJALNE CENY TO 30, 40 ZŁ . SAMA SOBIE NIE WIERZYŁAM ALE CZAS SIĘ UPEWNIĆ. WIĘC WSZYSTKO OK MAMY TAKIE SAME WARUNKI FINANSOWE JAK W MIELCU. CZY U KIKOU. PRZYNAJMNIEJ NARAZIE. BO JA JESLI CHODZI O PSY TO JESTEM SKNERA, TE CO MAMY SĄ SPORE WIEC NIE CHCIAŁAM PRZEGINAĆ ALE ZA MNIEJSZE TO BĘDZIE MNIE MAM NADZIEJE TA CENA JUŻ WYZYWIENIEM. TU DAJEMY KARME NASZĄ ALBO WETOWĄ. DO UZGODNIENIA. UWAŻAM ŻE TO IDEALNE WARUNKI, A DOŚWIADCZENIE MAM.

DOCHODZI WAŻNA RZECZ FINANSOWANIA RUDZIKA, ALBO MAMY KASĘ NA FAKTURĘ ALBO NIE. WIĘC WYBÓR JEST PROSTY. MAMY DALSZE PLANY CO DO KIKOU. PODAŁAM DZIEWCZYNOM NAMIARY (ICK I KETUNI) I CZEKAM NA DESZCZ PIENIAZKÓW DLA R.

Myslę że to dla nas wszystkich jest ok, wieć jesli sie ostatecznie dogra , pozostaje jechać .

SŁUCHAJCIE BARDZO PIĘKNY BAZAREK ZROBIŁA RA_DUNIA. PRZEPIĘKNE FOTOGRAFIE Z DUSZĄ. OBEJRZYJCIE PRZY RUDZIKU. JA JUZ MAM DWIE. NIE MOGŁAM SIE OPRZEĆ.

Posted

dobrze że jestes KETUNIU, CALA JESTEM SZCZĘSLIWA ŻE MIAŁAM ODWAGE ZADZWONIC I PRZESTAC SIE SZCZYPAĆ ZE ZDZIWIENIA.. TRZEBA PODEJRZEC CZY NA TAMTYCH TERENACH POŁNOCNYCH NIE MA CIOTECZEK NA MAPIE POMOCY. KTORE POMAGAJA W TRANSPORCIE. JA DZIS PODZWONIE DO WSZYSTKICH W MOJEJ BAZIE DANYCH. NAWET NA DWA ETAPY BY MOGŁO CHYBA BYĆ, CO MYŚLICIE?

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
dobrze że jestes KETUNIU, CALA JESTEM SZCZĘSLIWA ŻE MIAŁAM ODWAGE ZADZWONIC I PRZESTAC SIE SZCZYPAĆ ZE ZDZIWIENIA.. TRZEBA PODEJRZEC CZY NA TAMTYCH TERENACH POŁNOCNYCH NIE MA CIOTECZEK NA MAPIE POMOCY. KTORE POMAGAJA W TRANSPORCIE. JA DZIS PODZWONIE DO WSZYSTKICH W MOJEJ BAZIE DANYCH. NAWET NA DWA ETAPY BY MOGŁO CHYBA BYĆ, CO MYŚLICIE?

Ja już patrzałam na tę mapę ...kiepsko...nikogo tam nie znalazłam chętnego do transporu z tych rejonów..
Zapraszamy na piękny i bazarek :loveu:Radunii takzę i dla Rudzika..
http://www.dogomania.pl/threads/180531-ZdjAE-cia-autorskie-na-Mielczaki-i-Rudusia-do-26-lutego-do-20-00

Posted

Mamy pytanko czy pozbierasz :loveu:Dzika Figo też dla Radusia?
.Mamy już 200 zł deklaracji stałych i dogociotki chcą już wplacić.....
Psiaki prawdopodopnie ----- jadą razem i to wręcz praktycznie razem zebrać na jedno konto. Pieniążki dla Radusia poja na konto kliniki weta w Obornikach.

Posted

Dobra, pozbieram też dla Rudusia... juz tam idę

A tutaj BARDZO PROSZĘ WAS O UŚCIŚLENIE CZY WASZE DEKLARACJE STAŁE SĄ OD MARCA CZY OD LUTEGO ułatwi mi to rozliczenia i pozwoli uniknąć zamieszania.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Dobra, pozbieram też dla Rudusia... juz tam idę

A tutaj BARDZO PROSZĘ WAS O UŚCIŚLENIE CZY WASZE DEKLARACJE STAŁE SĄ OD MARCA CZY OD LUTEGO ułatwi mi to rozliczenia i pozwoli uniknąć zamieszania.

:loveu:Bardzo dziękujemy :loveu:Dzika Figa:loveu:
Marzec to już za 4 dni a Ruduś nadal w schronisku. To raczej od marca...
Napewno akcja będzie w marcu...

Posted

ick napisał(a):
:loveu:Bardzo dziękujemy :loveu:Dzika Figa:loveu:
Marzec to już za 4 dni a Ruduś nadal w schronisku. To raczej do marca...Napewno akcja będzie w marcu...

W sumie racja... to zmieniam Luty na Marzec na pierwszej i już.