Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Perełka jest najmniejsza i ma ok.11-12 lat. Później jest Ruduś ma ok. 7-8 lat , ale nie widzi. Później Capri ok.12 lat i nareszcie największy Dog 12 lat. Bumel chyba nigdzie nie jedzie , on musi być w domu bez psów. Ewentualnie z suczkami.
Napisałam po kolei psy zgodnie z ich wielkością - od najmniejszej do największego. Bumela pominęłam.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak dla jasności - napisałam który pies jest najmniejszy , który największy , żeby było wiadomo gdzie który ewentualnie pojedzie.
Nowe fotki Doga zrobione przez Pawła

Posted

Właśnie, Bela. Brakuje mu wciąż 170 deklaracji stałych, a tu jakby cisza zapadła. Zaoferowałam "pomost", żeby pies mógł jechać jak najszybciej, a tru wszystko stoi w miejscu. Nie wiem, czy ktos szuka transportu - zero informacji.
Sa nowe zdjęcia, to cieszy, ale pies nadal w schronisku.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
DZIEWCZYNY, ŻADNE MIEJSCE NIE PRZEPADNA ALE MUSIMY JE ROZDZIELIĆ WG WIELKOŚCI I STANU PIESKÓW, ABY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE ZORGANIZOWANE. STARSZE I SŁABSZE MNIEJSZE IDĄ RAZEM W JEDNO MIEJSCE, WIĘKSZY OSOBNO BO TAKIMI MIEJSCAMI DYSPONUJEMY, CZEKAM NA ODPOWIEDZ W SPRAWIE PEREŁKI.. JAK SIE NIECO ZBIERZE DEKLARACJI TO ZACZYNAMY TRANSPORTY. POCZEKAMY NA KETUNIĘ JAK SIĘ TROSZKĘ OGARNIE Z PRACĄ. I ZADECYDUJEMY

Super że jesteście. Może nieco wiecej krewniakow nas odwiedzi z pomocą.to jednak duże przedsiewzięcie.:roll::roll:

gazzy napisał(a):
Perełka jest najmniejsza i ma ok.11-12 lat. Później jest Ruduś ma ok. 7-8 lat , ale nie widzi. Później Capri ok.12 lat i nareszcie największy Dog 12 lat. Bumel chyba nigdzie nie jedzie , on musi być w domu bez psów. Ewentualnie z suczkami.
Napisałam po kolei psy zgodnie z ich wielkością - od najmniejszej do największego. Bumela pominęłam.

A one wszystkie jadą w jedno miejsce? Tak? I nie mogą razem?

Posted

bela51 napisał(a):
Trzeba na początku wątku napisac, ze szukamy transportu SKAD - DOKĄD (?) Szczerze mówiąc, nie wiem, gdzie jest ten hotelik Kikou. Napisze do Teresy.

Kikou jest w Gryfowie Śląskim

Posted

Bjutka, ja nie mam pojęcia, o co chodzi. Z postu Teresy wynika, że to ma być jakiś pakiet? Że Dog czeka na resztę?
To dopiero bez sensu - on nie ma na to czasu. Chyba każdy pies ma swój watek i swoja skarpetę?
Fajnie byłoby, gdyby ktoś nas poinformował, choćby na PW.

Posted

Tochę mnie nie było na wątku, więc się nie orientuję. Dlatego pytam właśnie - o co chodzi z tą wielkością. Mam nadzieję, że te wszystkie psy nie jadą do Kikou, bo tam już jest ich chyba strasznie dużo? :roll:

DEKLARACJE JEDNORAZOWE

50 - Emigrantka
10 - Kakadu
30 - Oska 1983
40 - Rencia42
20 - kami_23
50 - Agusiazet

COŚ NaamahsChild
COŚ Gonia13
Malibo57 doplaci do 1 miesiąca i "niech jedzie

RAZEM DEKLARACJI JEDNORAZOWYCH: 200 złotych

DEKLARACJE JEDNORAZOWE WARUNKOWE
:

madcat 1981 - od czasu do czasu coś jakby było trudno
madcat 1981 - 10/mies jesli jej tymczas zostanie w nowym DS

DEKLARACJE STAŁE

10 - Agat21
10 - MakS
10 - Emigrantka
20 - Lazy
20 - Monika (corka Emigrantki)
10 - Pliszka
.5 - DarkWater
10 - Jolanta08
10 - REJA
10 - amensalizm
10 - Dzika Figa
50 - Malibo57
.5 - Ewa K (kolezanka Beli)
10 - Agusiazet (prosi o przypominajki, gdyby nie wpłaciła)

RAZEM DEKLARACJI STAŁYCH - 190 zł

BRAKUJE 160 zł

Posted

Dog jedzie z Rudzikiem. A reszta to nie wiem gdzie. Wiem , że miejsce jest u mariamc (chyba w Szczecinku) i w Mielcu chyba. Napisałam wielkości psów żeby nie było zamieszania. Nie każdy hotel przyjmuje duże psy.

Posted

wszystko jest w porządku. posłałam narazie do Ketuni plan, wg mnie teraz najlepszy. Dog jako większy został mimo wszystko zaakceptowany u KIKOU RAZEM Z RUDZIKIEM NIEWIDOMYM. może teraz wspólnie wybierzemy, bo pojawił sie nowy wybór, a tym samym wiecej miejsc. Mam jeszcze jedno rozwiązanie. do Kikou te najmniejsze, sunie, a dog i rudzik zaakceptowane w OBORNIKACH ŚLĄSKICH. CZEMU TA ZMIANA. ? bo Dogi jest większy niz komplet u KIKOU. w Obornikach jest pomieszczenie wewnętrzne z ogrzewana podłogą. jest tam cena taka sama jak u Kikou, ale pomoc weterynaryjna na miejscu, bez dodatkowych kosztów i na każda potrzebę. dodatkowy atut stanowi szansa że może sprawdzi dr co z oczami Rudzika. Cena jak w Mielcu. płatne są tylko leki, co w naszym przypadku jest cenne.

NAPRAWDĘ NIE WIEM CO WYBRAC DLATEGO ŻE WSZYSCY PRAGNIEMY NAJLEPSZEGO DLA BIEDAKÓW, POMÓŻCIE ZADECYDOWAĆ I I TU DOBRZE I TAM CZARODZIEJKA. ZADECYDUJCIE . JA BĘDĘ TYLKO SZUKAC I REZERWOWAĆ JAK JUŻ PODEJMIEMY DECYZJE TO I TRANSPORTU POSZUKAMY. JUZ CZAS BY BIEDAKI JECHAŁY. CZEKAMY NA KETUNIĘ I WSPÓLNY WYBÓR.

Posted

Dzięki za info - to zbierajmy opinie. Ja znam tylko (telefonicznie) Kikou, a Obornik nie znam wcale, więc trudno mi powiedzieć. A w Obornikach jest stały kontakt z człowiekiem - czy to jest hotelik/hotelikowaty?

Posted

Oborniki, to chyba kojce. U Kikou są domowe warunki. Ale z wetami kłopot. Tzn, ze specjalistami. A ten pan doktor z Obornik, to dobry lekarz? Wiadomo coś? Jest tam Chopin i jakoś nie ma diagnozy do tej pory.
A jaka jest sytuacja finansowa Rudzika? Czy Dog musi na niego czekać i jak długo?
I jeszcze jedno. Jaka jest cena za dobę w Obornikach? Penie juz było, ale..

Posted

CHOPIN JEST W Radomsku, w lecznicy pana MARKA. W Obornikach Śląskich są pomieszczenia wewnętrzne z ogrzewana podłogą. lekarz sensowny. no i stale na miejscu. JESZCZE SPRÓBUJE POPYTAĆ DZIEWCZYN Z TAMTEJ OKOLICY.

Posted

cioteczki kochane , sama nie wierzę czy mi sie to nie sniło, bo widziałam własnie ceny w katalogu, i szczypię się w . zadziwieniu że zgodził sie na moje dogo ceny to fajny lekarz i mam nadzieje wykorzystywać go na lotne dojazdy w razie potrzeby w tamtejszych okolicach na kom!!! a tu spojrzyjcie na stronkę http:// www. vetoborniki.pl, mam nadzieję że dobrze odpisałam. wszelkie usługi i adopcje też.NIE WIEM JA COŚ INTUICYJNIE WIERZĘ ŻE BĘDZIE DOBRZE, A STRONKE ZNALAZŁAM TERAZ.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
cioteczki kochane , sama nie wierzę czy mi sie to nie sniło, bo widziałam własnie ceny w katalogu, i szczypię się w . zadziwieniu że zgodził sie na moje dogo ceny to fajny lekarz i mam nadzieje wykorzystywać go na lotne dojazdy w razie potrzeby w tamtejszych okolicach na kom!!! a tu spojrzyjcie na stronkę http:// www. vetoborniki.pl, mam nadzieję że dobrze odpisałam. wszelkie usługi i adopcje też.NIE WIEM JA COŚ INTUICYJNIE WIERZĘ ŻE BĘDZIE DOBRZE, A STRONKE ZNALAZŁAM TERAZ.

Teresko nie strasz mnie:):):)

Posted

Sama nie wiem. Kikou ma domowe warunki , ale są tam psiaki niewidome i mniejsze od Doga. Nie ma weta na miejscu. W Obornikach są kojce (?) , ale ogrzewane i wet na miejscu. Jest jeszcze Perła i Capri. Perełka jest mała , może ją wysłać do kikou ?

Posted

Tak myślę i myślę i wydaje mi się, że Dogowi się dom bardziej należy niż weterynarz. To sterany życiem psiak i wet go podtrzyma przy życiu o parę miesięcy. To może lepiej trochę krócej a w domu z ludziem? Co...? Okrutnie to może zabrzmiało. No kurczę - nie wiem.