malibo57 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 To muszą sie pospieszyć - hej! Dziewczyny, Dog czeka. Quote
ketunia Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Jeśli Figa jest chętna to ja się zgadzam Quote
Dzika_Figa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Figa jest nie tyle chętna, co widzi, że nie ma innych chętnych a że ma dobre serduszko... A potem sobie będzie za to w brodę pluła nad rozliczeniami Quote
Emigrantka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Figa slowo sie rzeklo - moje na Dog-a pojda do Ciebie, konto mam (z Olka - to samo prawda?) No ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff To teraz ladnie powysylaj wszystkim konto przez PM i zaczynamy wplaty ;) Quote
Dzika_Figa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Porozsyłam, ale nad ranem, bo mi własnie TŻ uświadomił, że mamy rocznicę ślubu :crazyeye: i gdzieśtam mnie porywa... :diabloti: Quote
Emigrantka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Porozsyłam, ale nad ranem, bo mi własnie TŻ uświadomił, że mamy rocznicę ślubu :crazyeye: i gdzieśtam mnie porywa... :diabloti: hehehhehehehehhhhhehhehehehhehehhehehehhehehhehehehhehehhhehehhehhehhehehhehe TY zapomnialas a ON pamietal? hehehhehehehehhhhhehhehehehhehehhehehehhehehhehehehhehehhhehehhehhehhehehhehe ****************************************** Kto zajrzy do Rudusia? Kto rozesle Rudusia? Ma chlopak z Dog-iem jechac a kasy chlopak nie ma :( http://www.dogomania.pl/threads/179450-RuduA-czeka-TM-co-raz-bliA-ej?p=14051822#post14051822 Quote
Emigrantka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Porozsyłam, ale nad ranem, bo mi własnie TŻ uświadomił, że mamy rocznicę ślubu :crazyeye: i gdzieśtam mnie porywa... :diabloti: hehehhehehehehhhhhehhehehehhehehhehehehhehehhehehehhehehhhehehhehhehhehehhehe TY zapomnialas a ON pamietal? hehehhehehehehhhhhehhehehehhehehhehehehhehehhehehehhehehhhehehhehhehhehehhehe ****************************************** Kto zajrzy do Rudusia? Kto rozesle Rudusia? Ma chlopak z Dog-iem jechac a kasy chlopak nie ma :( http://www.dogomania.pl/threads/179450-RuduA-czeka-TM-co-raz-bliA-ej?p=14051822#post14051822 Quote
Dzika_Figa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Emigrantka napisał(a):hehehhehehehehhhhhehhehehehhehehhehehehhehehhehehehhehehhhehehhehhehhehehhehe TY zapomnialas a ON pamietal? Raz w życiu mi się tak udało... wspaniałe uczucie! Dobra, zabieram się za rozsyłanie. Quote
Dzika_Figa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ufff... przebrnęłam przez cały wątek, spisałam jeszcze raz wszystkie deklaracje (nawet te w stylu "przeleję coś") - łącznie z numerami postów, w których je poczyniono. [SIZE="2"]Wysłałam konto - chyba wszystkim. Ktoś nie dostał, to niech się upomni. Lazy- masz pełną skrzynkę.:-x Tych, co nie bedą wpłacać, bedę szczuła Emigrantką.:razz::diabloti: Będę sama prowadzić rozliczenia, bo i tak muszę, żeby wieć ile czego i czyjego mam na koncie i dlaczego. W związku z tym zwracam się z uprzejmą prośbą do Gazzy o sprowadzenie tu moderatora, który będzie tak miły i wciśnie dla mnie na ten cel jakiś post(albo dwa- hihi) na pierwszej stronie. Zdaje się, że maupa (Maupa? - nie pamiętam dokładnie nicka) załatwia takie rzeczy sprawnie i szybko Quote
gazzy Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jasne , zaraz sprowadzę ;) Gratulacje z okazji rocznicy :) Quote
bela51 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Konto dotarło, dziekuje i serdecznie gratuluję rocznicy i pamiętającego męża:lol::Rose: Quote
maarit Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Dzika Figa - wszyskiego najlepszego :Rose:-dla Was- z okazji rocznicy. Wpłacę jak będę ie mogła ruszyć z domu, bo mnie noga boli po zabiegu. Moze uda mi sieprzez kolezankę wpłacić... Quote
malibo57 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Mam pytanie (może dziwaczne), kiedy Dog jedzie? Konto dostałam - dziękuję! Quote
brygida999 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 a może zrzutka na transport? ile potrzeba? skąd dokąd? Quote
Dzika_Figa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Za życzenia wszystkim bardzo dziekuję. Czekam na ten swój post na pierwszej stronie... Quote
Emigrantka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A ja tez mam pytanie - co z Rudzikiem? Bo tu czytam ze tez ma jechac z Dog-iem a u niego pustooooooooooooooooooooo wiec jak bida pojedzie? Rozsyla ktos watek Rudzika i zebra o deklaracje? Quote
Emigrantka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Dzika_Figa napisał(a): Tych, co nie bedą wpłacać, bedę szczuła Emigrantką.:razz::diabloti: Lo matkoooooooooooooooooooooooooooooo Quote
malibo57 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 gazzy napisał(a):Jak transport się znajdzie :) Transport sam się nie znajdzie - trzeba go szukać, dlatego pytam, na kiedy? Quote
Emigrantka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 O Malibo - czesc.... Tez chce wiedziec co z transportem i o co chdzi z Rudzikiem? Bo widzialam tu ze Rudzik ma tez jechac z Dog-iem ale u Rudzika na watku to jakos tak.. sama jestem? http://www.dogomania.pl/threads/179450-RuduA-czeka-TM-co-raz-bliA-ej?p=14051822#post14051822 I pomalu glupieje co sie wlasciwie dzieje? Teresa z siebie wychodzi organizujac miejsca i co? Przepadna? Quote
LAZY Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Figa już skyrznkę oprózniłam:) A myślałam, ze sie uda...;P Quote
Dzika_Figa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Lazy - poszedł priv I mam już swoje dwa posty na pierwszej. Cudnie! Zaraz wkleję deklaracje. Quote
Maupa4 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Witam. Dzika_Figa napisał(a): I mam już swoje dwa posty na pierwszej. Tak. ;) I zgodnie z drugą prośbą zmieniłam też osobę prowadzącą wątek. Wątek prowadzi teraz ketunia. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts