Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co wiem to Doguś raczej nie bierze leków na stawy ... ;/
Ale jeszcze dokładniej dzisiaj się dopytam w schronisku i będę pewny na 100 %.

Wczoraj na spacerach dostał takiej energii że szok :cool1: cały czas chodził ... był na 2 spacerach co zawsze chodził tylko na 1 i na spacerach nie to że usiadł i siedział tylko cały czas chodził :jumpie: .
Mam też zdjęcia jak Dogi sobie leży i odpoczywa po spacerkach tylko nie wiem jak je wstawić ;/

Posted

paweeł napisał(a):
Z tego co wiem to Doguś raczej nie bierze leków na stawy ... ;/
Ale jeszcze dokładniej dzisiaj się dopytam w schronisku i będę pewny na 100 %.

Wczoraj na spacerach dostał takiej energii że szok :cool1: cały czas chodził ... był na 2 spacerach co zawsze chodził tylko na 1 i na spacerach nie to że usiadł i siedział tylko cały czas chodził :jumpie: .
Mam też zdjęcia jak Dogi sobie leży i odpoczywa po spacerkach tylko nie wiem jak je wstawić ;/

Chyba czuje, że coś się święci :) Już niedługo piesku! :)

Posted

oj duzo BRYGIDO999 DUZO, ZAGRAŻA MOCNO, ALE JUZ MAMY 2 MIEJSCA, I TRZECIE TAK NA 75% SZUKAMY RESZCIE NO I KASY.ROZSYŁAMY PRACOWICIE WĄTKI WSZYSTICH PSIAKÓW, PRZECIEŻ NIE MOGĄ ZOSTAĆ ZAMORDOWANE , MUSZĄ ZAZNAC CHOĆ KRZTY LEPSZEGO ŻYCIA!!!pomożesz?

Posted

Wiem rodzynku, wiem, ale prawda jest taka że czasem i warunki robią swoje, a eutanazji tez inaczej nie nazywam.

Postaramy się wszyscy im poprawić nieco u schyłku życia los, trochę wynagrodzić krzywdy. Zobacz pawlee jak sie cioteczki najlepsze na świecie starają.