Dzika_Figa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jestem. Tereso, szepnij coś na temat tego miejsca... Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Gazzy super robote odwalila a ja przepraszam ze czasem troche pewnie za ostro pojechalam ale ... no przepraszam Gazzy Absolutnie nie mam nic do tej wspanialej dziewczyny, moze do mnie na wakacje przyjechac jak chcew ramach rekompensaty...... Martwilam sie tylko ze wlasnie z racji wieku (tylko i wylacznie) paru spraw nie przeskoczy - to wszystko. Pawel - koniecznie jak dasz rade to zdjecia i myzianie tam wszystkich po kolei RODZYNKU :) Dzika_Figa - nie dopytuj za bardzo, trzymamy kciuki nie chcemy zapeszyc. Terese tu przyciagnelam bo ona domki tymczasowe z rekawa trzepie i transposrty na ksiezyc potrafi zorganizowac..... Buzka Teresa Ty Aniele :) Wszystkim na watku dzieki bardzo a Ty Dog sie pomalu zbieraj ;) Quote
Dzika_Figa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Emi, ja wiem, że Teresa cudów dokonuje jesli chodzi o hoteliki i transporty i trzymam kciuki mocno mozno, rzecz jasna... No, idę trochę chałupę odkopać... Quote
paweeł Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Emigrantka napisał(a): Pawel - koniecznie jak dasz rade to zdjecia i myzianie tam wszystkich po kolei RODZYNKU :) Rodzynek hehe :lol: zdjęcia zrobię jutro jak będę w schronisku wcześniej ... i oczywiście że będę smyrał wszystkie psiaki po brzuszku :cool3: Quote
Pliszka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 paweeł, cudną masz mordkę na avku :) Ją też wyprzytulaj :) Quote
paweeł Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dzięki , to moja psina ;)... Teraz zajmijmy się Dogiem :) Quote
gazzy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Momo napisał(a):Gazzy, to ile Ty masz lat? Tyle dobrego robisz :D super :D gratultacje 15 :) Paweł tyle samo ;) Quote
gazzy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 no tak. Znaczy rocznikowo to już 16. Tylko urodzinki w sierpniu ;) Quote
paweeł Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Emigrantka napisał(a):Lwica? moje 20-go ;) Ja tez Lew !! 10 sierpień .. ;) Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Gazzy - no w Twoim wieku to zdziwilabym sie gdybys panna nie byla ;) Pawel - no to grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cholera, podpis mi usuneli :( Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dzika - ja spalam ale mi ktos haszczaka podeslal, na sterylke zbieraja dla suni (watek na Bubie wkleilam) Pawel - nie wiem czemu usyneli bo lnk do "patrze regulamin" nie dziala hehehehehe Jak mnie zabanuja to jestesm na: emigrantka@gmail.com :) Quote
gazzy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Za duże banerki , lub za dużo ich wszystkich i przeskoczyły do drugiej linijki ... Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 MOje nie przeskakiwaly, wcale nie - i 5 mialam, 5 mozna.. wiec nie kumam.... achhhhhhhhhhhhhh Quote
bela51 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Emi, nie rozpaczaj, tylko wstaw sobie regulaminowe, żeby mieściły sie w jednej linijce.:lol: Quote
bela51 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Nie pamiętam, ale wstaw jeszcze raz i zrób sobie przemeblowanie. Właśnie ja tez to robię, bo miałam w 2 linijkach. Quote
gazzy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Wstaw jeszcze raz , co się martwisz ?? ;) Quote
2010 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Bjuta napisał(a):Skąd ty bierzesz te domki Teresko? :crazyeye::loveu: A jeszcze Ruduś i Bumelek i Capri ... Quote
TERESA BORCZ Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 NIE MARTWCIE SIĘ, WSZYSTKIE POMAŁU UMIEŚCIMY. DOG MA DWA DO WYBORU. OBY SIE UDAŁO. jak musi byc ciepły, to szukamy ciepły. trzymaj sie doguś, ciotki i wujkowie nie dadzą ci zginąć. PLISZKO CHOPIN MA COŚ W PLANIE, BO TA CENA JEGO !!!!macie chyba dwie sztuki kieleckie do zmian. może siĘ uda posłac razem do jednego hoteliku, jednym darmowym transportem. myślę o tym. Quote
Recommended Posts