Emigrantka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 No to super... Gazzy - pewnych spraw niestey nie przeskoczysz, chociaz bardzo bys chciala....ze wzgledu na wiek niestety. A psu trzeba szybciutko pomoc. Quote
TERESA BORCZ Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 dziewczyny dajcie spokój gazzy. to spory problem pomagamy psu a nie oskarżamy dziewczyne.tu jest ktos inny do oskarżania rozsyłamy wątek gdzie się da. moze go zaadoptujemy bardzo szybko, nie moze pies odejsc w takiej krzywdzie. badzcie cierpliwe. Emi, pisze do Ciebie na pw. nie wycofuj kasy.pomóż psu. rozsyłamy, pisalam do ketuni i ona do mnie. cos tam slaby ten wolontariat. moze pawła poprosimy o pomoc. ? Quote
ketunia Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Dobry pomysł. Paweeł możesz sprawdzić czy Doggy bierze jakieś leki na stawy? Quote
marlenka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Emigrantka napisał(a):Komus kto jest w stanie to rozkrecic, komus kto ma kontakty z hotelami i znajdzie miejsce dla Dog-a, komus kto bedzie mogl podpisac umowe adopcyjna, przewiezc go ze schronu do hotelu, komus kto ma swoje konto na ktore bedzie mogl pieniazki na psisko zbierac. Gazzy, pomimo dobrych checi - nie masz osobiscie (z racji wieku) takich mozliwosci i watek sobie wisi. Jestem i ja - i widze że się dym zaczyna . dziewczyny nie wazne jest kto prowadzi wątek , wazne jest kto chce pomóc !!! Ni epotrzebne sa kłótnie - potrzebna jest pomoc dla Psa Quote
MARCHEWA Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dziewczyny,muszę wam naświetlić jak wygląda sytuacja w schronisku z wolontariuszami.Otóż gazzy i Paweeł są niepełnoletni,z pełnoletnich osób jestem ja i p.Sylwia na 260 psów.Ja pracuje 6 dni w tygodniu czasem po 10 godzin,p.Sylwia ma wolne tylko wieczory,które razem z Pawłem spędza na spacerach z psami,dziennie zabierają z kojców na łąki kilkadziesiąt mordek.Gazzy pomaga w schronisku,ogłasza psiaki,żeby łatwiej było znaleźć im dom,a ja jeżdżę na wizyty po-adopcyjne,do zgłoszeń o psach w złych warunkach z osobą z Towarzystwa,która nie ma samochodu,do schroniska chodzę wtedy jak czas mi na to pozwala,wybieram kilka psów,którymi się zajmuję i szukam im domów aż do skutku. Gazzy założyła ten wątek pewnie dlatego,że potrzebuje pomocy z zewnątrz,bo na miejscu jest za mało osób,które mogą pomóc każdemu psu w potrzebie...przykre,ale prawdziwe. Quote
Bjuta Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Bez wolontariuszy byłoby bardzo trudno w tym schronisku - uważam, że dobrze się więc stanie, że ketunia będzie prowadzić wątek - gazzy zrobiła wspaniałą robotę, że go założyła i bardzo fajnie, że jest dojrzała i mądra by przkazać go ketuni - tak po prostu będzie sprawniej! Prowadzenie wątku (rozliczenia kasy, aktualizacje) jest po prostu cholernie czasochłonne - gazzy musiałaby ten czas "odbierać" psom w realu - a tak - będzie wpadać kiedy będzie miała ważne wieści - a nie, że wpłynęło 5 zł. Uważam - że tak jest super! Prawda? Gazzy - buziaki!!! Ketuniu!!!! Emigrantko!!!!! Jesteście wszystkie kochane! Dog wylizałby Wam uszka z wdzięczności! A jak stoimy z deklaracjami? Quote
ketunia Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Deklaracje stale: (potrzeba 360) 10 - Agat21 10 - MakS 10 - Emigrantka 20 - Lazy 20 - Monika (corka Emigrantki) 10 - Pliszka 5 - DarkWater 10 - Jolanta08 10 - Reja 10 - Amensalizm ------------------------ Razem - 115 zł Brakuje 245 zł Delklaracje jednorazowe: 50 - Emigrantka 10 - Kakadu 30 - Oska 1983 40 - Rencia42 20 - Kami ------------------------ Razem - 150 zł Chyba, że kogoś przegapiłam. Quote
Pliszka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Bjuta, święte słowa :) gazzy, wspaniała robota! Psiaki ze Szczytna mają szczęście, że Cię mają :) Quote
wapiszon Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Oby więcej takich gazzy. Gazzy, jesteś wspaniała :) Quote
2010 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 SERDECZNIE ZAPRASZAM na bazarek dla Doga i reszty http://www.dogomania.pl/threads/180185-Markowa-odzieA-i-bielizna-od-ICK-WejdA-i-uratuj-A-ycie-psiakom-Do-06-03 Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Oczywiscie, czapki z glow dla Gazzy za pokazanie nam Doga.... wspaniala dziewczyna i zeby wiecej takich :) NO to czekamy na wiesci teraz.... Quote
paweeł Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ketunia napisał(a):Dobry pomysł. Paweeł możesz sprawdzić czy Doggy bierze jakieś leki na stawy? Oczywiście że mogę , dzisiaj się zapytam jak będę w schronisku . i dam znać ;) Quote
TERESA BORCZ Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No marchewo, jesteś, a ja ciebie kojarzyłam z południem. Pomożemy wam z chęcią . Macie super dojrzałych niepelnoletnich. A jak będą pełnoletni to dopiero rozwiną skrzydła. Gratulacje gazzy..widzę że jest ketunia , to już mamy sukces. I Emi.! No rozwija sie wątek!!!mam chyba miejsce dla doga ale muszę to sprawdzić, jesli moja rezerwacja jest ok to byłoby od już.:lol: Quote
2010 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dziękujemy za wątek i Gazzy zostań na watku... Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Oczywiscie ze Gazzy ma zostac tu na watku... my tylko z lekka pomozemy ile sie da ;) Teresa super wiadomosc, czekamy na potwierdzenie.... ;) Quote
paweeł Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):No marchewo, jesteś, a ja ciebie kojarzyłam z południem. Pomożemy wam z chęcią . Macie super dojrzałych niepelnoletnich. A jak będą pełnoletni to dopiero rozwiną skrzydła. Dziękuję za pochwałę ;) Quote
TERESA BORCZ Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 no Tobie to już ekstra pochwała się należy, mało że młodzieniec to jeszcze rodzynek!!!!NO ZA TE POCHWAŁY TO NAM CHOCIAZ PSIURKI WYMIZIAJ, DOBRZE? Quote
gazzy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Coś czuję , że jak każdy coś od siebie dołoży to wyciągniemy psiaki ;) Quote
Bjuta Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):No marchewo, jesteś, a ja ciebie kojarzyłam z południem. Pomożemy wam z chęcią . Macie super dojrzałych niepelnoletnich. A jak będą pełnoletni to dopiero rozwiną skrzydła. Gratulacje gazzy..widzę że jest ketunia , to już mamy sukces. I Emi.! No rozwija sie wątek!!!mam chyba miejsce dla doga ale muszę to sprawdzić, jesli moja rezerwacja jest ok to byłoby od już.:lol: Skąd ty bierzesz te domki Teresko? :crazyeye::loveu: Quote
Momo Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Gazzy, to ile Ty masz lat? Tyle dobrego robisz :D super :D gratultacje Quote
gazzy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Paweł jak możesz i będziecie mieli czas na spacerach to cykni fotki czarnej Perełce , ok ? Może jeszcze ją uda się wyciągnąć. Quote
Pliszka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Trzymam kciuki żeby staruszek już niebawem opuścił schron! Quote
Pliszka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Teresko, Aniołku i Czarodziejko :) Zaciskam kciuki żeby i dla Chopina coś się znalazło... Quote
Recommended Posts