Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny dajcie spokój gazzy. to spory problem pomagamy psu a nie oskarżamy dziewczyne.tu jest ktos inny do oskarżania rozsyłamy wątek gdzie się da. moze go zaadoptujemy bardzo szybko, nie moze pies odejsc w takiej krzywdzie. badzcie cierpliwe. Emi, pisze do Ciebie na pw. nie wycofuj kasy.pomóż psu. rozsyłamy, pisalam do ketuni i ona do mnie. cos tam slaby ten wolontariat. moze pawła poprosimy o pomoc. ?

Posted

Emigrantka napisał(a):
Komus kto jest w stanie to rozkrecic, komus kto ma kontakty z hotelami i znajdzie miejsce dla Dog-a, komus kto bedzie mogl podpisac umowe adopcyjna, przewiezc go ze schronu do hotelu, komus kto ma swoje konto na ktore bedzie mogl pieniazki na psisko zbierac.

Gazzy, pomimo dobrych checi - nie masz osobiscie (z racji wieku) takich mozliwosci i watek sobie wisi.

Jestem i ja - i widze że się dym zaczyna . dziewczyny nie wazne jest kto prowadzi wątek , wazne jest kto chce pomóc !!! Ni epotrzebne sa kłótnie - potrzebna jest pomoc dla Psa

Posted

Dziewczyny,muszę wam naświetlić jak wygląda sytuacja w schronisku z wolontariuszami.Otóż gazzy i Paweeł są niepełnoletni,z pełnoletnich osób jestem ja i p.Sylwia na 260 psów.Ja pracuje 6 dni w tygodniu czasem po 10 godzin,p.Sylwia ma wolne tylko wieczory,które razem z Pawłem spędza na spacerach z psami,dziennie zabierają z kojców na łąki kilkadziesiąt mordek.Gazzy pomaga w schronisku,ogłasza psiaki,żeby łatwiej było znaleźć im dom,a ja jeżdżę na wizyty po-adopcyjne,do zgłoszeń o psach w złych warunkach z osobą z Towarzystwa,która nie ma samochodu,do schroniska chodzę wtedy jak czas mi na to pozwala,wybieram kilka psów,którymi się zajmuję i szukam im domów aż do skutku.
Gazzy założyła ten wątek pewnie dlatego,że potrzebuje pomocy z zewnątrz,bo na miejscu jest za mało osób,które mogą pomóc każdemu psu w potrzebie...przykre,ale prawdziwe.

Posted

Bez wolontariuszy byłoby bardzo trudno w tym schronisku - uważam, że dobrze się więc stanie, że ketunia będzie prowadzić wątek - gazzy zrobiła wspaniałą robotę, że go założyła i bardzo fajnie, że jest dojrzała i mądra by przkazać go ketuni - tak po prostu będzie sprawniej! Prowadzenie wątku (rozliczenia kasy, aktualizacje) jest po prostu cholernie czasochłonne - gazzy musiałaby ten czas "odbierać" psom w realu - a tak - będzie wpadać kiedy będzie miała ważne wieści - a nie, że wpłynęło 5 zł. Uważam - że tak jest super! Prawda? Gazzy - buziaki!!! Ketuniu!!!! Emigrantko!!!!! Jesteście wszystkie kochane! Dog wylizałby Wam uszka z wdzięczności! A jak stoimy z deklaracjami?

Posted

Deklaracje stale: (potrzeba 360)

10 - Agat21
10 - MakS
10 - Emigrantka
20 - Lazy
20 - Monika (corka Emigrantki)
10 - Pliszka
5 - DarkWater
10 - Jolanta08
10 - Reja
10 - Amensalizm
------------------------
Razem - 115 zł Brakuje 245 zł

Delklaracje jednorazowe:

50 - Emigrantka
10 - Kakadu
30 - Oska 1983
40 - Rencia42
20 - Kami
------------------------
Razem - 150 zł

Chyba, że kogoś przegapiłam.

Posted

ketunia napisał(a):
Dobry pomysł. Paweeł możesz sprawdzić czy Doggy bierze jakieś leki na stawy?

Oczywiście że mogę , dzisiaj się zapytam jak będę w schronisku . i dam znać ;)

Posted

No marchewo, jesteś, a ja ciebie kojarzyłam z południem. Pomożemy wam z chęcią . Macie super dojrzałych niepelnoletnich. A jak będą pełnoletni to dopiero rozwiną skrzydła. Gratulacje gazzy..widzę że jest ketunia , to już mamy sukces. I Emi.! No rozwija sie wątek!!!mam chyba miejsce dla doga ale muszę to sprawdzić, jesli moja rezerwacja jest ok to byłoby od już.:lol:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
No marchewo, jesteś, a ja ciebie kojarzyłam z południem. Pomożemy wam z chęcią . Macie super dojrzałych niepelnoletnich. A jak będą pełnoletni to dopiero rozwiną skrzydła.

Dziękuję za pochwałę ;)

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
No marchewo, jesteś, a ja ciebie kojarzyłam z południem. Pomożemy wam z chęcią . Macie super dojrzałych niepelnoletnich. A jak będą pełnoletni to dopiero rozwiną skrzydła. Gratulacje gazzy..widzę że jest ketunia , to już mamy sukces. I Emi.! No rozwija sie wątek!!!mam chyba miejsce dla doga ale muszę to sprawdzić, jesli moja rezerwacja jest ok to byłoby od już.:lol:

Skąd ty bierzesz te domki Teresko? :crazyeye::loveu: