Emigrantka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 anita_happy napisał(a):widzę, ze masz grono fanek :) Ale co z tego jezeli juz kilka dni prosze o zmiany na 1 stronie i doprosic sie nie moge.... Czlowiek chce pomoc ale tutaj to jak :wallbash: Gazzy - zdjecie na 1 stronie na zielonej trawce to moze jest i dobre to oglaszania psa przy szukanieu domu stalego ale nie do zebrania na hotelik a to tu w tej chwili chodzi. Poza tym to zdjecie jest nieaktualne wiec prosze jeszcze raz wywal to zdjecie z 1 strony. Pies wyglada duzo gorzej, potrzebuje pomocy a ludzie widza go na tej trwace, wyglada ok i ida dalej. Jezeli ludzie robia deklaracja to chca je widziec na 1 stronie, Ci ktorzy moze dorzuciliby pare groszy tez chca wiedziec po 1 stronie ile pies ma i ile mu potrzeba. To logiczne. Znowu strona nie jest auktualniona. Ja rozumiem ze chesz pomoc - my tez. To moze jakas wspolprace nawiazemy? Skoro nie wyrabiasz sie z watkiem to znajdz kogos kto ten watek przejmnie i bedzie go prowadzil tak zeby psu los polepszyc bo samyjm hopaniem do gory sie tego nie zrobi niestety. Potrzebny ktos do prowadzenia watku, potrzebny ktos z kontem na ktore bedzie mozna wplacac pieniazki, potrzebne konkretne info na temat psa do ogloszen, potrzebne miejsce w hoteliku, potrzebna kasa na ten hotelik, potrzebny transport. Jezeli nie dajesz rady a wieze ze nie dajesz bo jednak ze wzgledu na wiek nie spodziewam sie ze cuda zdzialasz i wiele po prostu nie mozesz - ale zalozylas watek psinie to trzeba to do konca dociagnac bo jak nie to bedzie tu wisiaj i wisial. Dziekuje za uwage. Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Przyszłam... przejrzałam... Jeśli zmieni się prowadzący wątek, mogę zbierać pieniądze na swoim koncie... i wtedy też coś sama wyskrobię (po zmianie prowadzącego, nie po mianowaniu mnie skarbnikiem, rzecz jasna) Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 oj już nie rób ze mnie świętej... ja wredna gupia suka jestem :diabloti: Quote
Emigrantka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ja tez.... suka.. wredna i .. glupia - ale rowniez skromna co dodaje mi uroku ;) Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ach, sugerujesz, że ja nieskromna? Poczekaj, Cię dorwę kiedyś w tym UK - mam ciotkę w Londynie Quote
Emigrantka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Juz sie boje - fiuuuuuuuuuuuu fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D Quote
malibo57 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Witam! Mam pytanie - pies jest w schronisku w Szczytnie - kto go stamtąd wyjmie? Wiemy coś o układach na miejscu? Jaka propozycja, jesli chodzi o hotelowanie? Potrzebujemy 360, ale na jaki hotel? Czy Gazzy jest oficjalna wolontariuszką schroniska? Ma kontakt z kierownictwem? Jaka mamy gwarancję, że pies zostanie wydany do hotelu? Quote
MARCHEWA Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ja też jestem ze Szczytna i myślę,że jak będzie konkret w postaci hotelu,to schronisko psa wyda.Ale trzeba pamiętać,że Dog jest starszym,schorowanym psem,kilka dni temu podczas spaceru po przejściu kilku metrów usiadł i nie miał siły wstać,ani iść dalej(to są słowa osoby wychodzącej z nim na regularne spacery)także trzeba brać pod uwagę,że hotel to pierwszy krok,ale psa trzeba zabrać do weta i leczyć. Jeżeli będę mogła jakoś pomóc to oczywiście pomogę,nie wchodzę na wszystkie wątki gazzy z braku czasu niestety. Quote
malibo57 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 O, witaj Marchewa:) To juz jest konkret. Jaka porządną klinikę macie w pobliżu, gdzie można psa zawieźć, zdiagnozować i leczyć? Quote
MARCHEWA Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Jadę zaraz do schroniska to podpytam też o Doga i potem wam napiszę,bo ja osobiście nigdy nie zajmowałam się Dogiem. Quote
kami_23 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dziewczyny podajcie mi na PW numer konta i jak się piesek nazywa to wyślę parę groszy. Pozdrawiam! Quote
Emigrantka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kami - dzieki, narazie zbieramy deklaracje, mozesz prosze napisac ile mozesz zadeklarowac na Doga i czy stala czy miesieczna? To dopiszemy....dziekuje slicznie. Marchewka, witaj i dzieki za przybycie :) Malibo - az mi szczeka opadla jak Cie tu zobaczylam..... Dog trzyja sie psisko - bedzie dobrze .... Quote
kami_23 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Emigrantka napisał(a):Kami - dzieki, narazie zbieramy deklaracje, mozesz prosze napisac ile mozesz zadeklarowac na Doga i czy stala czy miesieczna? To dopiszemy....dziekuje slicznie. Marchewka, witaj i dzieki za przybycie :) Malibo - az mi szczeka opadla jak Cie tu zobaczylam..... Dog trzyja sie psisko - bedzie dobrze .... Na razie mogę zdeklarować wpłatę jednorazową, ale postaram się co miesiąc coś wpłacać. Nie chcę obiecywać deklaracji stałej bo jestem studentką i rozporządzam kieszonkowym... Czasami jest więcej, czasami mniej... Quote
Emigrantka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kami - dzieki :) Deklaracje stale: (potrzeba 360) 10 - Agat21 10 - MakS 10 - Emigrantka 20 - Lazy 20 - Monika (corka Emigrantki) 10 - Pliszka 5 - DarkWater 10 - Jolanta08 ------------------------ Razem - 95 zł Brakuje 265 zł Delklaracje jednorazowe: 50 - Emigrantka 10 - Kakadu 30 - Oska 1983 40 - Rencia42 ?? - Kami ------------------------ Razem - 130 zł + Kami (??) Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ja liczę na to, że będę sie mogła jakoś deklarować od marca. Na razie jeszcze czeka, bo nie wiem Quote
gazzy Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Po pierwsze zaktualizowałam 1 stronę. Po drugie chodzę do szkoły i nie zawsze jestem w domu. Po trzecie Dog dostawał leki na stawy - nie wiem czy je jeszcze dostaje. Poza tym jeżeli Dog nie ma siły iść to po co go ta pani wyciąga na siłę na spacer ? Quote
MARCHEWA Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Z tego co się dowiedziałam,to Dog ma gorsze i lepsze dni.Na pewno zima dała mu popalić i ciepłe miejsce mogłoby poprawić jego stan,czyli najlepszy byłby taki ogrzewany hotelik,a nie buda. Na więcej pytań pewnie odpowie wam gazzy,ja na razie wpłaty nie mogę obiecać,bo mam na utrzymaniu Onkę Lusię i zanosi się na asta,którego muszę umieścić w hotelu,a z kasą krucho............ Quote
MARCHEWA Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 gazzy napisał(a):Po pierwsze zaktualizowałam 1 stronę. Po drugie chodzę do szkoły i nie zawsze jestem w domu. Po trzecie Dog dostawał leki na stawy - nie wiem czy je jeszcze dostaje. Poza tym jeżeli Dog nie ma siły iść to po co go ta pani wyciąga na siłę na spacer ? Gazzy,nie wiem,czy ktoś go wyciąga na siłę i raczej nie sądzę,żeby tak było,po prostu napisałam co wiem w tej sprawie,a wiem niewiele jak już pisałam,bo nigdy Dogiem się nie zajmowałam,chciałam pomóc,ale widzę,że niepotrzebnie. Quote
gazzy Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 nie chodzi o to. Dog chodzi kiepsko , ale jak jest cieplej to mu się poprawia. tak samo było z innym psem z naszego schroniska. MARCHEWA jak będziesz w schronisku i jakbyś mogła , to zajrzyj do Doga. Quote
bela51 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Bardzo potrzebnie.:lol: Mamy przynajmniej obraz w jakim stanie jest Dog. Na pewno nie może mieszkać w kojcu. Ale o ile wiem, były rozmowy z hotelem u Kikou, a tam psiaki przebywają w budynku. Quote
Emigrantka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Marchewa - bardzo potrzebnie i bardzo dziekujemy. Gazzy - dziekuje za aktualizacje 1 strony ale jednak nadal prosze o przepisanie watku na kogos innego bo nie ruszymy z niczym niestety. Quote
Recommended Posts