Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anita_happy napisał(a):
widzę, ze masz grono fanek :)

Ale co z tego jezeli juz kilka dni prosze o zmiany na 1 stronie i doprosic sie nie moge....

Czlowiek chce pomoc ale tutaj to jak :wallbash:

Gazzy - zdjecie na 1 stronie na zielonej trawce to moze jest i dobre to oglaszania psa przy szukanieu domu stalego ale nie do zebrania na hotelik a to tu w tej chwili chodzi. Poza tym to zdjecie jest nieaktualne wiec prosze jeszcze raz wywal to zdjecie z 1 strony. Pies wyglada duzo gorzej, potrzebuje pomocy a ludzie widza go na tej trwace, wyglada ok i ida dalej.

Jezeli ludzie robia deklaracja to chca je widziec na 1 stronie, Ci ktorzy moze dorzuciliby pare groszy tez chca wiedziec po 1 stronie ile pies ma i ile mu potrzeba. To logiczne.

Znowu strona nie jest auktualniona.

Ja rozumiem ze chesz pomoc - my tez. To moze jakas wspolprace nawiazemy?

Skoro nie wyrabiasz sie z watkiem to znajdz kogos kto ten watek przejmnie i bedzie go prowadzil tak zeby psu los polepszyc bo samyjm hopaniem do gory sie tego nie zrobi niestety.

Potrzebny ktos do prowadzenia watku, potrzebny ktos z kontem na ktore bedzie mozna wplacac pieniazki, potrzebne konkretne info na temat psa do ogloszen, potrzebne miejsce w hoteliku, potrzebna kasa na ten hotelik, potrzebny transport.

Jezeli nie dajesz rady a wieze ze nie dajesz bo jednak ze wzgledu na wiek nie spodziewam sie ze cuda zdzialasz i wiele po prostu nie mozesz - ale zalozylas watek psinie to trzeba to do konca dociagnac bo jak nie to bedzie tu wisiaj i wisial.

Dziekuje za uwage.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam... przejrzałam... Jeśli zmieni się prowadzący wątek, mogę zbierać pieniądze na swoim koncie...
i wtedy też coś sama wyskrobię (po zmianie prowadzącego, nie po mianowaniu mnie skarbnikiem, rzecz jasna)

Posted

Witam!
Mam pytanie - pies jest w schronisku w Szczytnie - kto go stamtąd wyjmie? Wiemy coś o układach na miejscu?
Jaka propozycja, jesli chodzi o hotelowanie? Potrzebujemy 360, ale na jaki hotel?
Czy Gazzy jest oficjalna wolontariuszką schroniska? Ma kontakt z kierownictwem? Jaka mamy gwarancję, że pies zostanie wydany do hotelu?

Posted

Ja też jestem ze Szczytna i myślę,że jak będzie konkret w postaci hotelu,to schronisko psa wyda.Ale trzeba pamiętać,że Dog jest starszym,schorowanym psem,kilka dni temu podczas spaceru po przejściu kilku metrów usiadł i nie miał siły wstać,ani iść dalej(to są słowa osoby wychodzącej z nim na regularne spacery)także trzeba brać pod uwagę,że hotel to pierwszy krok,ale psa trzeba zabrać do weta i leczyć.
Jeżeli będę mogła jakoś pomóc to oczywiście pomogę,nie wchodzę na wszystkie wątki gazzy z braku czasu niestety.

Posted

Kami - dzieki, narazie zbieramy deklaracje, mozesz prosze napisac ile mozesz zadeklarowac na Doga i czy stala czy miesieczna? To dopiszemy....dziekuje slicznie.

Marchewka, witaj i dzieki za przybycie :)

Malibo - az mi szczeka opadla jak Cie tu zobaczylam.....

Dog trzyja sie psisko - bedzie dobrze ....

Posted

Emigrantka napisał(a):
Kami - dzieki, narazie zbieramy deklaracje, mozesz prosze napisac ile mozesz zadeklarowac na Doga i czy stala czy miesieczna? To dopiszemy....dziekuje slicznie.

Marchewka, witaj i dzieki za przybycie :)

Malibo - az mi szczeka opadla jak Cie tu zobaczylam.....

Dog trzyja sie psisko - bedzie dobrze ....

Na razie mogę zdeklarować wpłatę jednorazową, ale postaram się co miesiąc coś wpłacać. Nie chcę obiecywać deklaracji stałej bo jestem studentką i rozporządzam kieszonkowym... Czasami jest więcej, czasami mniej...

Posted

Kami - dzieki :)

Deklaracje stale: (potrzeba 360)

10 - Agat21
10 - MakS
10 - Emigrantka
20 - Lazy
20 - Monika (corka Emigrantki)
10 - Pliszka
5 - DarkWater
10 - Jolanta08
------------------------
Razem - 95 zł Brakuje 265 zł

Delklaracje jednorazowe:

50 - Emigrantka
10 - Kakadu
30 - Oska 1983
40 - Rencia42
?? - Kami
------------------------
Razem - 130 zł + Kami (??)

Posted

Po pierwsze zaktualizowałam 1 stronę. Po drugie chodzę do szkoły i nie zawsze jestem w domu. Po trzecie Dog dostawał leki na stawy - nie wiem czy je jeszcze dostaje. Poza tym jeżeli Dog nie ma siły iść to po co go ta pani wyciąga na siłę na spacer ?

Posted

Z tego co się dowiedziałam,to Dog ma gorsze i lepsze dni.Na pewno zima dała mu popalić i ciepłe miejsce mogłoby poprawić jego stan,czyli najlepszy byłby taki ogrzewany hotelik,a nie buda.
Na więcej pytań pewnie odpowie wam gazzy,ja na razie wpłaty nie mogę obiecać,bo mam na utrzymaniu Onkę Lusię i zanosi się na asta,którego muszę umieścić w hotelu,a z kasą krucho............

Posted

gazzy napisał(a):
Po pierwsze zaktualizowałam 1 stronę. Po drugie chodzę do szkoły i nie zawsze jestem w domu. Po trzecie Dog dostawał leki na stawy - nie wiem czy je jeszcze dostaje. Poza tym jeżeli Dog nie ma siły iść to po co go ta pani wyciąga na siłę na spacer ?

Gazzy,nie wiem,czy ktoś go wyciąga na siłę i raczej nie sądzę,żeby tak było,po prostu napisałam co wiem w tej sprawie,a wiem niewiele jak już pisałam,bo nigdy Dogiem się nie zajmowałam,chciałam pomóc,ale widzę,że niepotrzebnie.

Posted

nie chodzi o to. Dog chodzi kiepsko , ale jak jest cieplej to mu się poprawia. tak samo było z innym psem z naszego schroniska. MARCHEWA jak będziesz w schronisku i jakbyś mogła , to zajrzyj do Doga.

Posted

Bardzo potrzebnie.:lol: Mamy przynajmniej obraz w jakim stanie jest Dog. Na pewno nie może mieszkać w kojcu. Ale o ile wiem, były rozmowy z hotelem u Kikou, a tam psiaki przebywają w budynku.