Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ermmm - a pisalam gdzies ze nie pomoge?
Wydaje mi sie ze JUZ troche pomoglam?
Przynajmniej watek ruszyl i....
Mam nadzieje ze oglaszacie tez psine gdzie sie da po Dogo zeby wiecej ludzi/deklaracji sciagnac?
Macie gdzies miejsce dla niego w hoteliku gdzie moglby jechac jak sie zbiora deklaracje?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gazzy, poprzychodziły może te linki do aktywacji? Bo do mnie nie :niewiem: Ech, gdyby choć jedna osoba się z ogloszeń odezwała i żeby jeszcze miała dobre serce i dom dla Doga.... ale super by było, no nie?:cool3:

Posted

Madcat no pewnie , że super by było gdyby domek się znalazł. Co do linków aktywacyjnych to tylko jeden przyszedł - aktywowałam. Super emigrantka ;) Trzymamy kciuki :)

Posted

Emigrantka napisał(a):
Gram dzisiaj w EuroLOtka, 113 mln funtow, trzymajcie kciuki bo jak wygram to na sporo psich bid wystarczy ;)

Kupimy im domki z ludzka obsluga hehehe :)

No to trzymam kciuki- niech Ci się uda a na wszelki wypadek zacytowałam Twoją deklarację dla psiaków żeby było wszystko czarno na białym jak już wygrasz :D

Dogusiowi oczywiście też mocno kibicuję :)

Posted

Bjuta napisał(a):
Miramc niestety nie ma miejsca na tego przystojniaka (da znać jak się coś zmieni). Trzeba szukać dalej.

Wiecie, przeczytałam wczoraj na wątku Damy, tej z mojego podpisu, ze ona zwalnia rezerwacje u mariamc, bo znalazla DT. Niech ktos kto pilotuje temat, to sprawdzi. Byłaby to najlepsza opcja i najtańsza.

Posted

bela51 napisał(a):
Wiecie, przeczytałam wczoraj na wątku Damy, tej z mojego podpisu, ze ona zwalnia rezerwacje u mariamc, bo znalazla DT. Niech ktos kto pilotuje temat, to sprawdzi. Byłaby to najlepsza opcja i najtańsza.

U mariamc zwolniło się miejsce, ale dla suni.
Jest, być może, wolne miejsce u Kikou - Majqa, Ty chyba masz namiary na nią. Możesz to sprawdzić? Cena chyba 12/doba
Mam tez miejsce u Murki. Tyle, że u niej za dużego psa 15/doba. To miejsce od Furciaczka, sprawdzone. Może trzeba ponegocjować? Ale Dog i tak nie ma deklaracji:(

Posted

Dog ma deklaracje ale malo:

Deklaracje stale: (potrzeba 360)

10 - Agat21
10 - MakS
10 - Emigrantka
------------------------
Razem - 30zl Brakuje 330

Delklaracje jednorazowe:

50 - Emigrantka
------------------------
Razem - 50 zl

Ktos musi polatac po Dogo i pozebrac.....ja juz nie moge bo mnie w koncu zabanuja tu :(

Posted

Emigrantka napisał(a):
Dog ma deklaracje ale malo:

10 - Agat21
10 - MakS
10 - Emigrantka
------------------------
Razem - 30zl Brakuje 330

Delklaracje jednorazowe:

50 - Emigrantka
------------------------
Razem - 50 zl

Ktos musi polatac po Dogo i pozebrac.....ja juz nie moge bo mnie w koncu zabanuja tu :(

Ja też sie zadeklarowałam. 20 zł/mc. Tylko nie wiem czy już wpłacamy czy jeszcze nie. Jeśli wpłacamy to proszę o numer konta.

Posted

Dziewczyny, prosze pilnujcie 1 strony..... zeby bylo aktualnie.

Lazy - dzieki w imieniu Dog-a i dzieki za przypomnienie.

10 - Agat21
10 - MakS
10 - Emigrantka
20 - Lazy
------------------------
Razem - 50zl Brakuje 310

Delklaracje jednorazowe:

50 - Emigrantka
------------------------
Razem - 50 zl

Posted

No super. Tylko po 1 u mariamc nie ma miejsca bo rozmawiałam z nią , pod drugie z deklaracji jest i tak za mało pieniędzy i boje się żeby uzbierać ewentualnie na kolejne miesiące gdyby psiaki do hoteliku pojechały , po trzecie konto musi być u kogoś pełnoletniego , bo ja mam 15 lat tylko :(

Posted

Gazzy - uzupelnij 1 strone o deklaracje Lazy - wpisalam tutaj (post 247 to aktualne deklaracje) ale na 1 Ty musisz przeniesc.....

Deklaracji jest malo bo.... trzeba latac po Dogo i zebrac niestety, nie wystarczy zalozyc watek i czekac.

Z kontem nie pomoge, nie mam konta w Polsce....

Ketunia, dzieki za Allegro - czy wiemy czy osoba podana tam do kontaktu jest pelnoletnia?