Emigrantka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ermmm - a pisalam gdzies ze nie pomoge? Wydaje mi sie ze JUZ troche pomoglam? Przynajmniej watek ruszyl i.... Mam nadzieje ze oglaszacie tez psine gdzie sie da po Dogo zeby wiecej ludzi/deklaracji sciagnac? Macie gdzies miejsce dla niego w hoteliku gdzie moglby jechac jak sie zbiora deklaracje? Quote
Justa&Zwierzaki Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Kochany Dozku zaglądam z nadzieja ze już coś się szykuje ..... a ja teraz mam sparaliżowanego kota po wypadku i rzadko tu zaglądam.... Quote
gazzy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ale jesteś :) Trzymamy kciuki za kociaka :) Niech szybko wraca do zdrowia... Quote
madcat1981 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Gazzy, poprzychodziły może te linki do aktywacji? Bo do mnie nie :niewiem: Ech, gdyby choć jedna osoba się z ogloszeń odezwała i żeby jeszcze miała dobre serce i dom dla Doga.... ale super by było, no nie?:cool3: Quote
Emigrantka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Gram dzisiaj w EuroLOtka, 113 mln funtow, trzymajcie kciuki bo jak wygram to na sporo psich bid wystarczy ;) Kupimy im domki z ludzka obsluga hehehe :) Quote
gazzy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Madcat no pewnie , że super by było gdyby domek się znalazł. Co do linków aktywacyjnych to tylko jeden przyszedł - aktywowałam. Super emigrantka ;) Trzymamy kciuki :) Quote
maarit Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Emigrantka napisał(a):Gram dzisiaj w EuroLOtka, 113 mln funtow, trzymajcie kciuki bo jak wygram to na sporo psich bid wystarczy ;) Kupimy im domki z ludzka obsluga hehehe :) No to trzymam kciuki- niech Ci się uda a na wszelki wypadek zacytowałam Twoją deklarację dla psiaków żeby było wszystko czarno na białym jak już wygrasz :D Dogusiowi oczywiście też mocno kibicuję :) Quote
Bjuta Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Miramc niestety nie ma miejsca na tego przystojniaka (da znać jak się coś zmieni). Trzeba szukać dalej. Quote
zaginiona sara Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 chociaz podbije, do domu piesku Quote
bela51 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Bjuta napisał(a):Miramc niestety nie ma miejsca na tego przystojniaka (da znać jak się coś zmieni). Trzeba szukać dalej. Wiecie, przeczytałam wczoraj na wątku Damy, tej z mojego podpisu, ze ona zwalnia rezerwacje u mariamc, bo znalazla DT. Niech ktos kto pilotuje temat, to sprawdzi. Byłaby to najlepsza opcja i najtańsza. Quote
maarit Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Emigrantka napisał(a):Gonia - now wiesz co..... heheheh I co Emigrantko?? Świętujesz??? ;) Słyszałam że wygrana poszła na pół :D no ale na domki wystarczy :D Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Duuuuuuuuuuuuuuuuupa - NIC nie wygralam :( Miejsc pare jest nagle ale.... czy ktos biega po Dogo i zebra o deklaracej do Dog-a? Bo bez tego ani rusz... Quote
malibo57 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 bela51 napisał(a):Wiecie, przeczytałam wczoraj na wątku Damy, tej z mojego podpisu, ze ona zwalnia rezerwacje u mariamc, bo znalazla DT. Niech ktos kto pilotuje temat, to sprawdzi. Byłaby to najlepsza opcja i najtańsza. U mariamc zwolniło się miejsce, ale dla suni. Jest, być może, wolne miejsce u Kikou - Majqa, Ty chyba masz namiary na nią. Możesz to sprawdzić? Cena chyba 12/doba Mam tez miejsce u Murki. Tyle, że u niej za dużego psa 15/doba. To miejsce od Furciaczka, sprawdzone. Może trzeba ponegocjować? Ale Dog i tak nie ma deklaracji:( Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dog ma deklaracje ale malo: Deklaracje stale: (potrzeba 360) 10 - Agat21 10 - MakS 10 - Emigrantka ------------------------ Razem - 30zl Brakuje 330 Delklaracje jednorazowe: 50 - Emigrantka ------------------------ Razem - 50 zl Ktos musi polatac po Dogo i pozebrac.....ja juz nie moge bo mnie w koncu zabanuja tu :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Tak bardzo bym się chciała dołożyć ale nie mogę bo mam teraz bardzo chorego powypadkowego z wieloma złamaniami Eustaszka ...... Quote
LAZY Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Emigrantka napisał(a):Dog ma deklaracje ale malo: Deklaracje stale: (potrzeba 360) 10 - Agat21 10 - MakS 10 - Emigrantka ------------------------ Razem - 30zl Brakuje 330 Delklaracje jednorazowe: 50 - Emigrantka ------------------------ Razem - 50 zl Ktos musi polatac po Dogo i pozebrac.....ja juz nie moge bo mnie w koncu zabanuja tu :( Ja też sie zadeklarowałam. 20 zł/mc. Tylko nie wiem czy już wpłacamy czy jeszcze nie. Jeśli wpłacamy to proszę o numer konta. Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dziewczyny, prosze pilnujcie 1 strony..... zeby bylo aktualnie. Lazy - dzieki w imieniu Dog-a i dzieki za przypomnienie. Deklaracje stale: (potrzeba 360) 10 - Agat21 10 - MakS 10 - Emigrantka 20 - Lazy ------------------------ Razem - 50zl Brakuje 310 Delklaracje jednorazowe: 50 - Emigrantka ------------------------ Razem - 50 zl Quote
gazzy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No super. Tylko po 1 u mariamc nie ma miejsca bo rozmawiałam z nią , pod drugie z deklaracji jest i tak za mało pieniędzy i boje się żeby uzbierać ewentualnie na kolejne miesiące gdyby psiaki do hoteliku pojechały , po trzecie konto musi być u kogoś pełnoletniego , bo ja mam 15 lat tylko :( Quote
ketunia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Wyróżnione allegro Dogusia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=923603860 Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gazzy - uzupelnij 1 strone o deklaracje Lazy - wpisalam tutaj (post 247 to aktualne deklaracje) ale na 1 Ty musisz przeniesc..... Deklaracji jest malo bo.... trzeba latac po Dogo i zebrac niestety, nie wystarczy zalozyc watek i czekac. Z kontem nie pomoge, nie mam konta w Polsce.... Ketunia, dzieki za Allegro - czy wiemy czy osoba podana tam do kontaktu jest pelnoletnia? Quote
2010 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Super :loveu:ketuniu !!1Dziękujemy za świetne allegra dla psiaków !!:lol: Quote
Recommended Posts