gazzy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Bela51 , dzięki za namiary. Zadzwoniłam , porozmawiałam z panią. Pani ma kilka niewidomych psów i suczkę - wysterylizowaną. Dog musi być naprawdę spokojny , nie może być agresywny , bo ta pani go nie przyjmie. Hotelik jest na drugim końcu Polski. Powiedziała , ze może przyjąć Rudzika - tylko też musi być zgodny. Dog jest łagodny w stosunku do psów z boksu , ale w piątek sprawdzę jeszcze raz. Koszt za dobę to 12 zł + lekarz osobno. Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 walczcie dziewczynki..walczcie... jakby co..na BAZAR przekaze pare rzeczy:) PRIMO.. WKLEJ BANEROS do pierwszego posta....niech sie chłopak lansuje... potrzeba wiary i ludzi z dobrym sercem i wolną kasą... na dogo jest duuuuzooo uzytkowników :) Quote
2010 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Problem jest też ze znalezieniem holetu są bardzo drogie i jeszcze miejsc nie ma... Może można dwa psiaki Doga i Rudusia razem do jednego kojca - one są na tej liście może by było niewiele drożej....a dwa uratowane...:-( A ten śliczny zieliny banerek Anity to raczej nieregulaminowy ( można dostać karę, punkty karne już mam) podpis może być niestety tylko w jednej linii... Quote
madcat1981 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Regulaminowy, tylko trzeba mieć ten jako jedyny....jak zaraz ja:p a przepraszam, chyba jeszcze ze dwa standardowej wielkości wejdą:bigok: Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ick napisał(a): A ten śliczny zieliny banerek Anity to raczej za duży, nieregulaminowy ( można dostać karę) a i podpis może być niestety tylko w jednej linii... max rozmiar zdjęcia w sygnaturze 500pxl/100pxl zielony ma 260pxl/100pxl /REGULAMINOWY/ w regulaminie nie ma mowy o ilości zdjeć o rozmiarze 500pxl/100pxl BUŹKA p.s. jeśli JUZ czym jest kara, kiedy widmo etanazji z powodu STAROŚCI!!!! :shake: Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 madcat PIĘKNY, ZIELONY - REGULAMINOWY ...BANER :) Quote
2010 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Banerek śliczny szkoda,żę nie mam na niego miejsca...:lol: Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 JAKIE WIESCI Z FRONTU??? cos wiadomo?? skacz po zielonej trawce do DT...DS...hoteliku :) Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 częstować sie Wać PAnny... częstowac i LANSOWAC Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 częstować sie Wać PAnny... częstowac i LANSOWAC Quote
Bambino Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Też zapisuję wątek - na prośbę madcat. Jej odmówić nie mogę. ( no i nie chcę ). Poczytam jutro. Quote
ala Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dziękuję madcat1981 za zaproszenie.Niestety w najbliższym czasie finansowo nie jestem w stanie pomóc.Postraram się zaprosić na wątek znajomych,może ktoś z nich będzie mógł pomóc;)i oczywiście będę zaglądać do biednego:-( Dogusia Quote
anita_happy Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 zaglądam niesmiało .... powodzenia DOGO Quote
Caragh Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 I ja zagladam na zaproszenie Madcat, Dogi... :shake: Quote
Kociabanda2 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 jaki jest stan obecny? Są jakieś decyzje? hotelik, DT, ogłoszenia na DS, zbiórka kasy? Jak wygląda obecnie sytuacja? Quote
Ra_dunia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zajrzyjcie też proszę do kolegi Dogusia - Rudusia. On jest w takiej samej beznadziejnej sytuacji :( http://www.dogomania.pl/threads/179450 Doguś, ty się nie obrazisz, że tu link do wątku Rudusia wstawiłam... Ty wiesz co to znaczy czekać w kolejce po śmierć :( Quote
madcat1981 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kociabanda2 napisał(a):jaki jest stan obecny? Są jakieś decyzje? hotelik, DT, ogłoszenia na DS, zbiórka kasy? Jak wygląda obecnie sytuacja? Obawiam sie, że na razie trudno planwować cokolwiek - deklaracji malutko a potrzeby wielkie :sad: Quote
2010 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Masz rację..:-(...a ogłoszenia tak bardzo potrzebne...może i lokalne.... Może Murka weżmie on taki podobny do jej psiaka .... Quote
Recommended Posts