Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany jesteście . Super !!
Ja też postaram się zrobić jakiś bazarek ...
Czasu niewiele ,bo jest duże przepełnienie...
W schronisku na tej liście tez ślepy BUMEL i ślepy stary Ruduś!!! ( watki w moim podpisie..)

Posted

Bumel póki co bezpieczny . Kierowniczka powiedziała , że dobrze daje sobie radę , a więc na razie nie idzie do uśpienia. Wysłałam maila do dr. Garncarza z zapytaniem kiedy będzie znów w Olsztynie. Czekam na odp. Do Warszawy nie możemy jechać , bo ten pan , który ewentualnie miał wieźć Bumela , nie może bo ma psiaka na tymczasie i musi pilnować bo poza nim ma drugiego psa i sunię - czyli w sumie 3 , a panowie czasami potrafią się złapać :(

Posted

gazzy napisał(a):
To nie ten wątek Doguś , przepraszamy , bardzo bardzo Ick , zapraszam do wątku Bumy

Doguś, Bumuś i Raduś im trzeba teraz pomóc....:-(Ja myślę nie tylko o jednym ale tej trójeczce..
no i seniorkę Capri też czeka..

Posted

ick napisał(a):
Ale wszystkie przepełnione i są b.drogie.Mamy trzy biedaki...Dwa ślepe..
A o DT można chyba tylko pomarzyć....

A może u AlinyS.? Psy mieszkaja w budynku i ceny chyba nie sa wygórowane. Moge napisać i zapytać czy sa wolne miejsca.
Ale zapytam o Doga, bo to jego watek.

Posted

Ten pies ze względu na stawu naprawdę potrzebuje ciepłego kąta.Mogę ustalić stawkę miesięczną 500 zł zawsze to troszkę taniej niż ze stawki dniowej ( 540 lub 558 zł) nie takie sumy na dogomanii się zbierały - trzeba porozsyłać wątek maksymalnie gdzie się da a może uda sie zebrać

Posted

Jeżeli byśmy uzbierały pieniądze - te min. 500 zł , to starczy na miesiąc w hoteliku u Aliny S. A co później ? Co , jeżeli w następne miesiące nie uzbieramy tej kwoty ? Trzeba myśleć kilka tygodni lub miesięcy do przodu...

Posted

Należy liczyć na deklaracje stałe to podstawa - wiadomo że z czasem część deklarowiczów się wykruszy wtedy trzeba zabiegać o następnych i ewentualne bazarki

Posted

Moge popytac o tansze hoteliki. Tylko, czy Wy jesteście pewne, że chcecie zbierac deklaracje, czy raczej szukacie dla niego DS.? Co w tego wieku, jest raczej utopią.