dorota1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ja też jestem. Przeliczę ile mam deklaracji i też postaram się jakoś pomóc psinie. Quote
NaamahsChild Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Zapisuję się na wątku i melduję gotowość pomocy. Prześlę jakiś grosik, mogę pomóc w ogłoszeniach, tekścik skrobnąc.. Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Piekne psisko takie..... tylko myziac i myziac.... Quote
ketunia Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 NaamahsChild napisał(a):Zapisuję się na wątku i melduję gotowość pomocy. Prześlę jakiś grosik, mogę pomóc w ogłoszeniach, tekścik skrobnąc.. Dziękujemy :) Każda pomoc na wage złota. Zaglądnijcie proszę do ślepego Bumelka. To kolega Doga. http://www.dogomania.pl/threads/138308-PILNE-Niewidomy-Bumel-ze-Szczytna-WOA-A-O-POMOC?p=14073195#post14073195 Quote
gazzy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jeżeli możesz pomóc w ogłoszeniach i tekście , to byłoby super ! Dzięki za przybycie :) Quote
NaamahsChild Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Czy mogłabym prosić na PM jakąś krótką kwintesencję Doga? Byłoby mi łatwiej zebrać wszystko w jednym miejscu. Jeśli nie - to ok - pokopiuję sobie do jednego pliku;) Quote
2010 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 O rany jesteście . Super !! Ja też postaram się zrobić jakiś bazarek ... Czasu niewiele ,bo jest duże przepełnienie... W schronisku na tej liście tez ślepy BUMEL i ślepy stary Ruduś!!! ( watki w moim podpisie..) Quote
gazzy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Bumel póki co bezpieczny . Kierowniczka powiedziała , że dobrze daje sobie radę , a więc na razie nie idzie do uśpienia. Wysłałam maila do dr. Garncarza z zapytaniem kiedy będzie znów w Olsztynie. Czekam na odp. Do Warszawy nie możemy jechać , bo ten pan , który ewentualnie miał wieźć Bumela , nie może bo ma psiaka na tymczasie i musi pilnować bo poza nim ma drugiego psa i sunię - czyli w sumie 3 , a panowie czasami potrafią się złapać :( Quote
2010 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Tu ogłoszenie dOGA NA adopcje.org http://www.adopcje.org/adopcja15593.html Quote
2010 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dr. Grncarz tak prędko nie przyjedzie ...Pierwszy raz był w Olsztynie w styczniu. W marcu będzie w Szczecinie.... Quote
gazzy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 To nie ten wątek :) Doguś , przepraszamy , bardzo bardzo :) Ick , zapraszam do wątku Bumy :) Quote
2010 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ale wszystkie przepełnione i są b.drogie.Mamy trzy biedaki...Dwa ślepe.. A o DT można chyba tylko pomarzyć.... Quote
2010 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 gazzy napisał(a):To nie ten wątek Doguś , przepraszamy , bardzo bardzo Ick , zapraszam do wątku Bumy Doguś, Bumuś i Raduś im trzeba teraz pomóc....:-(Ja myślę nie tylko o jednym ale tej trójeczce.. no i seniorkę Capri też czeka.. Quote
bela51 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ick napisał(a):Ale wszystkie przepełnione i są b.drogie.Mamy trzy biedaki...Dwa ślepe.. A o DT można chyba tylko pomarzyć.... A może u AlinyS.? Psy mieszkaja w budynku i ceny chyba nie sa wygórowane. Moge napisać i zapytać czy sa wolne miejsca. Ale zapytam o Doga, bo to jego watek. Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 HELOO chłopcze??? jakies zmiany na froncie?? Quote
bela51 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dzwoniłam do hoteliku AlinyS. Miejsce sie znajdzie, ale chyba nas nie bedzie stac. 18zł/dzien. Quote
anita_happy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 OBIECAŁAM I JEST marsz do pierwszego POSTU!!! wklejac i lansowac DOGO Quote
AlinaS Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ten pies ze względu na stawu naprawdę potrzebuje ciepłego kąta.Mogę ustalić stawkę miesięczną 500 zł zawsze to troszkę taniej niż ze stawki dniowej ( 540 lub 558 zł) nie takie sumy na dogomanii się zbierały - trzeba porozsyłać wątek maksymalnie gdzie się da a może uda sie zebrać Quote
gazzy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jeżeli byśmy uzbierały pieniądze - te min. 500 zł , to starczy na miesiąc w hoteliku u Aliny S. A co później ? Co , jeżeli w następne miesiące nie uzbieramy tej kwoty ? Trzeba myśleć kilka tygodni lub miesięcy do przodu... Quote
AlinaS Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Należy liczyć na deklaracje stałe to podstawa - wiadomo że z czasem część deklarowiczów się wykruszy wtedy trzeba zabiegać o następnych i ewentualne bazarki Quote
bela51 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Moge popytac o tansze hoteliki. Tylko, czy Wy jesteście pewne, że chcecie zbierac deklaracje, czy raczej szukacie dla niego DS.? Co w tego wieku, jest raczej utopią. Quote
gazzy Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Najlepszy by był ds , ale to jest w 99,9% niemożliwe , dlatego szukamy dt lub hoteliku. Quote
Recommended Posts