2010 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jaką ma miłą sznupkę ... może zrobisz jeszcze raz fotki... Quote
gazzy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Spróbuję , ale on całe dnie spędza w budzie , dopiero wieczorem wychodzi na spacer z wolontariuszką. Quote
2010 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 O rany potrzebne ogłoszenia nie można przecież....:-( Trzeba o niego powalczyć Taka miła sznupka Quote
2010 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dogocioteczki uratujmy go..... :-( To jego nowy banerek Quote
madcat1981 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Żal psiaka:sad: Na początku wątku nie sprawiał wrażenia aż tak słabego i chorego..... Jego stan się pewnie pogorszył, skoro ktoś gdzieś zadecydował... Jak można pomóc? Quote
gazzy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 O Kasia ... :) Wyślij to do znajomych ciotek , żeby przesłały dalej , im więcej osób wejdzie tym lepiej. Poza tym na teraz dobry dt by się przydał , ale z tym krucho , a więc czekamy do jutra , bo mamy plan z ick , ale na razie nic nie mogę zdradzić. Jutro porozmawiam z kierowniczką , zapytam się ile mamy czasu dla niego i reszty "ferajny". Kasiu , przepełnienie w schronie , dlatego usypiają te stare i chore :( Quote
2010 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 W schronisku straszne przepełnienie i nawet szczeniaow nie przyjmują.... A piesek prawdopodobnie z braku kontaktu z człowiekiem schudł i posmutniał... Quote
gazzy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kontakt z człowiekiem to ma. Wychodzi na spacery itd. Ale to nie to samo co własna rodzina i ciepły kącik :) Pewnie od razu by mu się polepszyło. Moim zdaniem potrzebuje także specjalnej karmy , bo on je i je , ale nic , a nic nie tyje. Może wizyta u weta by się jeszcze przydała , ale to już bo wyciągnięciu ze schroniska. Na razie na tym się skupmy :) Quote
2010 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Gazzy mamy coś w planie ale to plany przyszłościowe i wymagają czasu i dużo szczęścia... A te psiaki jak Dog, Rumuś i inne są już na liście... Musimy je jakoś wyciągnąć ze schroniska to napewno dojdą do siebie ...DT ? DS ? Czy będą miały tyle szczęścia???? Quote
gazzy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wątpię . Dt są , ale płatne . Do tego kasa potrzebna , a tej brak :(:(:( Quote
madcat1981 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='gazzy']O Kasia ... :) Wyślij to do znajomych ciotek , żeby przesłały dalej , im więcej osób wejdzie tym lepiej. Poza tym na teraz dobry dt by się przydał , ale z tym krucho , a więc czekamy do jutra , bo mamy plan z ick , ale na razie nic nie mogę zdradzić. Jutro porozmawiam z kierowniczką , zapytam się ile mamy czasu dla niego i reszty "ferajny". Kasiu , przepełnienie w schronie , dlatego usypiają te stare i chore :([/QUOTE] Kurde, a ja jeszcze w sobotę myślałam, że podwiozę wam do schroniska jeszcze jedną znajdkę, porzuconą na wsi na 95% szczenną suczeńkę, maliznę, jakieś 8 kg maksymalnie:placz:. Ale ustaliło się, kto ją u mnie w rodzinie przygarnie i całe szczęście, bo ze mnie marna terrorystka :roll: Co do DOga - porozsyłam wieści i chyba tylko tyle na razie mogę:oops: Quote
gazzy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Na małą miejsce by się znalazło... Dzięki za rozesłanie wieści :) Quote
ketunia Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Zapisuję się. Matko skąd u Was tyle tych biednych, kochanych psiaków :( Quote
malagos Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Cholerne przepoenienie.... nie umiem Wam pomoc, sama mam 3 (trzy) dodotkowe psy w domu tymczasowym, jak nigdy! Quote
2010 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Pomóżmy im ...:-( Może macie jakiś pomysł aby je jeszcze ...........uratować...:-( Quote
ketunia Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Nie ma wyjścia trzeba pościągać tutaj inne Cioteczki I Wujków. Szkoda psiaka. Mnie przeraża to, że od nas zależy czyjeś życie. Uda się lub nie... Gazzy ile on ma czasu ??? Quote
2010 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Masz rację ketuniu...on już nikogo nie ma...i szanse niewielkie...:-( Quote
maarit Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jakieś pomysły? Durne pytanie...prawda.... ja nie mam żadnego :( Quote
gazzy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 U mnie braki pomysłów ... Jedyny to taki , aby szukać i pytać gdzie się da o dt , dla niego :( Quote
ketunia Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 trzeba go wyciągać i pooffować troszkę. Gazzy zmień proszę tytuł wątku. "Mam kilka dni. Morbital!! Ratuj ja chcę jeszcze żyć!!!" Ciotki do dzieła zaczynamy wysyłać wątek do znajomych. Quote
Recommended Posts