Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Kasia ... :) Wyślij to do znajomych ciotek , żeby przesłały dalej , im więcej osób wejdzie tym lepiej. Poza tym na teraz dobry dt by się przydał , ale z tym krucho , a więc czekamy do jutra , bo mamy plan z ick , ale na razie nic nie mogę zdradzić. Jutro porozmawiam z kierowniczką , zapytam się ile mamy czasu dla niego i reszty "ferajny". Kasiu , przepełnienie w schronie , dlatego usypiają te stare i chore :(

Posted

W schronisku straszne przepełnienie i nawet szczeniaow nie przyjmują....
A piesek prawdopodobnie z braku kontaktu z człowiekiem schudł i posmutniał...

Posted

Kontakt z człowiekiem to ma. Wychodzi na spacery itd. Ale to nie to samo co własna rodzina i ciepły kącik :) Pewnie od razu by mu się polepszyło. Moim zdaniem potrzebuje także specjalnej karmy , bo on je i je , ale nic , a nic nie tyje. Może wizyta u weta by się jeszcze przydała , ale to już bo wyciągnięciu ze schroniska. Na razie na tym się skupmy :)

Posted

Gazzy mamy coś w planie ale to plany przyszłościowe i wymagają czasu i dużo szczęścia...
A te psiaki jak Dog, Rumuś i inne są już na liście...
Musimy je jakoś wyciągnąć ze schroniska to napewno dojdą do siebie ...DT ? DS ?
Czy będą miały tyle szczęścia????

Posted

[quote name='gazzy']O Kasia ... :) Wyślij to do znajomych ciotek , żeby przesłały dalej , im więcej osób wejdzie tym lepiej. Poza tym na teraz dobry dt by się przydał , ale z tym krucho , a więc czekamy do jutra , bo mamy plan z ick , ale na razie nic nie mogę zdradzić. Jutro porozmawiam z kierowniczką , zapytam się ile mamy czasu dla niego i reszty "ferajny". Kasiu , przepełnienie w schronie , dlatego usypiają te stare i chore :([/QUOTE]

Kurde, a ja jeszcze w sobotę myślałam, że podwiozę wam do schroniska jeszcze jedną znajdkę, porzuconą na wsi na 95% szczenną suczeńkę, maliznę, jakieś 8 kg maksymalnie:placz:. Ale ustaliło się, kto ją u mnie w rodzinie przygarnie i całe szczęście, bo ze mnie marna terrorystka :roll:

Co do DOga - porozsyłam wieści i chyba tylko tyle na razie mogę:oops:

Posted

Nie ma wyjścia trzeba pościągać tutaj inne Cioteczki I Wujków.
Szkoda psiaka. Mnie przeraża to, że od nas zależy czyjeś życie. Uda się lub nie...

Gazzy ile on ma czasu ???

Posted

trzeba go wyciągać i pooffować troszkę.
Gazzy zmień proszę tytuł wątku. "Mam kilka dni. Morbital!! Ratuj ja chcę jeszcze żyć!!!"
Ciotki do dzieła zaczynamy wysyłać wątek do znajomych.