gazzy Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Nie taka cisza !! Próbuję coś działać tylko nie mam po prostu czasu. Wszyscy coś chcą , a ja nie wyrabiam. Quote
gazzy Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Byłam wczoraj w schronisku. Z Dogiem jest źle. Jest strasznie smutny , jeszcze nigdy nie widziałam go w takim stanie. Schudł. Ledwo chodzi. A poza tym strasznie linieje. Może zna ktoś jakiś dobry sposób , żeby Doguś przytył ?? :roll: Quote
yoko100 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 gazzy napisał(a):Byłam wczoraj w schronisku. Z Dogiem jest źle. Jest strasznie smutny , jeszcze nigdy nie widziałam go w takim stanie. Schudł. Ledwo chodzi. A poza tym strasznie linieje. Może zna ktoś jakiś dobry sposób , żeby Doguś przytył ?? :roll: Biedny Doguś:( jesli chodzi o przytycie to zalezy co dostaje w schronisku. Quote
gazzy Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Z tego co się zorientowałam to Dogi dostaje jakieś leki na stawy. Bardzo dziwi mnie zachowanie Doga, zachowuje się jakby się we mnie zakochał. Chodzi za mną krok w krok , nie wejdzie do boksu jak go nie zaprowadzę , to dla mnie trochę dziwne ponieważ Dog niedawno zakochał się w innej pani ze schroniska. Quote
yoko100 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 gazzy napisał(a):Z tego co się zorientowałam to Dogi dostaje jakieś leki na stawy. Bardzo dziwi mnie zachowanie Doga, zachowuje się jakby się we mnie zakochał. Chodzi za mną krok w krok , nie wejdzie do boksu jak go nie zaprowadzę , to dla mnie trochę dziwne ponieważ Dog niedawno zakochał się w innej pani ze schroniska. Pewnie brakuje mu kontaktu z czlowiekiem. Quote
madcat1981 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Gazzy tak czesto mnie zaczepia;) że aż czuję się w obowiązku zajrzećd o "jej" piesów z banerków. Doguś, witaj maleńki, dawno cię tez nie podrzuciłam:oops: Quote
gazzy Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dogi schudł . Chodzi na spacery , na łąki. Miał ranę od pcheł , ale już jest ok . Zastanawia mnie to , że je jak słoń , a nic , a nic nie tyje. Poza tym czeka dalej na dom , ale nikt się nim nie interesował. Quote
madcat1981 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Podrzucę, może na pierwszej stronie ktoś go zauwazy... Quote
gazzy Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 A więc . U Doga cisza , ponieważ w domu miałam ostry dyżur i nie chodziłam do schroniska. Wczoraj byłam. Dog jest strasznie chudy. Je i je , ale ani grama nie przytył. Poza tym dalej linieje i ma wielki kołtun. Zrobię mu kilka fotek w schronisku to wrzucę. Quote
gazzy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Dog , jak to dog. Zrobiło się chłodno , mokro i ponuro. Dog znów linieje , źle chodzi. Pojechał do Olsztyna na badania. W weekend będę w schronisku to dowiem się czegoś więcej i dam znać. Dalej jest chudy :( Quote
gazzy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dzięki ick za jeszcze jeden banerek. Yoko , i reszta ciotek - ratujcie !!! W schronisku przepełnienie - zaczynają usypiać te stare i chore - Dogi jest w kolejce. Prześlijcie wątek dalej. Muszę jeszcze wyciągnąć niewidomego spanielka , który też czeka w kolejce po śmierć. Quote
gazzy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dzięki , ale zmień adres url , bo nie do tego wątku podałaś ;) Quote
2010 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Już poprawiony..............Musisz go jeszcze raz wkleić. A tutaj wpisz go na listę staruszków http://www.dogomania.pl/forums/1212-Nasze-staruszki Quote
2010 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Może zrób mu nowe fotki... BARDZO potrzebne ogłoszenia dal biedaka !!!!!!!! Quote
gazzy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ick zrobiłam fotki ,ale nie są najlepsze , bo robiłam "na oko" , bo musiałam trzymać Doga , bo się wiercił i do budki chciał wracać. Na tym zdjęciu nie wygląda na chudego , ale co innego zobaczyć go na żywo - albo dotknąć ! Quote
Recommended Posts