Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam wczoraj w schronisku. Z Dogiem jest źle. Jest strasznie smutny , jeszcze nigdy nie widziałam go w takim stanie. Schudł. Ledwo chodzi. A poza tym strasznie linieje. Może zna ktoś jakiś dobry sposób , żeby Doguś przytył ?? :roll:

Posted

gazzy napisał(a):
Byłam wczoraj w schronisku. Z Dogiem jest źle. Jest strasznie smutny , jeszcze nigdy nie widziałam go w takim stanie. Schudł. Ledwo chodzi. A poza tym strasznie linieje. Może zna ktoś jakiś dobry sposób , żeby Doguś przytył ?? :roll:

Biedny Doguś:( jesli chodzi o przytycie to zalezy co dostaje w schronisku.

Posted

Z tego co się zorientowałam to Dogi dostaje jakieś leki na stawy. Bardzo dziwi mnie zachowanie Doga, zachowuje się jakby się we mnie zakochał. Chodzi za mną krok w krok , nie wejdzie do boksu jak go nie zaprowadzę , to dla mnie trochę dziwne ponieważ Dog niedawno zakochał się w innej pani ze schroniska.

Posted

gazzy napisał(a):
Z tego co się zorientowałam to Dogi dostaje jakieś leki na stawy. Bardzo dziwi mnie zachowanie Doga, zachowuje się jakby się we mnie zakochał. Chodzi za mną krok w krok , nie wejdzie do boksu jak go nie zaprowadzę , to dla mnie trochę dziwne ponieważ Dog niedawno zakochał się w innej pani ze schroniska.

Pewnie brakuje mu kontaktu z czlowiekiem.

• 3 weeks later...
Posted

Dogi schudł . Chodzi na spacery , na łąki. Miał ranę od pcheł , ale już jest ok . Zastanawia mnie to , że je jak słoń , a nic , a nic nie tyje. Poza tym czeka dalej na dom , ale nikt się nim nie interesował.

• 2 weeks later...
Posted

A więc . U Doga cisza , ponieważ w domu miałam ostry dyżur i nie chodziłam do schroniska. Wczoraj byłam. Dog jest strasznie chudy. Je i je , ale ani grama nie przytył. Poza tym dalej linieje i ma wielki kołtun. Zrobię mu kilka fotek w schronisku to wrzucę.

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Dog , jak to dog. Zrobiło się chłodno , mokro i ponuro. Dog znów linieje , źle chodzi. Pojechał do Olsztyna na badania. W weekend będę w schronisku to dowiem się czegoś więcej i dam znać. Dalej jest chudy :(

• 2 months later...
Posted

Dzięki ick za jeszcze jeden banerek. Yoko , i reszta ciotek - ratujcie !!! W schronisku przepełnienie - zaczynają usypiać te stare i chore - Dogi jest w kolejce. Prześlijcie wątek dalej. Muszę jeszcze wyciągnąć niewidomego spanielka , który też czeka w kolejce po śmierć.

Posted

Ick zrobiłam fotki ,ale nie są najlepsze , bo robiłam "na oko" , bo musiałam trzymać Doga , bo się wiercił i do budki chciał wracać.

Na tym zdjęciu nie wygląda na chudego , ale co innego zobaczyć go na żywo - albo dotknąć !