wilczakrew Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [FONT=Verdana]Witam[/FONT] [FONT=Verdana]Kto się wybiera na wystawy do Rumunii we wrześniu?[/FONT] [FONT=Verdana]Nigdzie nie idzie znaleźć więcej informacji.[/FONT] [FONT=Verdana]Na stronie Związku Kynologicznego też są bardzo skąpe informacje.[/FONT] [FONT=Verdana]Jeśli ktoś miałby jakieś info na temat tej wystawy to proszę o wstawienie.[/FONT] CALENDAR EXPO 2008 Quote
Tecia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='wilczakrew'][FONT=Verdana]Witam[/FONT] [FONT=Verdana]Kto się wybiera na wystawy do Rumunii we wrześniu?[/FONT] [FONT=Verdana]Nigdzie nie idzie znaleźć więcej informacji.[/FONT] [FONT=Verdana]Na stronie Związku Kynologicznego też są bardzo skąpe informacje.[/FONT] [FONT=Verdana]Jeśli ktoś miałby jakieś info na temat tej wystawy to proszę o wstawienie.[/FONT] CALENDAR EXPO 2008 Ten wątek chyba już gdzies jest popularna nazwa tej wystawy to DDS czyli Dracula DOg Show dds Quote
jo-jo Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Tecia']Ten wątek chyba już gdzies jest popularna nazwa tej wystawy to DDS czyli Dracula DOg Show dds [FONT=Century Gothic]tak Teciu, jest w archiwach z zeszłego roku... Ale jakoś za nic nie idzie mi się doprosić któregoś z modów żeby przenieść ten temat tutaj... P.S. Chyba w tym roku pora powrócić do Targu :loveu:[/FONT] Quote
PANGEA Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Do wystawy miesiac, hop hop A wlasciwie wystaw, bo to 2xCACIB+ klub... Jest tu ktos?? Na poczatek mam pytanko Jakie sa mozliwosci zrobienia Mlodziezowego championatu RO.... I czy ktoras z tych wystaw jest "open"... Quote
Tecia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 PANGEA napisał(a):Do wystawy miesiac, hop hop A wlasciwie wystaw, bo to 2xCACIB+ klub... Jest tu ktos?? Na poczatek mam pytanko Jakie sa mozliwosci zrobienia Mlodziezowego championatu RO.... I czy ktoras z tych wystaw jest "open"... Niestety w tym roku zadna z tych wystaw nie ma statutu Romania Open takl wiec zrobienie championaty wchodzi w gre tylko u psow majacych Ch. Wtedy trzeba zdobyc CACIB i ma sie Ch Rom. niestety nie wiem jak jest z mlodziezowym ch. My w tym roku odpuszczamy poczekamy na przyszly rok :) Quote
PANGEA Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Tecia napisał(a):Niestety w tym roku zadna z tych wystaw nie ma statutu Romania Open takl wiec zrobienie championaty wchodzi w gre tylko u psow majacych Ch. Wtedy trzeba zdobyc CACIB i ma sie Ch Rom. niestety nie wiem jak jest z mlodziezowym ch. My w tym roku odpuszczamy poczekamy na przyszly rok :) buuuuu fatalnie a rozumiem, ze nazwa wystawy w niedziele to tylko dla zmylki "RO Championship"....... No nic..... my chyba pojedziemy.... Quote
simbik Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 PANGEA napisał(a):buuuuu fatalnie a rozumiem, ze nazwa wystawy w niedziele to tylko dla zmylki "RO Championship"....... No nic..... my chyba pojedziemy.... Jeżeli masz już jakikolwiek młodzieżowy championat to Mł CH RO jest za jeden CAJC na dowolnej międzynarodówce. Sprawdzone na własnej skórze :p tzn. Tofikowej ;-). Quote
PANGEA Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 simbik napisał(a):Jeżeli masz już jakikolwiek młodzieżowy championat to Mł CH RO jest za jeden CAJC na dowolnej międzynarodówce. Sprawdzone na własnej skórze :p tzn. Tofikowej ;-). dzieki Kasiu:loveu: Quote
Adamant Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 tu jest link dds właśnie jakiś busik ktoś organizuje? i tu w języku angielskim http://www.dds-winner.com/english/about.html a tu szczegóły http://www.dds-winner.com/english/info.html Quote
Yoshko Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ja z tym samym pytaniem ,czy ktos organizuje busa ? Quote
limnolka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Kto chetny do Rumunii na Dracula show , mam miejsce w aucie. jeszcze jest czas do zgloszenia. Quote
MSMIMI Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 hej hej mi wlasnie wypadl transport i juz stukam do ciebie priwa jesli to miejsce jeszcze aktualne! :placz::placz::placz: Quote
MSMIMI Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 limnolko, dostalas moze mojego priwa? wczoraj jakies nie doszly do mnie, wiec pytam tu..? Quote
PANGEA Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Tecia napisał(a):Niestety w tym roku zadna z tych wystaw nie ma statutu Romania Open takl wiec zrobienie championaty wchodzi w gre tylko u psow majacych Ch. Wtedy trzeba zdobyc CACIB i ma sie Ch Rom. niestety nie wiem jak jest z mlodziezowym ch. My w tym roku odpuszczamy poczekamy na przyszly rok :) no wiec wyglada na to ze Dracula jednak byla open Przynajmniej na to wskazuje zachowanie organizatorow :evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 PANGEA napisał(a):no wiec wyglada na to ze Dracula jednak byla open Przynajmniej na to wskazuje zachowanie organizatorow :evil_lol: taaaaaaaa :evil_lol: Quote
Kati-Pati Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Bardzo proszę o podanie stawki rhodesianów. Quote
Reni Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Kati-Pati napisał(a):Bardzo proszę o podanie stawki rhodesianów. "Trochę" liczniejsza niż w Druskiennikach. :lol: Quote
Kati-Pati Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Reni napisał(a):"Trochę" liczniejsza niż w Druskiennikach. :lol: "trochę"? tzn. ile i jaka? :roll: Quote
jo-jo Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Rhodesian Ridgeback Psy Klasa Championów NALONGO GAMBA SAIMON'S PRAIDE ZEBENJO NYASA SHOKOLAD Suki Klasa Baby SAIMON'S PRAIDE MY LOVE AT FIRST SIGHT Klasa Młodzieży SAIMON'S PRAIDE MALIKA ZURI Klasa Otwarta VAYOMI SHAKIRA OF SAIMON'S PRAIDE Klasa Championów FATIMA BAHATI MANABOMI Drugiego dnia to samo tylko suka z otwartej przeniesiona do championów. Quote
Tecia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 A mogę ładnie poprosić o stawkę rudych swetrów? Będę dzwieczna:) Quote
Reni Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Było "aż" sztuk JEDEN. Szczęściaż z niego. Zgarnął "wszystko". Tylko co to za satysfakcja? klasa championów: SHANDWICK OBSESSION SCOTSELAW JACKSON AT LYNWOOD JW && SHANDWICK REASION TO BELIEVE hod. MRS PAT BUTLER-HOLLEY wł.MARTA MAGI Węgry Quote
J.G Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Bardzo proszę o stawkę pomeranianów/zwerspitz. Z góry dziękuję bardzo serdecznie. Quote
Gia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Bardzo proszę o stawkę wilczaków czechosłowackich :) Czeslovakian Wolfdog/Tschechoslowakische Wolfshund/Ceskoslovensky Vlcak :) Quote
JOLY Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Bardzo proszę o stawkę Bearded collie:lol: Quote
Recommended Posts