magda z. Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Schroniska na Dolnym Śląsku, kolejny bulek, opisy lolki, która zna chłopaka osobiście, numer do niej 601079807 kolejna sierota to amstaff - chłopak ............ludziska go oddali z informacją, że ma 13 lat i jest agresywny do dzieci:grab: a moim zdaniem jeśli on ma 13 lat to musi niezłe sterydy brać i viagrę w końskich dawkach.......bo to pełen energii, radosny psiak jedyny problem to nieładna narośl na szyi ale i tym się zajmiemy:roll: i najnowsze wieści: ten amstafik niby 13 letni:roll: (dla mnie jakieś nieporozumienie) podupada na zdrowiu i podobnie jak pitbullka wpada nam w depresję.......rozmawiałam z wetem na temat tego guza na karku i powiedział mi, że to stanowi dla niego wielkie zagrożenie i na pewno jego złe samopoczucie jest z tym paskudztwem po częsci związane...więc w sobotę operacja, nie wiem jeszcze ile to nas będzie kosztowało ale nie istotne trzeba działać.......jeśli po operacji będzie się nadal źle czuł to trzeba urodzić 400 zł na hotelik lub ekspresowo szukać mu domku on jest przekochany, Kasia to same serduszka mi na kartce narysowała przy jego wpisie:loveu::loveu: Quote
lolka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 moje słoneczko :loveu:..............niestety ani do schoo ani do weta nie mogę się dodzwonić:mad: ...........dziś miała być operacja i nie wiem czy się odbyła Quote
lolka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 agaga21 napisał(a):czy wiadomo co to za narośl? wstępnie mi wet powiedział że to jakiś mięśniak czy coś temu podobne....ale nic więcej, zreszta dopiero w trakcie operacji sie okaże , na dziś zamówiłysmy wycięcie tego paskudztwa ale oczywiscie dodzwonic sie w sobote do kogokolwiek z nich to graniczy z cudem Quote
magda z. Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 lolka a ile on gdzies będzie miał, bo wygląda na młodego w sumie psa:roll: Quote
lolka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 magda z. napisał(a):lolka a ile on gdzies będzie miał, bo wygląda na młodego w sumie psa:roll: na moje oko maksymalnie 7 latek Quote
magda z. Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 lolka co chłopakiem? wiesz już może coś? Quote
lolka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 magda z. napisał(a):lolka co chłopakiem? wiesz już może coś? tak juz wiem................wszystko dobrze, operacja odbyła się bez większych problemów, chłopak czuje się dobrze:multi::multi: miał mięsaka poszczepiennego, jeszcze za bardzo nie wiem co to poczytam w necie i się uświadomię:evil_lol: piesio na milion procent nie ma 13 lat.....wet powiedział ze maksymalnie 6 lat ............nie wiem co ci ludzie mają w głowie:angryy: niuniek potrzebuje domku ............... trzeba ruszyć ogłoszeniami i znowu z kosmosu zebrać pieniążki na kastrację:roll: Quote
magda z. Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 tyle dobrze, że z chłopakiem już ok:lol: Quote
agaga21 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 mam z dolnego sląska chętny dom na astka ale w miarę młodego i lubiącego dzieci...ten niestety nie spełnia "wymogów":-( ale może macie jeszcze inne astki? Quote
magda z. Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 na watek zbiorczy bulków wrzucałam młodzika z Dłużyny, ale nie wiem czy jeszcze siedzi w schronie:roll: Quote
lolka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 magda z. napisał(a):na watek zbiorczy bulków wrzucałam młodzika z Dłużyny, ale nie wiem czy jeszcze siedzi w schronie:roll: niestety niuniek niezmiennie siedzi w schroo.........to dość trudny pies, do ludzi anioł ale prawdopodobnie był uczony gryźć psy, co ja mówię ZAGRYZAĆ:-( ...ostatnio się dowiedzialam że ma na swoim koncie 18 psów:crazyeye::placz: ale wiem że od kilku dni jest w schroo 3 letnia amstaffka.......oddana gdyż nie zgadzala się z nowym, małym pieskiem i niestety wspaniali udzie wybrali nowy model a niunia do won do schroniska jutro bede wiedziała wiecej Quote
magda z. Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 ale on tyle psów w schronie załatwił?????:crazyeye: Quote
lolka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 magda z. napisał(a):ale on tyle psów w schronie załatwił?????:crazyeye: nie .... on w schronisku jest sam w boksie ale jego zapędy są bardzo widoczne jak idzie na spacer:shake: ja myślę że on był specjalnie szkolony do mordowania a jak już się zestarzał to go s$%^^& oddali po prostu ......... znalezienie mu domu graniczy z cudem:placz: Quote
agnieszka32 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Bullowate z reguły nie lubią innych psów, więc psiak nie jest tutaj żadnym wyjątkiem. A skąd te informacje o 18 zagryzionych przez niego psach?? Quote
lolka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 agnieszka32 napisał(a):Bullowate z reguły nie lubią innych psów, więc psiak nie jest tutaj żadnym wyjątkiem. A skąd te informacje o 18 zagryzionych przez niego psach?? od baby która ją oddała......ponoć on był spadkiem po synku który wyjechał na saksy i kobita nie dawała rady z jego zapędami a synalek można się domyślać że wcześniej uczył go lub po prostu pozwalał na tego typu zachowanie w schroo była taka sytuacje, że był wyprowadzany na spacer i napatoczy się psiak luźno biegający ...... akcja była błyskawiczna, dobrze że ten bidul miał kołnierz po kastracji bo nie było by co zbierac......5 osób walczyło , polewali wodą , przyduszali a on nie chciał puścić psiaka.....dopiero jak zabrakło mu oddechu to puścił Quote
Alicja Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 :shake:raczej z taką przeszłością łatwo z domkiem nie będzie Quote
Recommended Posts