terra Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 koosiek napisał(a):A tak w ogóle była w końcu ta kobieta w schronisku? Czy znowu coś było ważniejszego od Cygana? Dobre pytanie:cool1: Quote
koosiek Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Pewnie nie przyszła, skoro na wątku cisza :angryy: Proszę, zajrzyjcie też na wątek Liki, współlokatorki Cyganka: Quote
bumel Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Przez dość długi czas nie będę miała dostępu do netu czy telefonu...jeśli któraś z Was chciałaby numer do ww. pani, to mogę teraz przesłać na priva. Ja juz dzwonić nie będę. Nie chcę. Nie widzę sensu. Nikt z nas przecież nie zmusi jej, żeby pojechała do Falenicy. Nawet jeśli to jest właścicielka, to jaka? Cygan zasługuje na kogoś lepszego. Trzymam mocno kciuki, żeby ktos taki się znalazł jak najszybciej. Quote
terra Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Też tak uważam. Cygan zasługuje na dom, który będzie go kochał i troszczył się o niego. Quote
koosiek Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Już wcześniej pisałam, że dalsze kontaktowanie się z tą kobieta nie ma sensu. A Cyganek na pewno jeszcze znajdzie wspaniały dom i swoich ludzi. Mocno w to wierzę :smile: Quote
Onaa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Byłoby wspaniale gdyby ktoś zechciał dać Cygankowi dt :roll:. Quote
Onaa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 A jak duży jest Cyganek ? I ile waży? Może ktoś napisać ? Quote
ania_sami Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Cygan wazy chyba ok 15-20 kg bo wg mnie nie wiecej... nie wiem:cool3: Quote
haliza Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 A myślałam że może już przeczytam że domek jest :shake: Quote
koosiek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Raczej bliżej 15 kg, 20 kg waży mój pies a Cygan jest trochę mniejszy. Co do DT, to napiszę wieczorem albo jutro. Quote
pidzej Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 co u Cygana? ktoś go odwiedza, Koosiek wychodzisz z nim czasem? Quote
koosiek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dzisiaj do niego jadę. Cyganek miał możliwość hotelikowania, ale nie wyszło :-( Niedługo będzie kastrowany. Wygląda strasznie, to już zupełnie inny psiak, niż ten, który trafił do Azylu - zarośnięty, oblepiony błotem :-( Całe szczęście, że na zimę nie zostanie w zewnętrznym boksie :roll: Ostatnio miałam z nim wyjść, nawet podszedł do krat, ale wcześniej wyszłam jeszcze z Fuksem i jak wróciłam Cygan nie chciał już wyjść z budy... Quote
Onaa Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Biedny Cyganek :placz:. Dlaczego nikt go nie chce. On tam marnieje z dnia na dzień w schronisku. Quote
pidzej Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 zmieniłam tytuł. To bezproblemowy pies, potrzebny tymczas na już! Quote
haliza Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 O kurcze jakie biedne futerko- kudłacze są biedne w schronisku .... A dlaczego nie wyszło z tymczasem ? Quote
koosiek Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Zwolniło się miejsce u Murki na które miał wejść azylowy Rudzik. Rudzik nie pojechał, proponowałam Cygana, ale w Azylu nie byli zdecydowani, zastanawiali się jeszcze nad Uzim i w sumie stanęło na niczym :roll: I, zanim się wyjaśniło, który psiak pojedzie, dziewczyna, która rezerwowała miejsce dla Rudzika zwolniła je. I tyle. Znowu wczoraj z nim nie wyszłam. Siedział w budzie, nawet na widok smaka wyciągał głowę tylko na tyle, żebym nie zdołała złapać obroży. Na siłę nie chciałam go wyciągać... Quote
Onaa Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Trzeba ratować biednego Cyganka :placz:. On taki biedniutki. A nie da sie tego z tym miejscem u Murki jeszcze jakoś uzgodnić, żeby było dobrze. Bo szkoda, że ten biedny psiak nie skorzystał. Quote
haliza Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ale smutno się jakoś zrobiło :-( on się wycofuje jak to dłużej potrwa to nie będzie kogo zabierać :shake: Quote
koosiek Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Jest jakaś pani zainteresowana adopcją Cygana, ale musi przekonać męża. Zobaczymy, jak to będzie. Quote
haliza Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 O kurcze aż boję się cieszyć,ale trzymać kciuki mogę -bardzo mocno;) Quote
terra Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ja też trzymam mocno kciuki, żeby się udało Cygankowi. Quote
Recommended Posts