Jump to content
Dogomania

Staruszek Cygan,Mix Sznaucera i Pudla, bardzo źle znosi schron - Pojechał do domu.

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja już nie rozumiem, ta osoba szukała tyle swojego psa, dawała ogłoszenia do gazet a teraz co ? Nie jest zainteresowana sprawdzeniem czy to nie jej psiak.
Szczerze powiem, że bym chciała to wyjaśnić, dowiedzieć się jak jest naprawdę, może ta osoba ma już nowego psa i tego którego szukała nie może już wziąść. Czasami jak ludziom jest głupio to unikają kontaktu, a wg mnie lepiej jest wiedzieć na czym się stoi.
Ale to bumel Ty już wiesz najlepiej co robić, bo to Ty rozmawiałaś z tą osobą tak ?

Posted

Jednak zadzwoniłam... w ten weekend nie pojechała zobaczyć Cyganka i na razie nie wie, kiedy będzie mogła to zrobić.
Uusłyszałam, ze pani przebywa na zwolnieniu lekarskim i z przyczyn obiektywnych nie może na razie pojechać do azylu.

I tyle, dobrze, że jest koosiek i że poogłasza Cyganka, bo na tym trzeba się skupić, myślę. Psiakowi pilnie potrzeba dobrego domku.

Posted

[quote name='koosiek']No tak, na zwolnieniu, ale chyba nie trzeci tydzień? Nie wiem, może jestem przewrażliwiona, ale dla mnie to są tylko wykręty :roll:[/quote]

Ja też tak to odbieram:roll:

Posted

Myślałby kto że to prawda,po swojego psa to nie pojechałabym jak bym była przywiązana do łóżka,coś tu nie gra.Biedny misio dobrze że on nic nie rozumie z tej akcji :shake:
Trzymam kciuki za ten prawdziwy domek....

Posted

A ja wam powiem tak: gdy pierwszy raz wyszłam na spacer z Cygankiem, dopiero po chwili skojarzyłam jego imię, a jeszcze później, że na azylowym wątku ktoś napisał, że to staruszek. Był cały czarniutki, sierść miał trochę zaniedbaną, ale jeszcze ładną, biegał sobie wesoło i był całkiem szczęśliwy. Teraz pycho mu posiwiało, sierść jest w fatalnym stanie a gdy do niego przyjdę, z opuszczona głową podchodzi do siatki i nawet nie daje się pogłaskać, bo zaraz wraca do budy... Na pewno kiedyś był psem domowym, kochanym i rozpieszczanym. Nie wiem, czy się zgubił, czy został porzucony - ale wiem, że w schronisku on powoli gaśnie...

Posted

To prawda te psiaki bardzo się wycofują- kiedy wierzą że ktoś po nich przyjdzie są radosne ,ale kiedy dociera do nich że nikt ich nie chce -gasną w oczach,dopiero domek pozwala im ponownie rozkwitnąć....

Posted

Dogo07 napisał(a):
A allegro i inne ogłoszenia psiak ma ? I co nikt nie dzwoni, nie pyta o niego ?

Ogłoszenia ma, nie odświeżałam ich, skoro była szansa na dom, ale już są odświeżone i robię nowe. Allegro ma, dwa razy miał nawet wyróżniane. I nic...

Posted

boże serce pęka i zupełnie też nie rozumiem tej kobiety... po co daje ogłoszenia o poszukiwaniach swojego psa - chyba tylko żeby uspokoić sumienie bo jakby go szukała to byłaby w azylu od razu... paranoja... psiaczku kochany... - dziewczyny a nie da się mu poobcinać filców? żeby było mu wygodniej? może wizyta u fryzjera? chyba, że podczas kastracji - tylko nie na króciutko obciąć bo już za zimno:shake:

Posted

Cygan został znaleziony na warszawskich Bielanach. Samotnie przemierzał kolejne ulice aż zaniedbanego i zmęczonego zabrali pracownicy Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie - Falenicy. Wygląda na mixa sznaucera i pudla, ma śliczną sierść która teraz jest jeszcze zaniedbana, ale to kwestia odrobiny pielęgnacji.
Bardzo spokojny, delikatny, nieco nieśmiały piesek który jest wdzięczny za każdy spacer. Daje się nosić na rękach, łagodny. Ma ok. 9 lat. W Azylu jest dość krótko i jeszcze nie wie, co to schroniskowa codzienność.
Szukamy kochającego domu dla Cygana, by już nigdy nie musiał się błąkać...

KONTAKT
:
tel: 501 258 303
e-mail: azyl@psianiol.org

Cygan - spokojny piękny mix sznaucera i pudla

Cygan - piękny spokojny mix sznaucer i pudel / Psy > Sznaucery - Warszawa - Falenica

Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca

http://mojpupil.pl/psy-oddam-Sznaucer_sredni,320.html

Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

Cygan - piękny przyjazny mix sznaucer i pudel :: (S003557) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl

Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia

Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się

Animalia.pl :: Ogłoszenia :: sznaucer średni pies czarny Warszawa - Falenica

Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa

Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne

Cygan - piękny spokojny mix sznaucer i pudel, Warszawa, Społeczność, zwierzaki,

Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl

Cygan - piękny spokojny mix sznaucer i pudel - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa

Cygan został znaleziony na warszawskich / Sznaucer / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Cygan - piękny spokojny mix sznaucer i pudel - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl

Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię!

Cygan - spokojny piękny mix sznaucer i pudel Psy Szczeniaki Sznaucer Warszawa Mazowieckie - Petsy

Cygan - spokojny pikny mix sznaucer i pudel - Warszawa - Oddam psa na Morusek.pl

Mix sznaucer średni pudel łagodny : wolontariusz : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

Cygan - spokojny piękny mix sznaucer i pudel - warsza.pl

Kupię Sprzedam | Cygan - spokojny piękny mix sznaucer i pudel

Cygan - spokojny piękny mix sznaucer i pudel

szukaj :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga