bumel Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='koosiek'] Tak mi szkoda Cyganka...[/quote] Mi też bardzo...i b. przykro, że nic nie wyszło z tej całej akcji... Quote
Onaa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 To ja już nie rozumiem, ta osoba szukała tyle swojego psa, dawała ogłoszenia do gazet a teraz co ? Nie jest zainteresowana sprawdzeniem czy to nie jej psiak. Szczerze powiem, że bym chciała to wyjaśnić, dowiedzieć się jak jest naprawdę, może ta osoba ma już nowego psa i tego którego szukała nie może już wziąść. Czasami jak ludziom jest głupio to unikają kontaktu, a wg mnie lepiej jest wiedzieć na czym się stoi. Ale to bumel Ty już wiesz najlepiej co robić, bo to Ty rozmawiałaś z tą osobą tak ? Quote
terra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Biedny pies, dobrze, że nie wie jak się nim interesuje być może była pani, bo by mu serce pękło.:shake: Quote
bumel Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jednak zadzwoniłam... w ten weekend nie pojechała zobaczyć Cyganka i na razie nie wie, kiedy będzie mogła to zrobić. Uusłyszałam, ze pani przebywa na zwolnieniu lekarskim i z przyczyn obiektywnych nie może na razie pojechać do azylu. I tyle, dobrze, że jest koosiek i że poogłasza Cyganka, bo na tym trzeba się skupić, myślę. Psiakowi pilnie potrzeba dobrego domku. Quote
koosiek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 No tak, na zwolnieniu, ale chyba nie trzeci tydzień? Nie wiem, może jestem przewrażliwiona, ale dla mnie to są tylko wykręty :roll: Quote
terra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='koosiek']No tak, na zwolnieniu, ale chyba nie trzeci tydzień? Nie wiem, może jestem przewrażliwiona, ale dla mnie to są tylko wykręty :roll:[/quote] Ja też tak to odbieram:roll: Quote
haliza Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Myślałby kto że to prawda,po swojego psa to nie pojechałabym jak bym była przywiązana do łóżka,coś tu nie gra.Biedny misio dobrze że on nic nie rozumie z tej akcji :shake: Trzymam kciuki za ten prawdziwy domek.... Quote
koosiek Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 A ja wam powiem tak: gdy pierwszy raz wyszłam na spacer z Cygankiem, dopiero po chwili skojarzyłam jego imię, a jeszcze później, że na azylowym wątku ktoś napisał, że to staruszek. Był cały czarniutki, sierść miał trochę zaniedbaną, ale jeszcze ładną, biegał sobie wesoło i był całkiem szczęśliwy. Teraz pycho mu posiwiało, sierść jest w fatalnym stanie a gdy do niego przyjdę, z opuszczona głową podchodzi do siatki i nawet nie daje się pogłaskać, bo zaraz wraca do budy... Na pewno kiedyś był psem domowym, kochanym i rozpieszczanym. Nie wiem, czy się zgubił, czy został porzucony - ale wiem, że w schronisku on powoli gaśnie... Quote
haliza Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 To prawda te psiaki bardzo się wycofują- kiedy wierzą że ktoś po nich przyjdzie są radosne ,ale kiedy dociera do nich że nikt ich nie chce -gasną w oczach,dopiero domek pozwala im ponownie rozkwitnąć.... Quote
Onaa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 A allegro i inne ogłoszenia psiak ma ? I co nikt nie dzwoni, nie pyta o niego ? Quote
koosiek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dogo07 napisał(a):A allegro i inne ogłoszenia psiak ma ? I co nikt nie dzwoni, nie pyta o niego ? Ogłoszenia ma, nie odświeżałam ich, skoro była szansa na dom, ale już są odświeżone i robię nowe. Allegro ma, dwa razy miał nawet wyróżniane. I nic... Quote
malawaszka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 boże serce pęka i zupełnie też nie rozumiem tej kobiety... po co daje ogłoszenia o poszukiwaniach swojego psa - chyba tylko żeby uspokoić sumienie bo jakby go szukała to byłaby w azylu od razu... paranoja... psiaczku kochany... - dziewczyny a nie da się mu poobcinać filców? żeby było mu wygodniej? może wizyta u fryzjera? chyba, że podczas kastracji - tylko nie na króciutko obciąć bo już za zimno:shake: Quote
malawaszka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Przydałoby się na watku wstawić tekst do ogłoszeń i linki do tych, które sa zrobione już :razz: Quote
koosiek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Cygan został znaleziony na warszawskich Bielanach. Samotnie przemierzał kolejne ulice aż zaniedbanego i zmęczonego zabrali pracownicy Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie - Falenicy. Wygląda na mixa sznaucera i pudla, ma śliczną sierść która teraz jest jeszcze zaniedbana, ale to kwestia odrobiny pielęgnacji. Bardzo spokojny, delikatny, nieco nieśmiały piesek który jest wdzięczny za każdy spacer. Daje się nosić na rękach, łagodny. Ma ok. 9 lat. W Azylu jest dość krótko i jeszcze nie wie, co to schroniskowa codzienność. Szukamy kochającego domu dla Cygana, by już nigdy nie musiał się błąkać... KONTAKT: tel: 501 258 303 e-mail: azyl@psianiol.org Cygan - spokojny piękny mix sznaucera i pudla Cygan - piękny spokojny mix sznaucer i pudel / Psy > Sznaucery - Warszawa - Falenica Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca http://mojpupil.pl/psy-oddam-Sznaucer_sredni,320.html Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Cygan - piękny przyjazny mix sznaucer i pudel :: (S003557) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Animalia.pl :: Ogłoszenia :: sznaucer średni pies czarny Warszawa - Falenica Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Cygan - piękny spokojny mix sznaucer i pudel, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, Ogłoszenia :: Kącik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupię/sprzedam :: Wegetarianie.pl Cygan - piękny spokojny mix sznaucer i pudel - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Cygan został znaleziony na warszawskich / Sznaucer / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Cygan - piękny spokojny mix sznaucer i pudel - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Cygan - spokojny piękny mix sznaucer i pudel Psy Szczeniaki Sznaucer Warszawa Mazowieckie - Petsy Cygan - spokojny pikny mix sznaucer i pudel - Warszawa - Oddam psa na Morusek.pl Mix sznaucer średni pudel łagodny : wolontariusz : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Cygan - spokojny piękny mix sznaucer i pudel - warsza.pl Kupię Sprzedam | Cygan - spokojny piękny mix sznaucer i pudel Cygan - spokojny piękny mix sznaucer i pudel szukaj :-: Lecznica Małych Zwierząt :-: Zbigniew Mozga Quote
malawaszka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 wow!!!! no to ja nie wiem co mogę jeszcze zrobić :klacz: dałam go na adopcyjną sznaucerów i trzymam :kciuki: Quote
koosiek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dziękuję za wrzucenie go na stronę :smile: Już jakiś czas go ogłaszam, po trochu, po trochu i tyle się tego uzbierało ;) Ale co z tego, jak nikt się nie odzywa :roll: Quote
bumel Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja dam Cyganka znowu na piątkowe strony stołecznej wyborczej, poprzednim razem zero odzewu, ale być może tym razem...:roll: Quote
terra Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Mam nadzieję, że tym razem uda się znaleźć domek dla Cygana. Quote
koosiek Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A może ktoś zdolny zrobiłby Cygankowi plakat? Quote
siekowa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Zrobiłam Cygankowi zwyczajny plakacik, może się przyda jeśli nikt nie zrobi czegoś lepszego CYGANEK SZUKA DOMU - Chomikuj.pl Quote
koosiek Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Super, w poniedziałek wydrukuję i porozwieszam trochę. Może to będzie dla Cyganka szansa... Quote
obraczus87 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Prosze o pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/zora-od-dr-k-ma-szanse-na-dt-brak-deklar-pomocy-146608/#post12976832 Quote
koosiek Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 A tak w ogóle była w końcu ta kobieta w schronisku? Czy znowu coś było ważniejszego od Cygana? Quote
Recommended Posts