Jump to content
Dogomania

Staruszek Cygan,Mix Sznaucera i Pudla, bardzo źle znosi schron - Pojechał do domu.

Recommended Posts

Posted

koosiek napisał(a):
A tak w ogóle była w końcu ta kobieta w schronisku? Czy znowu coś było ważniejszego od Cygana?

Dobre pytanie:cool1:

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przez dość długi czas nie będę miała dostępu do netu czy telefonu...jeśli któraś z Was chciałaby numer do ww. pani, to mogę teraz przesłać na priva.

Ja juz dzwonić nie będę. Nie chcę. Nie widzę sensu. Nikt z nas przecież nie zmusi jej, żeby pojechała do Falenicy. Nawet jeśli to jest właścicielka, to jaka? Cygan zasługuje na kogoś lepszego. Trzymam mocno kciuki, żeby ktos taki się znalazł jak najszybciej.

Posted

Już wcześniej pisałam, że dalsze kontaktowanie się z tą kobieta nie ma sensu.

A Cyganek na pewno jeszcze znajdzie wspaniały dom i swoich ludzi. Mocno w to wierzę :smile:

Posted

Dzisiaj do niego jadę. Cyganek miał możliwość hotelikowania, ale nie wyszło :-( Niedługo będzie kastrowany.

Wygląda strasznie, to już zupełnie inny psiak, niż ten, który trafił do Azylu - zarośnięty, oblepiony błotem :-( Całe szczęście, że na zimę nie zostanie w zewnętrznym boksie :roll: Ostatnio miałam z nim wyjść, nawet podszedł do krat, ale wcześniej wyszłam jeszcze z Fuksem i jak wróciłam Cygan nie chciał już wyjść z budy...

Posted

Zwolniło się miejsce u Murki na które miał wejść azylowy Rudzik. Rudzik nie pojechał, proponowałam Cygana, ale w Azylu nie byli zdecydowani, zastanawiali się jeszcze nad Uzim i w sumie stanęło na niczym :roll: I, zanim się wyjaśniło, który psiak pojedzie, dziewczyna, która rezerwowała miejsce dla Rudzika zwolniła je. I tyle.

Znowu wczoraj z nim nie wyszłam. Siedział w budzie, nawet na widok smaka wyciągał głowę tylko na tyle, żebym nie zdołała złapać obroży. Na siłę nie chciałam go wyciągać...

Posted

Trzeba ratować biednego Cyganka :placz:.
On taki biedniutki.
A nie da sie tego z tym miejscem u Murki jeszcze jakoś uzgodnić, żeby było dobrze. Bo szkoda, że ten biedny psiak nie skorzystał.