Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wilczek, wpisz w pierwszy post, pierwsza wplate na asty bazarek Alicji 113 zl. Mam jeszcze nie potwierdzone do miejsce w Cieszynie od 8 lipca, ale do tej pory musimy miec wplate lub deklaracje choc na pierwszy miesiac dla jednego psa czyli 450 zl

Posted

Chyba wszędzie na watkach napisze to samo bo poprostu mam dośc:
Mnie tez prawie w domu nie ma i nawet nie mam kiedy sie załatwic a co dopiero do schronu:angryy:...a mam dosc wszystkiego.W weekend zas robota bo festyny i w koło macieju. Udało mi sie do kompa chodzacego w robocie dostac to jestem
Te wolontariuszki by sie mogły zalogowac i pisac to nieeeeeee!!!...:flaming:
juz pisze na 1 stronie

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]fajnie :razz::razz::razz:[/FONT]

[FONT=Arial] psy z Jebia napewno mieć szczęścia mieć nie będą :shake:... przecież nie będę sama tu skakać po wątku ... a nawet pytania na temat innych psów na GG do osób bywających są zlewane sikiem prostym ...dziękuję bardzo
dziewczyny z BwP same sobie podjadą sprawdzic te boxery o które pytałam
[/FONT]
Ala mnie tam nie ma i nie bedzie przez najbliższy tydzien.Poprostu przesrane...A telefonicznie mnie kłamia więc po co dzwonic??:shake:

Posted

W pierwszej kolejnosci wyciagamy Iwana, nie odnajduje sie w schronie, rozwalil juz dwa kojce :mad:W dalszym ciagu jest piec sztuk, w tym jedna sunia.
Dla uspokojenia podaje ze wszystkie sa po kastracji:loveu:

Posted

Ada, widze ze masz lepsze wiadomosci ze schronu. Ja nic nie wiem.:oops: Jak wracam do domu to juz zamkniete i nikt mnie nie wpusci. Jak mi sie wyprostuje zycie to musze nadrobic wszystko.

Posted

Zobaczymy czy ktorys z nich znajdzie nowego wlasciciela, i czy osoba zainteresowana adopcja zostanie przekierowana do mnie. :crazyeye::angryy: Zaraz tez wrzuce Beagla na forum Beaglowe.

Posted

Moniko, czy zauwazylas ze przy kazdym bullowatym jest podany nr. tel. do wetki :crazyeye: Zaraz dzwonie jutro znow i spytam kto daje te glupie opisy przy psach :crazyeye: amstaff pies do strozowania i na podworze, podobny opis przy beaglu :mad::angryy::angryy::angryy:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Wogole smutno z ogloszeniami, cicho jak makiem zasial, Wszystkie asty z watku sa na Allegro przynajmniej od miesiaca i niestety telefon milczy jak zaklety :-(

Ada ...wakacje :shake:

Posted

Jest dopiero podobno od kilku dni, jest nadzieja ze wlasciciel sie znajdzie. Od poniedzialku ruszaja sterylki / podobno/. Boksami, po kolei. Psow teraz okolo 90. To zalapia sie prawie wszystkie. Choc jedna dobra nowina.