Ada-jeje Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Wilczek, wpisz w pierwszy post, pierwsza wplate na asty bazarek Alicji 113 zl. Mam jeszcze nie potwierdzone do miejsce w Cieszynie od 8 lipca, ale do tej pory musimy miec wplate lub deklaracje choc na pierwszy miesiac dla jednego psa czyli 450 zl Quote
wilczek007 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Chyba wszędzie na watkach napisze to samo bo poprostu mam dośc: Mnie tez prawie w domu nie ma i nawet nie mam kiedy sie załatwic a co dopiero do schronu:angryy:...a mam dosc wszystkiego.W weekend zas robota bo festyny i w koło macieju. Udało mi sie do kompa chodzacego w robocie dostac to jestem Te wolontariuszki by sie mogły zalogowac i pisac to nieeeeeee!!!...:flaming: juz pisze na 1 stronie Quote
wilczek007 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]fajnie :razz::razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial] psy z Jebia napewno mieć szczęścia mieć nie będą :shake:... przecież nie będę sama tu skakać po wątku ... a nawet pytania na temat innych psów na GG do osób bywających są zlewane sikiem prostym ...dziękuję bardzo dziewczyny z BwP same sobie podjadą sprawdzic te boxery o które pytałam [/FONT] Ala mnie tam nie ma i nie bedzie przez najbliższy tydzien.Poprostu przesrane...A telefonicznie mnie kłamia więc po co dzwonic??:shake: Quote
Ada-jeje Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 W pierwszej kolejnosci wyciagamy Iwana, nie odnajduje sie w schronie, rozwalil juz dwa kojce :mad:W dalszym ciagu jest piec sztuk, w tym jedna sunia. Dla uspokojenia podaje ze wszystkie sa po kastracji:loveu: Quote
monika55 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ada, widze ze masz lepsze wiadomosci ze schronu. Ja nic nie wiem.:oops: Jak wracam do domu to juz zamkniete i nikt mnie nie wpusci. Jak mi sie wyprostuje zycie to musze nadrobic wszystko. Quote
Ada-jeje Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Bo ja teraz dzwonie do schronu a nie do wetki. :evil_lol: i wydaje dyrektywy, na ile skuteczne nie wiem bo nie jestem na miejscu.:shake: Quote
monika55 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Astki juz oglaszane na Jasnecie. Przygarnij mnie [JasNet.pl] Quote
agaga21 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='monika55']Astki juz oglaszane na Jasnecie. Przygarnij mnie [JasNet.pl] Pies to pit bullka a nie amstaffka Quote
Ada-jeje Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Zobaczymy czy ktorys z nich znajdzie nowego wlasciciela, i czy osoba zainteresowana adopcja zostanie przekierowana do mnie. :crazyeye::angryy: Zaraz tez wrzuce Beagla na forum Beaglowe. Quote
monika55 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Taka sobie "robocza" nazwa dla wszystkich bo sie nie znam:oops: Ja kocham kudlacze. Quote
Ada-jeje Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Moniko, czy zauwazylas ze przy kazdym bullowatym jest podany nr. tel. do wetki :crazyeye: Zaraz dzwonie jutro znow i spytam kto daje te glupie opisy przy psach :crazyeye: amstaff pies do strozowania i na podworze, podobny opis przy beaglu :mad::angryy::angryy::angryy: Quote
monika55 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Nie znalam jej numeru komorki. Chetnych chyba nie ma. Zły czas. Quote
Ada-jeje Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Moniko juz w tej chwili nie ma bo sa nowe psy, ale jak byly asty to przy kazdym ascie byl jej nr. tel. stacjonarny. Quote
Ada-jeje Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wilczek prosze dopisz w pierwszym poscie 79. zl. bazarek Weroniki. Oj brakuje jeszcze sporo :-( zeby miec choc na jeden miesiac hotelowania. Quote
Ada-jeje Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wogole smutno z ogloszeniami, cicho jak makiem zasial, Wszystkie asty z watku sa na Allegro przynajmniej od miesiaca i niestety telefon milczy jak zaklety :-( Quote
Alicja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ada-jeje napisał(a):Wogole smutno z ogloszeniami, cicho jak makiem zasial, Wszystkie asty z watku sa na Allegro przynajmniej od miesiaca i niestety telefon milczy jak zaklety :-( Ada ...wakacje :shake: Quote
Ada-jeje Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No i dopiero sie zaczely, strach myslec co bedzie przez te dwa miesiace. :-( Quote
monika55 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Nowy/a ast w schronisku. Nie bylo z kim pogadac bo lalo okropnie. Pusto, smutno. Quote
Ada-jeje Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Moniko nie zalamuj mnie :shake: :mad: ja jeszcze chce troche pozyc, bo mam cel. Zapraszamy na bazarek dla astow. http://www.dogomania.pl/forum/f99/proanimals-zaprasza-na-bazarek-na-ratowanie-astkow-do-5-lipca-do22-00-a-140953/index2.html Quote
Alicja Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Arial]te ilości bullowatych mnie przerażają :shake:[/FONT] Quote
Ada-jeje Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Wole nie myslec co sie stanie z bullowatymi, coraz trudniej znalezc dom, a tu wkolo slychac ze juz sie ast znudzil, i coraz wiecej laduje w schroniskach :placz: Quote
monika55 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Jest dopiero podobno od kilku dni, jest nadzieja ze wlasciciel sie znajdzie. Od poniedzialku ruszaja sterylki / podobno/. Boksami, po kolei. Psow teraz okolo 90. To zalapia sie prawie wszystkie. Choc jedna dobra nowina. Quote
Recommended Posts