Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wiec w hotelu w Cieszynie dopiero w lipcu bedzie wolne miejsce u p. Marty jak sie zwolni kojec to da mi znac. Alicjo wiem ze w Bogatyni tez jest hotelik ale my jako fundacja nie mamy juz kasy na kolejnego psa, i tu jest pies pogrzebany. Alicjo sama chyba wiesz ze umieszczenie psa w hotelu to najpierw deklaracje finansowe a dopoki tych nie ma, nie widze mozliwosci pomocy nastepnmu astkowi.

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
A wiec w hotelu w Cieszynie dopiero w lipcu bedzie wolne miejsce u p. Marty jak sie zwolni kojec to da mi znac. Alicjo wiem ze w Bogatyni tez jest hotelik ale my jako fundacja nie mamy juz kasy na kolejnego psa, i tu jest pies pogrzebany. Alicjo sama chyba wiesz ze umieszczenie psa w hotelu to najpierw deklaracje finansowe a dopoki tych nie ma, nie widze mozliwosci pomocy nastepnmu astkowi.

[FONT=Arial]
Ada ...wiem , ze trzeba deklaracji ....przydały by się tez Bazarki ...nawet czasem pomoc w podnoszeniu ... , drobne wpłaty ... poza tym co ... jaki rozgłos takie zainteresowanie ....dybym sama nie szperała po tematach to o tych psach też bym nie wiedziała :roll:[/FONT]

Posted

Alicjo to skupcie sie na watku waszych astow i rozglaszajcie, ja bazarkow nie bede robic bo nie umiem i nie mam na to czasu. Sa gotowe fotki u Dea i to sa moje rzeczy ktore sa u mnie wystarczy zebyscie zrobily bazarek z tych rzeczy a ja juz wysle. Poprosze rowniez Weronike zeby zrobila bazarek z rzeczy ktore nam zostaly na watek astow w waszym schronie.

Posted

Nie dojechalam bo pada mocno. Zadzwonilam i przekazuje co nastepuje: "Jest 5 astow, Suczka nie poszla do adopcji ale odebrali ja wlasciciele." Asty sa do adopcji tylko przez Fundacje Proanimals.:cool3:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Alicjo to skupcie sie na watku waszych astow i rozglaszajcie, ja bazarkow nie bede robic bo nie umiem i nie mam na to czasu. Sa gotowe fotki u Dea i to sa moje rzeczy ktore sa u mnie wystarczy zebyscie zrobily bazarek z tych rzeczy a ja juz wysle. Poprosze rowniez Weronike zeby zrobila bazarek z rzeczy ktore nam zostaly na watek astow w waszym schronie.
[FONT=Arial]
Ada wprawdzie z czasem cienko :cool1:....ale niech Dea podeśle mi te foty
alicja512@gmail.com[/FONT]

Posted

[quote name='Ada-jeje']Dzisiaj dzwonilam w sprawie hoteliku kolo Bogatyni, chwilowo nie ma miejsc, ale i kasy wciaz brakuje. :-( :placz: Alicjo czy Dea sie odezwala :-o

[FONT=Arial]nie ...nie odezwała się :shake:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]fajnie :razz::razz::razz:[/FONT]

[FONT=Arial] psy z Jebia napewno mieć szczęścia mieć nie będą :shake:... przecież nie będę sama tu skakać po wątku ... a nawet pytania na temat innych psów na GG do osób bywających są zlewane sikiem prostym ...dziękuję bardzo
dziewczyny z BwP same sobie podjadą sprawdzic te boxery o które pytałam
[/FONT]

Posted

choroba jasna przez tydzien na dogo nie mogłam wleżć!Naprawiali cos czy ki czort??!!:angryy::angryy: ...ide czytac co nowego...
aa...Diablo ponoc został zaadoptowany przez pracownicę.

Posted

[FONT=Arial]Dziś zostało wpłacone 113 zł z bazarku , NA KONTO FUNDACJI Pro Animals , na amstafy przebywające pod opieką fundacji ... proszę o potwierdzenie jak pieniążki zostaną zaksięgowane . Wpłata z mojego konta osobistego .[/FONT]

Posted

Alicjo nie omieszkam napisac potwierdzenia, zas zalozycielke watku poprosimy zeby w pierwszym poscie wpisywala wplaty na asty. Po zakonczeniu naszego bazarku kwota ta ulegnie zmianie. Pytanie tylko kiedy uzbieramy na jeden miesiac hotelowania i kiedy zwolni sie miejsce w jedym z trzech hotelikow ktore dobrze znamy.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Alicjo nie omieszkam napisac potwierdzenia, zas zalozycielke watku poprosimy zeby w pierwszym poscie wpisywala wplaty na asty. Po zakonczeniu naszego bazarku kwota ta ulegnie zmianie. Pytanie tylko kiedy uzbieramy na jeden miesiac hotelowania i kiedy zwolni sie miejsce w jedym z trzech hotelikow ktore dobrze znamy.
[FONT=Arial]
jest jeszcze hotelik w Brodnicy
[/FONT]

Posted

Wiem Alicjo ze tam tez jest hotelik, ale odleglosc dosc trudna do przeskoczenia, ja osobiscie w takie dlugie trasy juz nie jezdze :shake: no i tez nie wiele wiemy jak radzi sobie wlascicielka hoteliku w Brodnicy z astami.