Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owszem jest mowa o eutanazji dla psow nieadopcyjnych, co nie oznacza ( przynajmniej w to wierze ) ze bedzie to holokaust :placz: Jedno co moga zrobic dziewczzny to fotki tych psow i szukac kogos z dogomani zeby wyciagac takie psy.

Posted

ufff...:errrr:..jestem i żyję na całe szczescie!...Mam fotki astków, tego łaciatego i Iwana.ALe Iwan schudł:shake:...Iwan jest fajny tylko ruchliwy ,Bardzo spokojny jest ten łaciatek..Ta bezowa jest wykastrowana ale nie da jeszcze podejsc do siebie, a z tym Dioblo to ja juz niewiem co robic...No i TEN NOWY!!!!!Wylazłam z nim na spacer zrobic mu fote i...nagle mu sie cos ubzdurało,dawaj szarpac smycz warczeć, próbowac dominowac, nie dawałam se rady az wpadło mi na pomysł dac mu komende "szukaj" i puscił i takim sposobem zataszczyłam szatana do boksu!!!W boksie nie dał mi wyjsc właził na mnie warczał, wreszcie jakos spokojnie udało mi sie go odrzucic i wylezc stamtąd...Luuuudzie takiej akcji jescze niemiałam:shake: Troche miałam stracha czy ujdę cało:roll:...
A ta suczka brazowa chyba juz poszła...W tej całej akcji zapomniałam o nią spytać.

Posted

Wilczek zapytaj koniecznie smsem czy sunia brazowa poszla do adopcji, i czy byla po sterylce, i na jaka umowe poszla :crazyeye: jest to dla mnie bardzo wazne.
Gratuluje zimnej krwi i opanowania sytuacji, nastepny raz biez ze soba jakies smakolyczki lub patyk, bo asty bardzo lubia patole i najlepiej jak idziecie we dwie o ile to mozliwe. Dawaj foty bo robimy im Allegro. Ot i mamy madre osoby ktore sa czlomkami stowarzyrzenia ( chyba pseudo) :angryy:

Posted

no więc ten brązowy to to sztańsko...Jeszcze stał cicho....Astka w kubraczku przynajmniej ostrzegała by nie podchodzic...

Pracownica odpisała ze nie pamięta gdzie poszła astka,musi zajrzec w papiery więc poczekamy do jutra...

Posted

Wilczek napisz co wiesz o psach:
1. To chyba Iwan chudy biedaczysko, czy on juz bez jajek :crazyeye:
2. To Laciatek ten juz ma Allegro i wiem ze bez jojek.
3. Czy to tez pies :crazyeye:
4. To wiadomo ze suka bo jest po sterylce.
5. to Diablo a szosta poszla mowisz do adopcji, poczekamy do jutra co Ci lala odpisze a ja poczekam do poniedzialku z moja rozmowa.:angryy:
:crazyeye: Dawaj dziolcha tu teraz krotkie opisy.:evil_lol:

Posted

ah no tak...opisy na tej pierwszej stronie moze jakies nie poprawione:oops:...
Iwan nie ma jojek bo po kastracji przecie, Łaciatek tez po kastracji.
Ta w kubraczku zielonym to sunia po sterylce.
A ten brązowy z biała łatą na piersi to ten dzikus co mnie pogonił prawie

Posted

[FONT=Arial]Ada a ja mam kilka pytań .
Czy ASTy , psy w typie AST pójdą do hoteliku ??
Gdzie??
Czytałam że u Lecha:roll: ....więc na jakich zasadach:roll: ... przecież Jebiański schron nie ma hotelu :cool1: więc jak ...płacić za co:crazyeye:....płacić do kieszeni kierownikowi :cool1:pracownicy :cool1: wetce :cool1: ...był JEDEN pies w hotelu :roll: w schronisku w lipcu 2008 roku ...własciciel musiał wyjechać , zapłacił , przyniósł dla psa miski , Frolika a pies wpierdzielał , znaczy nie wpierdzielał ....dostawał do konsumpcji rosół z makaronem i z kucharkiem , czyli to co inne psiaczki , przez cały czas jaki tam spędził NIE BYŁ WYPROWADZANY z kojca na weglu :cool1:
[/FONT]

Posted

oby coś dały Aduś Twoje rozmowy z JZK i UM... bo moje (nasze) mieli głęboko gdzies.... oni wiedzą co się dzieje, udają że wszystko ok.
na jastrzębskim portalu w pytaniach do prezydenta też były zadawane pytania - dlaczego.... dlaczego tak jest, dlaczego oni się na to zgadzają...
pan prezydent odpisał:

Odpowiedź: Przedstawione zarzuty nie znajdują potwierdzenia w protokołach kontroli schroniska

Odpowiedź: Wysuwane zarzuty odnośnie złego traktowania zwierząt są bezpodstawne – nie mają żadnego potwierdzenia w przeprowadzonych kontrolach.

pewnie że nie ma potwierdzenia, jak sie wysyła na ontrolę SWOICH kolesi, ludzi utopionych w tym goownie po uszy....

ja sama monitowałam i za czasów grabarza i za czasów Lecha.... nic .... mają "plecy" i wszystko jest w najlepszym porządku....:shake::shake::shake:

Posted

Alicja taka byly moja propozycja, zeby miec jakas pewnosc ze psy naprawde znajda sie pod nasza opieka. Faktycznie nie ma komu placic i jak sie okazalo po mojej rozmowie z nim, nie dotrzymal slowa i wydal jedna sunie :mad:Alicja nie ma kasy zeby zabrac nawet jednego asta :shake: Nie chce tez wyrzucac kasy w bloto zeby zabierac asty do hotelow gdzie nikt z nimi nie bedzie pracowal, a taki hotel prowadzi tylko p. Tomek z Cieszyna i p. Marta z Mysleniec. W Myslenicach bede jutro to sie dowiem kiedy bedzie nastepne wolne miejsce, zas do p. Tomka bede dzwonic dzisiaj i zapytam kiedy wraca z urlopu i czy u niego po powrocie z urlopu bedzie wolne miejsce, wtedy mozna bedzie zabrac jednego a wy zadecydujecie ktorego. Zabranie wszystkich nie jest mozliwe a w wspolprace z tymi osobami przestalam juz wierzyc :angryy: ale do JZ do UM do prezydenta i tak sie wybieram.

Posted

[FONT=Arial]Jest to tym bardziej przykre , ze to NAM wcześniej zarzucono nie tylko TU na Dogo wichrzycielstwo .... brak chęci współpracy , teraz wiesz i TY jak pracuje się z tymi:roll: osobami .

Są bullowate też w hoteliku w Bogatyni i tam pan Marek pracuje z nimi , ale o tym musiałabyś pisać do ab-agnieszki .
[/FONT]