monika55 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Mialam jechac dzisiaj, a tu leje wieje. Guzik zobacze. Quote
agaga21 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 czy to w tym "schronisku" podjęto decyzję by usypiać wszystkie starsze psy???(nawet te zdrowe):angryy::angryy::angryy: Quote
Ada-jeje Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Owszem jest mowa o eutanazji dla psow nieadopcyjnych, co nie oznacza ( przynajmniej w to wierze ) ze bedzie to holokaust :placz: Jedno co moga zrobic dziewczzny to fotki tych psow i szukac kogos z dogomani zeby wyciagac takie psy. Quote
monika55 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Jest pieknie. [url=http://portal.tvkanon.pl/program/ogladaj/784/pomozmy-schronisku.tv] Quote
Ada-jeje Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Moniko nie otwiera sie podany przez Ciebie link. :shake: Quote
monika55 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 To program z 20 maja. Otworz TVKanon. Wklep "Pomozmy schronisku. Quote
clockwork Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Ada-jeje']Moniko nie otwiera sie podany przez Ciebie link. :shake: Program TVPomóżmy schroniskuTVKanon.pl - Regionalny Portal Informacyjny Quote
wilczek007 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 ufff...:errrr:..jestem i żyję na całe szczescie!...Mam fotki astków, tego łaciatego i Iwana.ALe Iwan schudł:shake:...Iwan jest fajny tylko ruchliwy ,Bardzo spokojny jest ten łaciatek..Ta bezowa jest wykastrowana ale nie da jeszcze podejsc do siebie, a z tym Dioblo to ja juz niewiem co robic...No i TEN NOWY!!!!!Wylazłam z nim na spacer zrobic mu fote i...nagle mu sie cos ubzdurało,dawaj szarpac smycz warczeć, próbowac dominowac, nie dawałam se rady az wpadło mi na pomysł dac mu komende "szukaj" i puscił i takim sposobem zataszczyłam szatana do boksu!!!W boksie nie dał mi wyjsc właził na mnie warczał, wreszcie jakos spokojnie udało mi sie go odrzucic i wylezc stamtąd...Luuuudzie takiej akcji jescze niemiałam:shake: Troche miałam stracha czy ujdę cało:roll:... A ta suczka brazowa chyba juz poszła...W tej całej akcji zapomniałam o nią spytać. Quote
Ada-jeje Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Wilczek zapytaj koniecznie smsem czy sunia brazowa poszla do adopcji, i czy byla po sterylce, i na jaka umowe poszla :crazyeye: jest to dla mnie bardzo wazne. Gratuluje zimnej krwi i opanowania sytuacji, nastepny raz biez ze soba jakies smakolyczki lub patyk, bo asty bardzo lubia patole i najlepiej jak idziecie we dwie o ile to mozliwe. Dawaj foty bo robimy im Allegro. Ot i mamy madre osoby ktore sa czlomkami stowarzyrzenia ( chyba pseudo) :angryy: Quote
agaga21 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 wilczek007 napisał(a):ok juz piszę.nie gwarantuje jednak ze mi odpisze jak to było ostatnio... to moze lepiej zadzwonić ;) nie będzie odwrotu:diabloti: Quote
wilczek007 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 ok juz piszę.nie gwarantuje jednak ze mi odpisze jak to było ostatnio... Quote
wilczek007 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 no więc ten brązowy to to sztańsko...Jeszcze stał cicho....Astka w kubraczku przynajmniej ostrzegała by nie podchodzic... Pracownica odpisała ze nie pamięta gdzie poszła astka,musi zajrzec w papiery więc poczekamy do jutra... Quote
Ada-jeje Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Wilczek napisz co wiesz o psach: 1. To chyba Iwan chudy biedaczysko, czy on juz bez jajek :crazyeye: 2. To Laciatek ten juz ma Allegro i wiem ze bez jojek. 3. Czy to tez pies :crazyeye: 4. To wiadomo ze suka bo jest po sterylce. 5. to Diablo a szosta poszla mowisz do adopcji, poczekamy do jutra co Ci lala odpisze a ja poczekam do poniedzialku z moja rozmowa.:angryy: :crazyeye: Dawaj dziolcha tu teraz krotkie opisy.:evil_lol: Quote
wilczek007 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 ah no tak...opisy na tej pierwszej stronie moze jakies nie poprawione:oops:... Iwan nie ma jojek bo po kastracji przecie, Łaciatek tez po kastracji. Ta w kubraczku zielonym to sunia po sterylce. A ten brązowy z biała łatą na piersi to ten dzikus co mnie pogonił prawie Quote
Alicja Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [FONT=Arial]Ada a ja mam kilka pytań . Czy ASTy , psy w typie AST pójdą do hoteliku ?? Gdzie?? Czytałam że u Lecha:roll: ....więc na jakich zasadach:roll: ... przecież Jebiański schron nie ma hotelu :cool1: więc jak ...płacić za co:crazyeye:....płacić do kieszeni kierownikowi :cool1:pracownicy :cool1: wetce :cool1: ...był JEDEN pies w hotelu :roll: w schronisku w lipcu 2008 roku ...własciciel musiał wyjechać , zapłacił , przyniósł dla psa miski , Frolika a pies wpierdzielał , znaczy nie wpierdzielał ....dostawał do konsumpcji rosół z makaronem i z kucharkiem , czyli to co inne psiaczki , przez cały czas jaki tam spędził NIE BYŁ WYPROWADZANY z kojca na weglu :cool1: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 oby coś dały Aduś Twoje rozmowy z JZK i UM... bo moje (nasze) mieli głęboko gdzies.... oni wiedzą co się dzieje, udają że wszystko ok. na jastrzębskim portalu w pytaniach do prezydenta też były zadawane pytania - dlaczego.... dlaczego tak jest, dlaczego oni się na to zgadzają... pan prezydent odpisał: Odpowiedź: Przedstawione zarzuty nie znajdują potwierdzenia w protokołach kontroli schroniska Odpowiedź: Wysuwane zarzuty odnośnie złego traktowania zwierząt są bezpodstawne – nie mają żadnego potwierdzenia w przeprowadzonych kontrolach. pewnie że nie ma potwierdzenia, jak sie wysyła na ontrolę SWOICH kolesi, ludzi utopionych w tym goownie po uszy.... ja sama monitowałam i za czasów grabarza i za czasów Lecha.... nic .... mają "plecy" i wszystko jest w najlepszym porządku....:shake::shake::shake: Quote
Ada-jeje Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Alicja taka byly moja propozycja, zeby miec jakas pewnosc ze psy naprawde znajda sie pod nasza opieka. Faktycznie nie ma komu placic i jak sie okazalo po mojej rozmowie z nim, nie dotrzymal slowa i wydal jedna sunie :mad:Alicja nie ma kasy zeby zabrac nawet jednego asta :shake: Nie chce tez wyrzucac kasy w bloto zeby zabierac asty do hotelow gdzie nikt z nimi nie bedzie pracowal, a taki hotel prowadzi tylko p. Tomek z Cieszyna i p. Marta z Mysleniec. W Myslenicach bede jutro to sie dowiem kiedy bedzie nastepne wolne miejsce, zas do p. Tomka bede dzwonic dzisiaj i zapytam kiedy wraca z urlopu i czy u niego po powrocie z urlopu bedzie wolne miejsce, wtedy mozna bedzie zabrac jednego a wy zadecydujecie ktorego. Zabranie wszystkich nie jest mozliwe a w wspolprace z tymi osobami przestalam juz wierzyc :angryy: ale do JZ do UM do prezydenta i tak sie wybieram. Quote
Alicja Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [FONT=Arial]Jest to tym bardziej przykre , ze to NAM wcześniej zarzucono nie tylko TU na Dogo wichrzycielstwo .... brak chęci współpracy , teraz wiesz i TY jak pracuje się z tymi:roll: osobami . Są bullowate też w hoteliku w Bogatyni i tam pan Marek pracuje z nimi , ale o tym musiałabyś pisać do ab-agnieszki .[/FONT] Quote
wilczek007 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 łaciaty ast był najspokojniejszy jesli chodzi o zachowanie i wyciąganie go...o ile tam jeszcze jest... Quote
monika55 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Albo zadzwonie, a moze uda mi sie tam pojechac. Quote
Recommended Posts