Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dziewczyny nie piszemy o tym co bylo, tego juz nie naprawimy, piszemy o tym co jest i wszyscy kontrolujmy ten stan. Ja tez nie jestem cudo tworca ale co bedzie w mojej mocy bede robic dla dobra i ratowania zwierzat.

[FONT=Arial]Ada a ja sie z tym nie zgodzę ....bo to było i gdyby nie Clockwork która wyciągnęła to na światło dzienne , wciągając mnie w to bagno potem , bo z Jastrzębia nie było nikogo ...to NIKT by o TYM nie wiedział , tylko że wtedy to na nas wypięli się wszyscy i ci co cokolwik mogli i ci którzy może chcieli a może nie mogli pomóc :roll:
oki już schodze z tematu , bo znowu drążę ... [/FONT]

• Replies 375
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo tak naprawde o co chodzi? Zeby bylo normalnie. Przyjezdzam,
otrzymuje konkretne informacje, widze ze pracuje sie z psami, maja
opisany orientacyjny wiek, stan zdrowia itp. Tak duzo? Tymczasem jade, i co?
Kuzwa slysze historyjki glupawe, o psach dalej nic nie wiem. Wszystkie zawsze zdrowe.
Jak nie wleze tam gdzie nie wolno, to guzik zobacze.A potem łaske robia ze pozwola leczyc.
Czasem nawet nie wiedza ze taki a taki pies jest. Patrza na mnie jak na glupa - jak chcesz babo dzialac to se rob.
Im to wisi. Jest malo pieniedzy, wiec powinny byc madrze wykorzystane, a tam sie chyba niezle zarabia skoro tak sie wszyscy trzymaja tej pracy bez obowiazku.
Gdyby nie te psy, to dawno bym to w diably rzucila. Ponosi mnie juz.

Posted

uuuuuuuu.... a o czym ta dyskusja bo sie pogubiłam?? :evil_lol::evil_lol:

Wiola- czemu unosisz sie honorem?? przecież wszem i wobec wiadomo że GDYBY NIE TY, GDYBY NIE TEN WĄTEK.... to nikt by nie usłyszał co dzieje sie w jastrzębskim "schronisku"... nikt tego nie podważa, a już na pewno nie ja....

różnimy się tym że ja wiem od 2005 roku o co chodzi w schronie- od czasu kiedy zawiozłam przed zimą 80 kołder i nie trafiły one do psów.... węszyłam od początku 2007... ale NIGDY NIE CHCIAŁO MI SIE ZAKŁADAĆ WĄTKÓW NA TEN TEMAT, też wiem wiele ..... ale wolałam sie obrazić niż powiedzieć komukolwiek że coś nie gra.... niż zaalarmować... tak jakoś.. jestem cholerykiem z charakteru i zamiast alarmować- po prostu- obraziłam sie na instytucje za ten stan odpowiedzialne.... :roll::cool1:

przehandlowałam kilka psów, porobiłam świetne fotomontarze psich bid, pobawiłam sie .... i nie staje na drodze .... nawet nie mówie do końca tego co wiem... bo lubie zostawiać coś dla siebie :diabloti::diabloti:

Posted

Alicja dlaczego nazywasz to klotnia :crazyeye: ja mysle ze to wymiana zdan (mysli) informacja o tym co sie dzieje, i co sie dzialo, ja odbieram to jako dobra monete, i nie widze nic zlego w zadnej wypowiedzi, po prostu napisalam zeby nie wracac do przeszlosci bo tego juz nie zmienimy, ale tez dobrze wiedziec co bylo, czy cos sie zmienilo. Bo napewno sie zmienil kierownik schroniska, a czy ta lala pracowala tam tez za porzedniego kierownika Grabarza ( obecnego hycla) :crazyeye:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Alicja dlaczego nazywasz to klotnia :crazyeye: ja mysle ze to wymiana zdan (mysli) informacja o tym co sie dzieje, i co sie dzialo, ja odbieram to jako dobra monete, i nie widze nic zlego w zadnej wypowiedzi, po prostu napisalam zeby nie wracac do przeszlosci bo tego juz nie zmienimy, ale tez dobrze wiedziec co bylo, czy cos sie zmienilo. Bo napewno sie zmienil kierownik schroniska, a czy ta lala pracowala tam tez za porzedniego kierownika Grabarza ( obecnego hycla) :crazyeye:

Aduś- to co my tu piszemy nie działo sie za grabarza, a za obecnego "opiekuna" Leszka w lipcu, a Lech dzierżawi schron właśnie od lipca .... dlatego warto o tym wspominać. To co było za grabarza- to było i do tego nikt nie wraca ;)

Posted

clockwork napisał(a):
Aduś- to co my tu piszemy nie działo sie za grabarza, a za obecnego "opiekuna" Leszka w lipcu, a Lech dzierżawi schron właśnie od lipca .... dlatego warto o tym wspominać. To co było za grabarza- to było i do tego nikt nie wraca ;)

[FONT=Arial]i warto dodać że przed Grabarzem był LECH :angryy: i to za Lecha czasów:roll:[/FONT] zawoziłaś kołdry

Posted

Ada-jeje napisał(a):

[FONT=Arial]
ale to nie ja nazwałam to kłótnią ...ja zacytowałam słowa Wilczek z tego postu i generalnie wiem ze pije do Clockwork i Mnie ...ale guzik wie co sie wtedy tam działo ...no ale co było a nie jest :razz::razz:[/FONT]

[FONT=Arial]CYTUJĘ [/FONT]

wilczek007 napisał(a):
dobra,mam nadzieje ze sie cos wreszcie uda. A co ja wiem to moja sprawa.Wiem tyle że jakbym tam nie łaziła nic by na jaw nie wyszło,nie założyła watku nic byscie nie wiedzialy co tam dalej i działać by tez nie szło, bo co niektóre tylko sie tam pokłóciły i koniec roboty ze schroniskim. Więc trzymam kciuki bo ja ani taka rozgadana ani doświadczona, żeby w takich sprawach sie odzywac.

No i rzeczywiiiscie strasznie mało widziałam:crazyeye:...JEsli ludzie na oducza sie w taki sposob oceniac drugich to niech świat szlag trafi!
kazdy najmadrzejszy.Więc działajcie.Kazdy jest ogniwem tego łańcucha.

Posted

no..tralalala........I co dalej?lubią tu ludzie cytaty, co zrobic jak nudno...

:siara:
Idzta do schronu i róbta i gadajta jak tacy wszyscy mardzy,wygadani,wszystkowidzacy.A nie klikac w klawiaturcię a czarną robote to ktos zrobi. Ludzie jednak potrafią byc nudni z ta swoją wyższoszcia i ocenianiem do obesrania aż życ sie odechciewa.Ja niewiem czy dla niektórych ważne ego czy psy w koncu.Zakompleksienie jakies czy jak...Z tym honorem to chyba na odwrót jakoś Magdziula?:shake:...A unosic sie bede zawsze jak ktos stwierdza za mnie co ja w życiu widziałam bo ja takich idiotyzmów nikomu nie gadam, ale chyba zacznę:mad:...
Przecie ja dobrze wiem jak sie psiurami przejmujesz i Ty i Ala a posta pisałam do jeszcze jednej osoby, tylko niektórzy są na tym punkcie widzę przewrażliwieni.
A powtarzac się nie bede, bo to sensu nie ma. O opanowaniu jakbym nic nie wiedziała to by nie tu nie było.
A na jaw z ewyszło to ,to chodziło mi o to ze ze poraz drugi cos można zaczac bo wtedy to chyba definitywnie klapa była. Nie unoszę sie honorem ino każdy niech wreszcie na tej ziemi siebie ocenia a nie drugich i k...a mnie juz bierze jak ktos sie w..je co ja gdzie widzę i co wiem o..cho...y!JAK W W IDOLU SIE CZŁOWIEK CZUJE:shake:
A nIE WIDZIAŁAM BO BYŁAM NOWA A NIKT NIE RACZYŁ MI NIC PROSTO TŁUMACZYC:TYLKO pochodzisz to zobaczysz.Jak ja pracowałam to wetka była na urlopie i leczył kto inny więc było ok. Wogóle nic sie tam prawie nie działo.Pod koniec jesieni ludzie zaczeli przyłazic i znosic koce,kołdry, michy i było ok.cO DO PODARKÓW. nie bede sie wypowiadac o reszcie bo ja wszyscy znają.Nie chce wiedziec co robiła i robi pracownica bo jakby było tak super to by nie było że sie zwolniła niby.Itp. A ja przestałam robic z powodu stazu którego potrzebuję do zawodu i wreszcie mi sie trafił.A jak nowa laska wpie..ła mi sie w papiery a jeszcze tam nie robiła, i rządziła sie jak królowa to nie strzymałam i wyniosłam sie wczesniej.:angryy:
A teraz to nie wiem czy bym tam chciała robic w wschronie przy tych jajach:shake:
Ciesze sie ze mogę zakładac watki, pomagac psom razem z wami,choc to czasem robota syzyfa,bo jest jak jest ale chociaz tyle można i cos sie w koncu pozmienia.To co miałam olac i niech se robią co chcą?

jak sie ludzie tylko wymardzac potrafia to niech se robią a nie patrzyc i oceniac.Dobranoc.the end.

jest fota tej astki nowej.I wczorajszego asta którego ktos opdrzucił jak pojechalam.
Się wstawią.

Posted

monika....te wszystkie asty jak były tak sąŻaden nie poszedł. Czyli : Łaciaty,Diablo,ta wsciekła i Iwan.Jeszcze ten nowy samiec no i ta suczka co widziałas w sobote.To jednak 6:crazyeye:

Posted

Mam nadzieje ze kierownik dotrzyma umowy, jestem z nim po rozmowie i zaproponowalam zaplate za hotel w schronisku a tym samym asty beda nasza wlasnoscia i osoba ktora sie zglosi bedzie zobowiazana skontaktowac sie ze mna telefonicznie. Dziewczyny tylko ja naprawde potrzebuje fotek tych psow po za kratami, jak rowniez krotki opis o psie. Jak bedziecie wyprowadzac do zrobienia fotek to da sie zauwazyc, czy pies jest kontaktowy i jego stosunek do czlowieka. My musimy robic im ogloszenia, a przy psie trzeba cos wpisac.
Ktory/a ast wedlug was mozna robic ogloszenia na juz, Jak przedstawia sie Diablo i Laciaty te juz dzis chcialabym zeby znalazly sie na Allegro bo sa po kastracji.

Posted

Diablo przepada tylko za tymi których zna...No chyba ze mu po tej kastracji przejdzie.....Poza tym pracownica go nie chce dać:shake::angryy:...Łaciaty jest super psiak.Ten nowy samiec jeszcze w szoku był wczoraj. Zrobiłam tej nowszej suczce fotki na spacerze,ona jest też bardzo przyjacielska...monika...gdzie je posiałas??...to ta co trawe podgryza i lezy:lol:
Tylko niewiem kto przekona pracownice do oddania Diablo.Tej dzikiej nie da rady fotek narazie zrobic bez krat:shake: Łaciatemu zrobie jutro.

Posted

wiem tylko tyle ze ta to sunia i nie bedzie tam dłuzej niż powyżej tygodnia, bo co tydzien tam jestem najrzadziej.A sie nie pytałam, skad ona bo w sobote było zamieszanie ze szpicem a w niedziele dana osoba była nie w humorze:roll:...a po co pytac jak ja ciagle słyszę niesamowite historie rodem z "archiwym x"?:shake:

ten samiec co wczesniej monika wstawiła podobno przez płot przerzucony:roll:....wolontariuszki tez tak twierdzą...no niewiem.I jest jeszcze nieufny ale narazie agresji tam nie widać...

nic wiecej niewiem, nie mam daru wyciagania prawdy od ludzi:niewiem: