Ada-jeje Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Po waszych wpisach tlumacze to sobie ze dwa asty poszly do adopcji a doszla sunia, ale to tylko moje przypuszczenia, jak pojdzie Wilczek to nam napisze co tam jeszcze jest. Cholera mnie bierze ze asty ida bez sprawdzenia, ale widocznie w JZ trzeba jeszcze duzo rzeczy nauczyc i zmienic, ludze sie ze tak bedzie i ze asty juz wiecej nie pojda :shake: do adopcji bez sprawdzenia. Quote
Alicja Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [FONT=Arial]Ada , a ja mam wątpliwości , bo gdyby nie NASZ upór i determinacja to Nefer też poszedłby w pierwsze ręce ... nie było ale , żeby wydać psiaka ... tylko zdążyłyśmy go ,, zaklepać ,, ... ku wielkiemu niezadowoleniu [/FONT] [FONT=Arial]czyli przepływ informacji rewela :roll:[/FONT] Quote
Ada-jeje Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dobrze piszesz Alicja, upor i determinacja, wiecej na razie nie moge zrobic. :shake: Quote
monika55 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Poprosilam o pomoc Ciotki z watku Rokitka. Oby sie udalo. Dzisiaj bede w schronisku. Dowiem sie co i jak. Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='monika55']Poprosilam o pomoc Ciotki z watku Rokitka. Oby sie udalo. Dzisiaj bede w schronisku. Dowiem sie co i jak. [FONT=Arial]Moniko spójrz wprawnym okiem co za płcie i czy coś nie doszło i zobacz proszę czy są też jakieś bokserki :razz:[/FONT] Quote
monika55 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Oko jakies malo wprawne:razz: Pamietam jak z shanti chcialalysmy na plecy wywalic trojlapke zeby zobaczyc czy to ona czy on. Tu sie chyba nie uda - obalac na plecy. Obejrze, obejrze. Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='monika55']Oko jakies malo wprawne:razz: Pamietam jak z shanti chcialalysmy na plecy wywalic trojlapke zeby zobaczyc czy to ona czy on. Tu sie chyba nie uda - obalac na plecy. Obejrze, obejrze. [FONT=Arial] ASTkom widać gołym okiem .... nawet przez kraty[/FONT] ;) [FONT=Arial]( nie odbieraj tego osobiście ;)) [/FONT] Quote
clockwork Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 czytałam że astki miały być kastrowane ... czy ten co rzekomo :roll: poszedł do adopcji... zdążył na zabieg?? czy jak to teraz wygląda??? Quote
Ada-jeje Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Nie zdarzyl, bo dopiero Monike pytalam czy sa u was asty, i jak Monika mi potwierdzila to zadzwonilam do wetki ale bylo juz za pozno jeden a moze i dwa zostaly juz wydane. :angryy::mad: Quote
clockwork Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 :shake::shake::shake: nie chce być złym prorokiem, ale.... przygotujcie się że kolejne też znikną , nagle zachorują i zdechną....pójdą do adopcji...:roll: w Jastrzębiu panuje zasada- psy wokół których kręcą sie ludzie z dogomanii.... MAJĄ natychmiast zniknąć.... szczególnie psy w typie ras, takie na które są KUPCY ...... dla naszego astka i boxia i Niuni- w lipcu musiałyśmy znaleźć schronienie w ciągu godziny po decyzji pani :roll: i oznajmieniu nam że znalazła domy TYM WŁAŚNIE psom :shake: Quote
Ada-jeje Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Wilczek jest tam czestym gosciem, czasami i Monika, informujcie mnie na bierzaco na PW, tylko w ten sposob moge na dzis dzialac. Bo jak juz cos ogladnie swiatlo dzienne to trudniej to sprzatnac. :angryy: Quote
clockwork Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 prosze ... jaka konspiracja jeżeli chodzi o psy bojowe.... sam opis....między wierszami można wyczytać- PIES DLA KAŻDEGO! pies nr.100 Przygarnij mnie [JasNet.pl] Iwan Rasa: Amstaff Wiek: 5 lat Kontakt: Schronisko dla bezdomnych zwierząt. Jastrzębie Zdrój, ul.Norwida tel: 608113051 Pies o ubarwieniu kremowym, nadaje się do trzymania w domu lub w mieszkaniu. w schronie jest 100 psów.... jak myślicie?? czemu ogłaszaja właśnie tego ??? Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='clockwork']prosze ... jaka konspiracja jeżeli chodzi o psy bojowe.... sam opis....między wierszami można wyczytać- PIES DLA KAŻDEGO! pies nr.100 Przygarnij mnie [JasNet.pl] Iwan Rasa: Amstaff Wiek: 5 lat Kontakt: Schronisko dla bezdomnych zwierząt. Jastrzębie Zdrój, ul.Norwida tel: 608113051 Pies o ubarwieniu kremowym, nadaje się do trzymania w domu lub w mieszkaniu. w schronie jest 100 psów.... jak myślicie?? czemu ogłaszaja właśnie tego ??? [FONT=Arial] no przecież NA TAKIE PSY i ona miała chętnych :angryy:..... CYTUJĘ z pamięci :angryy: jak nam powiedziała ...... szukajcie domów kundlom , socjalizujcie te dzikusy , na TAKIE to ja też mam chętnych :roll:[/FONT] Quote
Ada-jeje Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Poczekajmy na Monike co nam napisze nowego, i trzymajmy palce na pulsie, zastanawiam sie tylko nad slowami "na takie to ja tez mam chetnych" to nie potrzeba ich oglaszac. Dobrze ze podalyscie nr. do schroniska :lol: Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [FONT=Arial]Boje sie o te psiaki ... to specyficzne okolice :shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [FONT=Arial]Ada to jak to jest ....KTO MIAŁ DYSPONOWAĆ ASTami ze schronu ????? wyczytałam ze TY bądź osoby upoważnione .... czyli coś źle zrozumiałam :roll:[/FONT] Quote
monika55 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Juz pisze. Czarno bialy jest. Iwan wrocil z adopcji - ponoc ma dziwny zwyczaj brania rozbiegu i walenia glowa mezczyzn w przyrodzenie. I pan go oddal, dbajac o calosc klejnotow. Diablo zarezerwowany dla p. kierowniczki A. Swoja astke uspila i zabiera Diablo. Zabiera go tak od dluzszego czasu. Jest jeszcze jeden nowy - bezowy. Cos ma z okiem. Czyli sa 4. Zostana wyadoptowane dobrym ludziom. No i podobno na jastrzebskich prywatnych stronach / nie dostalam adresu/ ktos pokazuje zdjecia z walk. Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [FONT=Arial]aha i mała dygresyjka ...skoro Barbi zamówiła sobie Diablo to niech zapłaci za zabieg :mad:... [/FONT] Quote
agaga21 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 patrzcie co na alegratce znalazłam:placz: [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1941225_pit_bull_suka_dorosla.html]pit bull suka doros Quote
monika55 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 No i od trzech dni jest cudny boksio ale zaraz idzie do adopcji.:eviltong: Quote
Alicja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 monika55 napisał(a):No i od trzech dni jest cudny boksio ale zaraz idzie do adopcji.:eviltong: no tak ... :roll: jak mogło by być inaczej .... jak sie fundacje BwP zainteresowały to teraz zbyt na boxie jest :roll: Quote
monika55 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Trzeba poszukac na stronach domowych J bia kto sie oglasza w wiadomej sprawie./asty/ Quote
clockwork Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='agaga21']patrzcie co na alegratce znalazłam:placz: pit bull suka dorosła pit bull suka doros nooo comment :shake::shake: sucz sie wyexplatowała??? zapieła bym tego :bad-word: na ten łańcuch i wsadziła do tej drewnianej skrzynki :flaming: Quote
Guest blue55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Diablo to naprawdę super pies! Przyjazny, szalony i chętny do zabaw. Widać że czasem mu tego brakuje. Niewiedza ludzi o tej rasie czyni z nich psów zabójców. A tak nie jest! Quote
Recommended Posts